- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daja28
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni . Ma rendeltem kb 15 más eladótól különbözz termékeket 10-15 euró értékben , ha egyszerre érnek a vámra kell számítanom vámra vagy áfára , vagy csak akkor kéne ha 1 eladótól rendeltem volna az egészet ?
-
Papesz1990
csendes tag
Több okból se ajánlatos megrendelni, és leírom, hogy egyúttal lásd is, hogy mire figyelj legközelebb.
- az eladónak nagyon kevés feedback score-ja van (125), csakis olyan eladót nézz, akinek min. 10000 feletti eladása van (5 gyémánt fokozat, én annál alább ritkán adom)
- kevés feedback visszajelzésEbben az esetben, hogy te cipőt szeretnél rendelni, ami márkás cipő, elég necces a dolog. Miután ez valszeg hamisítvány, ha elkapják a vámon, akkor valószínűleg vagy bűntetés néz ki, vagy lemondasz a termékről, és a terméket megsemmisítik (és ezzel bukod a cipő árát is). Persze vannak itt írások, hogy márkás termékek átmentek a vámon, de kinek mekkora kockázat éri meg a mai világbann...
-
törölt tag
Hogy kicsit tisztábbak legyenek a dolgok!
Milyen értékig vámmentes az a küldemény, ami külföldről érkezik 2014-ben? Mennyi és milyen adót kell utána fizetni?Külföldről rendelt termékek esetén a leglényegesebb szempont 2014-ben, hogy EU tagországból érkezik a küldemény vagy azon kívüli országból. Ugyanis az EU tagországból érkező áruk belföldi küldeménynek számítanak, így azokat nem terheli vám. Az EU-n kívülről érkező áruk viszont már vámkötelesek. Az, hogy konkrétan melyik országból rendelünk, az nem számít, például mindegy, hogy Kínából vagy az USA-ból rendelünk a lényeg, hogy Eu tagállam-e vagy sem. A díjak pedig az alábbiak szerint alakulnak:
- Magánszemélyek közötti forgalomban 45 euró értékig vám és áfa mentes a küldemény
- Kereskedelmi forgalomban 22 euró értékig vám és áfa mentes, viszont fontos, hogy kereskedelmi forgalomnak számít, ha magánszemély külföldi cégtől rendel árut az EU-n kívülről
A fenti összegeket meghaladó érték esetén 150 euró-ig vámmentes az áru, de 27% ÁFA terheli.
Magánszemélyek közötti forgalomban:
- 151-700 euró között 2,5% vámot és 27% áfát kell fizetni
- 701-999 euró között a kereskedelmi vámtarifa szerinti vámot és 27% áfát kell fizetniMagánszemély által megrendelt áruk után
- 151-999 euró között kereskedelmi vámtarifa szerinti vámot és 27% áfát kell fizetni
- 1000 euró vagy azt meghaladó érték felett a kereskedelmi vámszabályokat kell figyelembe venni
*kereskedelmi vámtarifa: jogszabály alapján egyes áruk, árucsoportok külön kategóriát képeznek, a vám mértéke kategóriánként változó 0-12%-ig terjedhetA Nemzeti Adó
és Vámhivatal által kiadott
4008/2013. számú tájékoztatás
a 2014. évben alkalmazandó vám
-és adómentes értékhatárokról:http://www.nav.gov.hu/data/cms307729/4008_2013_2013.11.11.pdf
Tehát nincs itt olyan, hogy ajándék (ami amúgy illetékköteles...), meg a jangcefolyómentitestvéremvisszaküldte, meg hasonló kifogások. Értékhatár van és kész!
-
törölt tag
válasz
blueMerle #1288 üzenetére
Magyarországon pénzbüntetést szabnak ki, amit, ha nem tud fizetni akkor közmunkán lenyomhatja. Szóval kishazánkban még azért annyira nem véresen komoly a büntetési tétel.
Azt nem értem, hogyha valaki külföldről rendel - és nyilván tisztában van azzal, hogy vámköteles minden ami a határon átjön -, az miért nem kalkulálja bele, hogy vagy fennakad vagy nem?
-
blueMerle
veterán
Óriási bajba keverted magad, hatalmas butaságot csináltál (ez konkrétan bűncselekmény) -nem igazán látok itt megoldást-, azt azért majd ird meg kérlek mi lett a storyból, mert kiváncsi vagyok rá
Csak úgy mondom hogy itt szlovákiában egy barátom ugyanezt játszotta el mint Te (hazudozott össze vissza a vámosoknak), végül lefoglalták az árut, kapott 350 euró büntetést (kb 110 000Ft) és még egy feltételes is kinéz neki. Kurvára megérte azért a pár fillérért (áfa), kezet foghattok
-
törölt tag
Szerinted ezt ki hinné el?
Majd pont Kínából fogsz ajándékot kapni vám/áfa-mentesen... Tudod ez régen elment, de mára megunta a vám- és az adóhatóság, hogy az emberek érdekes módon mindent ajándékba kapnak. Aztán ment a duma amikor ellenőrizték a bevételi oldalt, hogy "menyasszonytáncból" volt a pénz.
A tesztelésre duma ott bukik, hogy a csomagolásra nem lesz ráírva. Ez az egyik! A másik, hogy a NAV simán bekérheti a kettőtök között létrejött szerződést. Na, akkor mit csinálsz?Majd megmondod, hogy sajnos nincs meg...
Meg ugye olyan baromira hihető, hogy csingcsáng tartomány utolsó kis zöld teát főző kis telepén rátalálnak a Te készülékedre és hirtelen a nagy marha semmiből megtalálják a címedet és "free shipping" alapon már haza is tolják neked. Sőt, az is hihető lenne, hogy tesztelésre küldenek a világ másik végéről neked telefont úgy, hogy semmi bejegyzett olyan munkahelyed sincs amivel ezt tudnád igazolni.
Amúgy Te a csurmáig jutottál csak el, hogy ennyire mélyenszántó gondolataid vannak?
-
WOT-H-A-C
veterán
Ide is beírom nehogy elkerülje a figyelmed!!
1. Ez tiltott it a prohardveren!!
2. Ez már 1.000.000.000.000.000 szor le lett írva ,hogy nem működik tavaj ősz óta mind1 mit hazudik rá a kínai!!!bekérik a papírokat!!!Most te tulajdonképpen áfát csalsz amit büntetnek!!!Ha nem adodo meg linket úgyis felbontják és jön a büntetés + fizeted az áfát!!!Neharagudj hogy ezt mondom de nagy balfék vagy!!!Mit tehetsz???Írsz nekik sűrű bocsánt kérések közepette hogy tévedés történt és 2 telefon xxx(és itt jobban jársz ha beírod az összget) áron!!!Ha szerencséd van nem büntetnek csak kifizeted áfát!!!
Ha tovább bolondozol velük akkor kinyitják majd felbecsülik az árát és fizetsz amit kirónak + áfa + büntetés!!!
De lehet hogy csak büntetés + lefoglalják egy időre a telefonjaidat!!!!Gratulálni tudok csak!!!
-
Earl_Muttley
őstag
Nem fogják elhinni... Max. ha egy darab lenne, akkor lehetne a "csereként kaptam" kártyát TALÁN eljátszani, bár szerintem ahhoz is igazolni kéne.
De szerintem ha tovább kevergeted a dolgokat, jobban megszívod mintha normálisan kifizetnéd az összeget sajnos....
(Mennyiről lenne szó amúgy?)
-
Rolli
aktív tag
Sziasztok.
Rendeltem 2 db coolpad f1-es telefont kínából.
Ahogy kell rá is irattam az értékét 45$ értékben (declare),és ajándékként küldettem.Eddig ez több telefonnál is bevált,és nem vámolták le.
Jött a vámtól a levél,hogy küldjem be a számlát,írjam le hogy mi a termék, mennyit fizettem a szállításért.
Válaszoltam is, hogy a termékért nem fizettem,a szállításért nem fizettem,a termék pedig telefon.
Aztán jött egy válaszuk,hogy kérik a termék linkjét.
Ilyenkor mit válaszoljak,hogy ne vámoljanak?Köszönöm.
-
Sutkee
csendes tag
Nézegettem és elég pozitívnak tűnik. Csak ugye ahogy láttam nem lehet Paypal-lel fizetni ami nálam elég hátrányos.. :c
-
Sutkee
csendes tag
Vagy esetleg valaki rendel nekem? És akkor én neki utalnám a pénzt
..
-
Sutkee
csendes tag
Sziasztok! Én is új vagyok ebben a témában. Találtam egy eladót és érdekelne, hogy szerintetek megbízható e. Valamint a fizetés hogyan lehetséges? Sima banki befizetéssel akár?
http://www.aliexpress.com/item/2014-New-Nike-Air-Max-LUNAR90-C3-0-Men-Air-Max-90-Running-Shoes-Fashion-Male/1905531271.html
Ezt a cipőt szeretném megrendelni.
-
Papesz1990
csendes tag
válasz
szoszke1986 #1266 üzenetére
Én bankártyával fizetek elég régóta alin, és soha semmilyen problémám nem volt még ebből. Teljesen biztonságos azzal is. De ki milyen paranoiás a netes vásárlással kapcsolatban.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
szoszke1986 #1270 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
szoszke1986 #1268 üzenetére
A bankodnál .....olyan "díj csomag" kell neked amihez van internet bank szolgáltatás.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
szoszke1986 #1266 üzenetére
Regnél megadhatod az ő címét is...ez azzal jár hogy ha gari lesz a dologból véletlen akkor ő intézi...viszont ez nagyon megbonyolítja a dolgot és felvet etikai problémákat is de ez ti dolgotok...
Én mindíg a web kártával fizetek miden gond nélkül...
-
szoszke1986
csendes tag
jaa és még egy dolog
ki mit ajánl fizetésnél? itt gondolok arra,hogy banki átutalás vagy bankkártya vagy valami netes számla? légyszi írjatok mit érdemes nyitni
-
szoszke1986
csendes tag
Sziasztok! Új vagyok ebben a témában..az érdekelne ha nem vevő vagyok hanem csak közvetítő akkor a csomagot saját címemre vagy közvetlenül a vevő címére kérjem? köszi a választ előre is
-
Martina26
csendes tag
Svájci posta csomagom így áll most.:
Swiss post szerint:
Consignment number CH:
–Date Time Event Processed by Notes
Mon 07.07.2014 18:00 Mailed Asendia Asia
Mon 07.07.2014 18:00 Arrival at border point of origin country Asendia Asia
Mon 07.07.2014 18:00 Departure from border point of origin country Asendia Asia
Fri 18.07.2014 02:47 Arrival at border point of destination country HUBUDA
Fri 18.07.2014 02:50 Handed to customs HUBUDA
Magyar posta szerint:
DÁTUM INFORMÁCIÓK
2014.07.07
18:00
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele / Item accepted2014.07.07
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2014.07.07
Küldemény információ:
Indító nemzetközi feldolgozó központba érkezett / Item in office of exchange2014.07.16
22:13
Küldemény információ:
Indító nemzetközi feldolgozó központba érkezett / Item in office of exchange2014.07.16
22:15
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2014.07.17
07:20
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2014.07.18
02:47
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination countryA posta nem írja,hogy vám elé állítva.A swiss post már péntek reggel írta.Kíváncsi vagyok meddig fog tartani a vámolás?!
Biztos,hogy vámolják mert tablet van a csomagban. -
csibe0704
újonc
Sziasztok!
Nagyon új vagyok még a fórumon,de már párszor rendeltem az aliról ami meg is érkezett..most viszont van egy olyan próblémám,hogy 06.20án és 06.30án rendeltem valamit két külön eladótól és kaptam utánuk trackingot is,de eddig még csak nyomát sem látom... több keresővel is próbálkoztam. Ötlet? -
vittorio7
őstag
válasz
#59816064 #1251 üzenetére
Szia!
Nem zártam le a vitát. Most lezáródott: "Seller accept issue "
És ezt írta az eladó: "The case will be over the period. I give you a refund. Please re-purchase."
Akkor most visszautalják a teljes vételárat? Kb. mikor, és kell-e tennem valamit?
Eredetileg az kértem, hogy térítsék vissza a teljes vételárat. Helyette megígérték, hogy küldenek egy új cuccot. Majd többször kértek, hogy zárjam le a vitát. Ezt nem tettem meg.
Köszönöm az eddigi segítséget is.
-
lemmy9
őstag
Ha 60 napos a szállítási idő, mennyivel előtte kell vitát nyitni ha nem jött meg a cucc?
Vagy utána kell? -
törölt tag
válasz
floryby92 #1254 üzenetére
Hívd fel őket, de ezúttal így kezd: "Szeretnék hivatalos panaszt tenni..." diktálod az adatokat. Általában kicsit komolyabban vesznek, ha mégsem, akkor kérd el a postázási címüket, valamint az ügyintéző adatait (ekkor majd elkezd intézkedni is) és mondd el hogy panaszodat hivatalos levélben is el fogod nekik küldeni. A beszélgetést rögzítik.
-
floryby92
csendes tag
Szisztok!
Van egy csomagom ami júni. 28 óta pesten van. Többször hívtam a magyar postát mondták,hogy igen látják nem tudják mi van vele majd holnap hívnak.. ez már többször eljátszották.
Mi a szöszt csináljak?
Valakinek vmi tipp?
Vagy ihatom rá a hidegvizet? -
Adéla
újonc
Köszönöm a választ WOT-H-A-C. Újabb kérdésem lenne: Ha egy számlaszámról több rendelést fizetek, több címre és névre, akkor a vámosok figyelik, hogy több csomagnál is ugyanaz a fizető? Vagy csak csomagonként ellenőriznek? Csak az internetes rendelés miatt tervezek új kártyát csináltatni, és arra lennék így kíváncsi, hogy megéri, vagy sem? Illetve, ha többen rendelünk, megéri-e egybe tenni a termékeket, vagy inkább külön kezeljük a csomagjainkat?
-
vittorio7
őstag
Köszi. Akkor nem zárom le. De magától is lejár a 4 nap. Utána mi történik?
Most megy a visszaszámláló, még 23 óra van hátra.
-
vittorio7
őstag
válasz
vittorio7 #1249 üzenetére
Most is kérte az eladó, hogy zárjam le a vitát. "Please close the case. Thank you very much"
Többször leírták, a három nap alatt, hogy küldenek egy új cuccot. Mi arra a garancia, hogy megkapom az új, hibátlan terméket, ha törlöm a vitát? Hogy tudom elmenteni amit írtak?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
vittorio7
őstag
Sziasztok!
Rendeltem nemrég az aliexpress.com-ról. Kaptam egy hibás cuccot, nyitottam egy vitát/reklamáltam. Most még folyamatban van: "Dispute in Progress"
Az eladó megígérte, hogy küldenek helyette egy újat. Erre mit kell lépnem? Mert egy nap múlva le kell zárni a "vitát"? Törölnöm kell? Nyomjak rá a: "Cancel Dispute"-re?
-
törölt tag
Mennyi idő míg reagál az Ali a Claimra? Már jó ideje semmi hír.
-
WOT-H-A-C
veterán
Persze.. egyesével vagy ahogy akarod kifizeted minden kifizetett termék külön csomag lesz...ha ugyan az az eladó akkor írj neki hogy csomagolja külön!! Bár nekem simán jönnek a 40-50$ os csomagjaim viszont ha telefon/tabletrol van szó akkor majdnem mind1 hogyan csomagoltatod....
-
Alis
csendes tag
Sziasztok alin találtam egy ilyen tablettot, 10 ezer körül adják még 15 órán keresztül, hátha valakit érdekel.
-
Adéla
újonc
Sziasztok! Még nem rendeltem az Aliexpress-ről, de szeretnék. Ha a rendelésem úgy adom le, hogy pl. kétszerre, vagy többszörre adom le a rendelést, hogy ne haladja meg a 22 eurot. Lehet? Ugyanarra a címre, névre? Vagy felesleges mert figyelik? Köszi, ha vki válaszol.
-
blueMerle
veterán
válasz
Earl_Muttley #1237 üzenetére
Igen, pl. ez is PosMalaysia. Súlyos problémák vannak a Maláj postával, nem véletlenül nem szerepel mégcsak opcióként sem az Alin. Ha valami csoda folytán meg is érkezne a csomag akkor is MINIMUM 3-4 hónap mivel HA nem fordították vissza a helybéli hatóságok akkor is HAJÓN érkezik, nem repülőn.
-
daja28
csendes tag
Én ebayen nem szoktam utána pozitív jelzést adni ... Úgy hagyom ahogy van . De volt már hogy adtam negatív után egy pozitív jelzést neki .
-
Dr. Mózes
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem egy laptop töltőt, de sajnos hibásat kaptam. Természetesen azonnal kértem a teljes kártérítést. Szerencsémre az eladó teljes mértékben korrekt volt és először felajánlotta azt, hogy küld egy másik töltőt, de ezt elutasítottam, mivel nem akartam még egy hónapot várni, mire megjön. Másnap válaszolt is, hogy rendben, visszafizeti a teljes vételárat, csak adjak pozitív értékelést. Természetesen ezt szívesen elfogadom. Most mi a teendő? Megírom neki, hogy oké és ő majd ő zárja a dispute-ot? A másik kérdésem az lenne, hogy ti ilyenkor milyen visszajelzést szoktatok írni, mármint mit fogalmaztok meg? -
daja28
csendes tag
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele de le a kalappal a China posta előtt !!!
2 termékem is 8 nap alatt ért be Magyarországra . Elég gyorsak voltak remélem a többi is így jön majd . Viszont rendeltem ' Nike ' cipőt is simán átjött a vámon , pedig nem kicsi a doboza
-
blueMerle
veterán
Jótanács: ha egy eladó a kiválaszott China Post, Singapore Post, Sweden Post helyett PosMalaysia-val küldi a csomagot (pl. két akksinál szoktak erre hivatkozni) AZONNAL DISPUTET nyitni és FULL REFUND-ot kérni, ugyanis a PosMalay csomagok 90 százaléka egyáltalán nem érkezik meg, rendszerint mindet visszafordítják az ottani hatóságok.
-
mateus
senior tag
Nyitottam egy vitát, full refundot kértem, mert el van méretezve a cipő, meg a címke is egyikben ilyen,másikban olyan. Az eladó felajánlott egy kb 10%-os visszatérítést, amit persze nem fogok elfogadni.
Ilyenkor melyikre érdemes menni? Modify, vagy egyből Escalade? -
Earl_Muttley
őstag
válasz
Earl_Muttley #1229 üzenetére
megindítottam a claimet, reméljük eredménye lesz...
-
WOT-H-A-C
veterán
-
dzsidzsas
tag
Valaki tudja mennyi idő után lehet a Tracking Numbert látni a postai szállítmányok között? Három megrendelésemből kettő látszik, a harmadikra azt írja: nem található. Úgy 3 napja kaptam meg a Tracking Numbert.
-
Earl_Muttley
őstag
-
blueMerle
veterán
válasz
Earl_Muttley #1227 üzenetére
Amennyiben nem Confirm-oltad a rendelést nyiss egy vitát /Open Dispute/ ahol kérj Full Refundot. Jó lenne egy videót készítened képek helyett ahogy az eszköz bedugva nem működik, és ezt feltölteni a vita oldalán.
Ha már Confirm-oltad nincs sok esély arra, hogy viszontlásd a pénzed. Legfeljebb írhatsz az eladónak és reménykedhetsz a jóindulatában, de legfeljebb egy pár dolláros kupont kapsz.
-
Earl_Muttley
őstag
No, akkor most én is problémázok egy kicsit.
Megjött ma egy külső HDD ház. Igenám, csak a táp 2 óra használat után egy nagy durranással az élők sorából távozott. Ilyenkor lehet valamit tenni?
-
Nincsi
újonc
Sziasztok!Olyan kérdésem lenne, hogy rendeltem az Aliról és lejárt a szállítási idő és automatikusan készre, beérkezettre tette a terméket a rendszer.Ilyenkor mit tudok csinálni?Írtam az eladónak egy levelet, de visszakapom így a pénzt?Köszi előre is!
-
BITBOYS
addikt
válasz
WOT-H-A-C #1223 üzenetére
Szia,
Valamelyik nap szívesen megírom, most rohanok nyaralni
A felületet nagyban szerkesztik, szóval kezd Aliexpress kinézete lenni az oldalnak. Az eladók roppant kedvesek, segítőkészek és azonnal válaszoltak a kérdéseimre (hétvégén is), sőt a nap bármely időszakában.A többit ha hazaértem..
-
BITBOYS
addikt
Alibabát nem teszitek bele a címbe?
Megvolt az első nagykeres vásárlásom (Alibaba) és kizárólag csakis pozitívan tudok vélekedni az ügymenetről.
Egy dolog lehet amit kerülni kell, az az Alitalia-s csomagküldés. Iszonyat drága és plusz költségeid lesznek itthon ha Ők hozzák a rendelésed. Vámot magadnak kell intézned, volt mit rohangálnom a reptéren -
törölt tag
Sziasztok!
Rendeltem 3 telefont, totálisan mást küldtek. Claimá escaláltam a disputét, mikor várható döntés?
-
szili.tamas1
senior tag
Sracok arrol hogy tudok videot csinalni hogy nem mukodik a hdmi kabel?
-
Martina26
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #1216 üzenetére
A swiss post oldalán követem.Az a fura,hogy ugyan az az időpont mind a három bejegyzésnél.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Earl_Muttley #1215 üzenetére
Mostanába az ilyen "apróságok" úgy érkeznek meg hogy "célországb megérkezett" státusz után 3-5 munkanap és csenget a postás gyakorlatilag a következő a "regisztrálva xy postan"
-
Earl_Muttley
őstag
Vamkezeles mostanaban mennyi ideig tart? (7 dollaros csomag, csak pont szukseg van ra mostanaban
)
-
Martina26
csendes tag
Megmondanátok ez mit jelent?
07.07.2014 18:00
Departure from border point of origin country
Arrival at border point of origin country
Mailed -
kompany
csendes tag
okés, egyébként ha érkezett 1 csomag akkor hogy lehet alin leokézni hogy megérkezett?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Papesz1990 #1202 üzenetére
Két módja van hogy a kolega elkerülje az ithoni áfa fizetést...
1. valamilyen EU-s web shopból rendel, de ezeknél általában az árak drágábbak mint a kínai és sokhelyen a szállítás is drágább...
2 valamelyik csoportos rendelés....
Viszont azt is tudni kell hogy az áfát természetessen mind2 esetben kifizeti a kolega csak az adott országra érvényesset!!
-
Papesz1990
csendes tag
válasz
kompany #1198 üzenetére
Ha az az elsődleges szempontod, hogy elkerüld a tréfa befizetését, és azért vagy itt, hogy erről többet megtudj, hogy hogyan lehetne ez lehetséges, akkor rossz helyen jársz
. Nagyon-nagyon ritka már az, hogy átcsúszik valami is a vámon, pláne ha nagyobb értékű a dolog. Ha azt gondolod, hogy kifundáltál valami okosat, amivel tuti átcsúszik, azt a NAV-osok 1000 éve ismerik, ők se hülyék
.
Ha bizonyos érték feletti dolgot rendelsz (lásd táblázat), mindig kalkuláld bele az ÁFA árat is !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen monitort vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest