Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
szili.tamas1 #1097 üzenetére
"fizikailag csak egy het mukva adja fel " Nálm ez úgy szokott kinézni hogy vásárlás után 1-3 nap beregeli a csomagot és kapok TN-t, 6-18 nap célországba elküldve....
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
szili.tamas1 #1097 üzenetére
Az ebayest ne is mondd! Kifizeti az ember a gyorsabbik postát is, erre a pecséten 2 héttel későbbi dátum figyel. (Anyátok...)
Amúgy akkor jól sejtettem kb.
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
Earl_Muttley #1096 üzenetére
Kihasznaljak. Mas kerdes hogy akkor rakja at shipped statuszra amikor akarja. Ki van fizetve masnap mar shipped van de fizikailag csak egy het mukva adja fel (ilyen mondjuk az ebayen is eleg gyakori)
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Earl_Muttley #1094 üzenetére
Figyelj akkor nincs más mint előre gombolja le neked a lóvét aztán rendeld meg neki, ez olyan mint az orosz rulett....Te nem veszteszrajta max némi időt...Arhiváld a komunikációt az eladóval screenshot ban aztán mehet a szerencse játék....
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
WOT-H-A-C #1093 üzenetére
~20USD, most nincs előttem a link sajna.
Az 1-est próbáltam, meg mutattam több leírt rossz tapasztalatokat is, de semmi.
Szerintem itt ha kamu az eladó, én szenvedek majd a legjobban
Amúgy elviekben egy eladó adna 2 dollár kedvezményt, ilyenkor hogy írják jóvá azt?
(Ez meg egy telefonház, sajna csak fehérben van, de azt olcsóbban adná, azzal az indokkal hogy nem sikerült korrektül kiszolgálnia) -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Earl_Muttley #1092 üzenetére
Mennyibe kerül?? Próbáld rávenni másikra bár nőböl van úgyhogy nem hiszem hogy kell neki más....úgyhogy 2 lehetőséged van
1. megmondod neki hogy kevesebb mint 50% a van hogy jó terméket kap,azt a színt amit kinézett,de az is benne van higy nem kap semmit,másikat kap stb.....ekkor vissza kapja a pénzt de lehet ez 1 hét vagy két hónap....kicsit feljebb egy srác két fake TN után nyitott vitát....Ha így is megfelel neki és nem jó másik szín vagy franctudja mi fontos nekikakkor rendeld meg lehet bejön....
2. azt mondod nem.... -
Earl_Muttley
őstag
válasz
WOT-H-A-C #1091 üzenetére
Igazából akkor leírom a konkrét szituációt (bár van egy olyan gyanúm hogy kezdek IGEN FÁRASZTÓ lenni itt, és még egy napja se járok fel).
Lenne itt egy hölgyismerős, akinek kellene egy táska (mi más), de ez egy adott színben csak egy, mindössze 32-friss pozitívos eladónál van, más szerezni se tud. Magamról annyit, hogy más pénzével nem szeretek játszadozni, szóval nem kockáztatnék nagyot most sem. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Earl_Muttley #1089 üzenetére
A 10.000+ az egy lélektani határ...nekem van eladóm 7000+ eladassal 96% al aki ha kell a mai napig szupportál...de az igaz hogy általánosságban minél több annál jobb ez vonatkozik a feedback re is! A másik hogy mindíg nézd meg egy új eladónál a negatív értékeléseket is...0 feedback, kevés rendelés,sok negatív, gyanúsan alacsony ár kerülendő!!
-
hidroponi
tag
válasz
Earl_Muttley #1089 üzenetére
neked kell ugyis donteni. az alin is van vevo vedelem, jo ha figyelsz a hataridokre es ha nagyobb errtekben vasarolsz, akkor esetleg megerkezes utan csinalsz videot a csomagnyitasrol a megnagyobb biztonsagodert.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Earl_Muttley #1087 üzenetére
Nem, max ha nincs neki előbb beszerzi de erre többnyire felvannak készülve..
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
szili.tamas1 #1085 üzenetére
Igen jogos!! Csak általánossan írtam a PAYPAL al kapcsolatban....Én Web kártyát használok....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Earl_Muttley #1083 üzenetére
PAYPAL nál nincs biztonságosabb jelenleg úgytudom....
De ajánlom mielőtt vásárolsz olvass bele a topikba, hogy is megy ......
Üdv
-
Earl_Muttley
őstag
Udv!
Na, en is komolyabban elkezdenem hasznalni az eBay mellett az aliexpresst is.Lenne (egyelore) egy kerdesem.
Ha az elado irja hogy elfogad PayPalt is, akkor biztonsagos ugyanugy azzal is, vagy maradjak a hitelkartyas megoldasnal?
Koszontem!
-
amauri
csendes tag
válasz
blueMerle #1081 üzenetére
Kizárták már, rá sem tudok keresni, illetve én is visszakaptam a pénzt. Féláron adta a terméket a többi eladóhoz képest, szóval úgy voltam vele, hogy egy próbát megér, bár számítottam a törlésre. Kíváncsi vagyok, hogy hozzám érkezik-e a csomag egyáltalán, és mi lesz benne
-
amauri
csendes tag
Sziasztok!
Úgy egy héttel ezelőtt befagyasztottak egy rendelésemet gyanús eladó miatt. A kapott TN alapján viszont a mai napon úgy néz ki, hogy felvették a csomagot. Van esély, hogy megkapom, illetve, hogy egyáltalán az általam rendelt termékhez tartozik a TN, vagy az eladó megadott egyet, aztán most kitudja mi indult útra? Van valakinek ehhez hasonló tapasztalata?
Előre is köszi!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
#59816064 #1077 üzenetére
nálam látszódott ...de szerintem nem érdekli őket...volt hogy klónt rendeltem ott csak annyit csináltam, hogy chrom al nyitottam meg és lefordítottam az oldalt így a "1:1 note 3 ból" lett "1:1 megjegyzés 3" az email ba leírtam " mobil telefon 197$ " oszt ennyi...
Ja azt elfelejtettem hogy a TN az latszodjon...
-
daja28
csendes tag
Tegnap megnyitottam a vitát a kedves rizs barátunkkal , ma meg kaptam tőle egy ilyen üzenetet .
Hi friends, do you receive the parcel? How do you need us help you. thank you.
Méltassak valamit válaszolni vagy várjam meg még az Ali valamit tesz ?
Szerk : Volt nektek olyan már hogy rendeltetek valamit , és ahogy megkaptátok na nyomkövetési kódot másnap már működött is ?
-
törölt tag
Sziasztok.
Vámolják a csomagomat, a banki kivonatot küldjemel, vagy eelég nekik az alirol a vásárlási igazolás?
-
N2O999
tag
Székesfehérvári postán megerősítették hogy székesfehérvári a címzett, tehát a TN nem az én csomagomhoz tartozik. (Heves megyében lakom) Írtam a kis kínai barátunknak, de még nem válaszolt, mivel ott éjszaka van most, bár még este 8 óra körül online volt, és nem reagált.
Eddig nem tűnt fel a probléma, mivel a rendelés után 2-3 nappal élt a TN, tehát a dátumok stimmeltek, ill. a célország is.
Elképzelhető hogy elnézte a dolgot a feladó, és véletlenül rossz ragszámot adott nekem?
Vagy indítsak dispute-ot? Igaz hogy van 38 nap még hátra, de tulajdonképpen így azt sem tudom, hogy egyáltalán feladta-e a cuccot.ez nem a jaj 6 nap után nem érkezett meg a csomag most mi van kategória, hanem semmi infó nincs a csomagról, ezért bátorkodtam ide írni
-
daja28
csendes tag
Nyitottam egy vitát leirtam mi volt , és amit az eladóval beszéltem azt is csatoltam kép ként .
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
blueMerle #1063 üzenetére
"Nem tudom, lehet egyedül vagyok a dologgal de én az első rendelésem előtt utánanaolvastam a dolgoknak."
hát igen az első alis rendeelésem előtt átolvastam szinte minden blogot leírást amit találltam....ali és alibaba nem játszó tér...hiába a buyer prot....be lehet nyalni rendessen Van akinek nem való és ezt be kell látni, nincs ezzel semmi gond sok web shop van ithon, mindent meg lehet kapni csak perkáljon érte az ember keményen és akkor neem kell lesnia TN-t nem kell várni heteket.....Bár bevallom én élvezem ezt kínából rendelgetést meg azt is kiröhöghetem az ithoni kofákat az árak miatt...
-
blueMerle
veterán
válasz
hidroponi #1061 üzenetére
Néha nápolyit szoktam kaszálni unalmamban, de nem segít...
De érted: működik a TN, látja hogy úton van, sőt, még a buyer prtotectionból hátra van neki vagy a fele időtartam és akkor jönnek szirénázni.
Én sem úgy kezdtem el a Forex-el játszadozni hogy minden bullshit miatt mentem a fórumra picsogni, egyszerűen utánaolvastam VAGY a józan eszemre hallgattam. De ez a topic már csak erről szól: jajjj 1 hete rendeltem és sehol a csomag úúúhhhúúúhúristen mitévő legyek, hova disputozzak, kinek reklamáljak...
Beszarás, tényleg.
Nem tudom, lehet egyedül vagyok a dologgal de én az első rendelésem előtt utánanaolvastam a dolgoknak.
WOT-H-A-C: hát ezaz. Nem a HajósAndrás küldi a szúnyoghálót Pestről, hanem a bolygó másik oldaláról jön a cucc
-
blueMerle
veterán
válasz
floryby92 #1058 üzenetére
Ez most minden aggódósnak szól.
Emberek, értsétek már meg: nem a szomszéd faluból jön a csomag. Rengeteg dolog befolyásolja hogy mennyi idő alatt kapod meg a csomagot: felfért-e az aznapi autóra az eladónál a csomagod, ha feladta a postánál épp mennyi csomag van (összevárnak ugyanis mindig sok-sok csomagot, így éri meg nekik is szállítani) aztán a repülőnél megintcsak giga-sokat várhat a csomag, hiszen ott sem mindegy mikor érkezik ki a reptérre, mennyi idő alatt telik meg a konténer, stb... Lehet hogy két rendelés egyazon napon leadva 30 nap különbséggel érkezik meg. És nem azért mert az eladó ki akar szúrni veletek, vagy valami gond van, hanem mert nagyon sok tényezőtől függ a csomag aktuális helyzete.
Világosan, egyértelműen ott van az Alin a Buyer protection idő, szépen számol vissza. Ha már csak pár nap (3-4) van hátra és a csomag sehol majd akkor lehet szirénázni és jajveszékelni, disputeot nyitni, fórumon szomorkodni,... De ez már tényleg egy kicsit kezd az agyamra menni hogy minden 3. post erről szól, miszerint 1-2-3 hetes csomagok miatt megy a siránkozás hogy biztos elvesztek, amikor van működő TN, és látod hogy a csomag úton van. IGEN, AKÁR 2-3 HETET is állhat egy helyben, ez TELJESEN NORMÁLIS.
-
floryby92
csendes tag
Szisztok!
A csomagjaim nagy része júni. 12-én és 15-én már fel lettek adva.
Azt írja célországba elküldve.
Van már 2csomagom ami a múlthéten megérkezett a többi sehol.
Mi tévő legyek? Írjak az eladónak, vagy csak várjam? -
N2O999
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy ilyen kütyüt, végre megérkezett tegnap Magyarországra, ma reggel már látom hogy a postafióknál várakozik kiszállításra. Csak éppen az ország másik felében.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, megerősítették hogy valóban Székesfehérváron van a csomag, annyit mondtak hogy kérdezzek rá az eladónál hogy a nekem érkező csomag TN-jét adta-e meg.
Rákérdeztem, de még egyelőre nincs válasz... Tudok még valamit tenni az ügy érdekében?
Előre is köszi!
-
daja28
csendes tag
Segítséget kérnék . Rendeltem egy eladótól 05.29 én egy órát . Megkaptam a nyomkövetési kódot is hozzá . Miután letelt 2 hét még mindig csak azt írta a nyomkövetési kód hogy csomag felvétel . Írtam az eladónak h letelik az idő lassan kéne valamit csinálnia . Erre kaptam egy másik nyomkövetési kódot . Az tegnap előtt írta a nyomkövetési kód h megjött az országba . Ma felhívtam a postát és kérdeztem h mi a helyzet vele és hol a csomag , mikor közölte velem a nő a telefonba hogy az én nevemen ilyen nyomkövetési kódon nincs csomag . Azt mondta a hölgy hogy más csomagja jött az én nyomkövetési kódom alatt . Kb 10 perce megírtam ezt az eladónak . Ha nem csinál semmit mit tegyek ?? Hogy tudom bizonyítani hogy nem az én címemre jött a csomag ???
-
daja28
csendes tag
Valaki tud egy olyan nyomkövetési oldalt ahol a Singapore Post nyomkövetési kódot meg tudom nézni ?
-
daja28
csendes tag
Hmmmmmm ........ De ez sajnos csak az egyik :/ De legalább megjött már 1
Akkor mostmár kezdek megnyugodni
-
daja28
csendes tag
Itt van mind a 2 nyomkövetési kód , amit rendeltem . És nem 1 x rendeltem már az eladótól . Mindegyik megjött volt ami 1 hét alatt , volt ami 2 hét . De ez a 2 meg vagy nem jön vagy én nem tudom . :/
Az egyik azt írja hogy 06.01 én volt PEKbe de azóta arról sincsen semmi hír , a másik meg azt írja hogy :
Departure from outward office of exchange Beijing HU Tue, 27 May 2014 09:23:00 GMT
És ennyi :/ És eddig minden termék amit rendeltem tőle megjött normálisan semmi baj nem volt vele .
Most írtam az eladónak hogy ha nem csinál semmit még letelik a 14 nap mert annyi van hátra akkor nyitok egy vitát és nem adok pozitív jelzést . Kíváncsi vagyok mit fog írni , mert már 1 x azt írta hogy :
Nyugodjak meg , 20-50 nap a szállítási idő , meg elküldte nekem amit kiadott a nyomkövetési kód ... azt ennyi .
-
daja28
csendes tag
Szerinted mért állhat 1 hónapja PEK be a 2 csomagom ? :/ Remélem azért megfogom kapni mert már 1 hónapja rendeltem
-
Botigta
aktív tag
válasz
szili.tamas1 #1038 üzenetére
Hogyan is? Segítesz? Nekem még eddig nem sikerült...
Köszi -
longwild
aktív tag
válasz
szili.tamas1 #1040 üzenetére
Egyetertek, mig az olcso fajtát nezzuk. Azonban ez igaz lenne a HD webcamokra is?
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
longwild #1039 üzenetére
Ilyen piszlicsare dolgokon szvsz nem eri meg annyit sporolni (parszaz forint) hogy a csikszemuektol hozasd. Inkabb vedd itthon. Az atlag 1,3 megapikszelt azok is hozzak (kasasan szep az elet) es nemkell bajlodni a garanciaval.
Mondjuk legyen itthon 2000 ft, kintrol meg behozatod 1500ert, plusz izgulsz 1-2honapot hogy atb@sztak-e vagy sem. De te tudod. -
longwild
aktív tag
Tudtok jo webcamerat ajánlani? Esetleg eladót vagy kerülendő termeket?
-
axeran
újonc
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni abban, hogy most nagyon olcsón rendeltem táskákat (mindet egy eladótól).
És az a gyanús, hogy ha egy adott termékből többet rendelnék, mint 2 , akkor kb 100 dollár lenne szállítási költség. De ha külön termékeiből rendelem meg, akkor nem számol szállítási költséget, hiába 8-9 darabról van szó. Ez lehetséges?Illetve nem értem, hogy a megrendelésem kétszer is szerepel nálam a megrendeléseim között egyszer úgy, hogy
our Payment is Being Verified , ami világos, és egyszer úgy, hogy:Awaiting Payment - Pay now
mindkettő más megrendelési számon fut, ez így micsoda?
Előre is köszi!!!!
-
herc234
csendes tag
válasz
szili.tamas1 #1034 üzenetére
Nekem folyamatosan ugyanazt szajkózzák
-
-
blueMerle
veterán
válasz
raffaelo666 #1029 üzenetére
Minden rendben van. Miért kellene aggódnod, nem értem? Nekem ma érkezett meg egy május 13.-án feladott csomag. Nem viccből van odaírva hogy 7-60 days
-
raffaelo666
csendes tag
06/05/14 05:00Order dispatched
07/05/14 05:30 Order departed on flight from origin
08/05/14 14:00Order in transit
28/05/14 18:55Local mail tracking
és még nem jött meg, aggódnom kéne? -
Botigta
aktív tag
válasz
blueMerle #1004 üzenetére
Nahát ezt válaszolta nekem a buyerpayment@aliexpress.com:
Thank you for contacting AliExpress.
I understand that you have issue on Order 60063721588014 which is in dispute status at present.
Please be noted that AliExpress has updated the Customer Service System. At present we are able to provide a 24*7 full time online chatting service, so that you will get an instant help from us at any time.In the meanwhile, email service (except payment & refund issue) will be unavailable. Please be advised to directly contact our online chatting service by visiting: http://www.aliexpress.com/help/newContactUs.htm
Ha jól értem, nesze semmi fogd meg jól...
-
herc234
csendes tag
Üdv,
Rég használom az Ali-t föképp az a jó benne hogy a kártyát használsz vásárlásként jön le a tranzakció
(nem fizetsz konvertálási költséget) illetve a visszautalásnál is csak törlik a tranzakciót.(sikertelen tranzakció ismét nem fizetsz érte semmit)
Viszont most belefutottam elég csúnyán egy szép történetbe.:
Rendeltem egy telefont (hát persze mi mást)
134$-ért amíg idáig elmozgott a csomag(kb másfél hónap) rájöttem hogy a
termékleírásból az adatok kb annyira igazak hogy ez egy telefon.
Vámon meg is fogták kérik be az adatokat.(Amivel nem is lenne gondom ha ez az lenne amit
rendeltem) Persze én igy nem akarom átvenni mert ilyenformán nem fizetek érte ennyit (sőt inkább át se venném) Tehát vámnak nem tudok mit benyújtani jelenleg mert vagy teljes visszafizetést kapok vagy
részelgeset vagy nem tudom de még több pénzt kifizetni eszem ágában sincsen.
Jelenleg vita van nyitva.Persze erre nincs választható opció ezért én a termék nem érkezett meg
vitát nyitottam amit visszadobott az eladó hogy várjak még.Aztán persze kiterjesztettem a vitát.
Amire a managment team nyitott egy Dispute Escalated - Waiting for both parties to respond-ot
erre jelenleg van 4 napom. Már nyomtam rá egy "respond"-ot amiben leírtam a kamu dolgokat és
megerősítettem egy youtube videóval. Viszont továbbra is 4 nap van és a respond továbbra is aktív.
Mi lesz ha lejár az idő? -
Stardox
csendes tag
A DHL hétvégén is szállít ki?
-
Stardox
csendes tag
Sziasztok!
Miért van az hogy valahol 80$, egy másik eladónál meg csak 6$ a DHL-es szállítás?
Lehet ilyen olcsó? 6$? Nincs benne valami furfangosság? -
daja28
csendes tag
-
daja28
csendes tag
Srácok ezt a nyomkövetési oldalt tegnap előtt találtam !!! Ki ír mindent részletesen , én 2 napja ezt használom !
http://answers.travelchinaguide.com/question/454344.htm
-
floryby92
csendes tag
Valaki érti,hogy most mi is zajlik a csomagommal?
Köszi -
longwild
aktív tag
Hogyan lehet egy eladót felnyomni a Ali üzemeltetőinél? Ha normál Dispute-ot nyitok, akkor az csak az eladó és köztem zajlik, de én szeretnék kapásból magasabb szinten nyomulni...
-
Dédé93
csendes tag
Sokszor ezekkel a csomag követési számmal játszanak össze vissza, mivel így olcsóbban küldik a csomagot. Tehát ne ijedjen meg senki, ha nem találja ott. Free shipingnél fordul elő a leggyakrabban. De azért nem ár írni egy levelet, hogy nem találod a számot.
A pénzt mindig maximálisan vissza szokták fizetni, ha nem jó a termék, vagy nagy csalás, én például vettem 20.000 ft értékbe kb. egy laptopot és kiderült ,hogy valami kamu Aliexpress indított ellene eljárást is én meg persze vissza kaptam a pénzem csak annyi, hogy két hetet kellet várjak rá kb.
Elég sok mindent rendeltem, már szépen is jönnek a csomagok, csak a china post-os free shipping-gel az a baj, hogy nagyon sokat kell várni rá. A memóriakártyákról olvastam a fórumban ,hogy nagy kamuk mert nem annyi gb-os amennyit kiirnak stb.. Hát ez egy tévhit, csak utána kell nézni rendesen, most jött meg a memóriakártyám 32 gb-os 2000 ft-ért kb. kaptam hozzá olvasót és tartót. A lényeg, hogy tökéletesen működik és 32 gb-os a valóságban is.
A vámot itt tudjátok megnézni 45 euróig vám és áfa mentes 2014-ben:
http://vallalkozasinditasa.info/kulfoldrol-rendelt-termekek-utan-vam-es-adofizetes-2014/
Lehet a vámot kijátszani ,de nem nagyon érdemes mivel ők se hülyék a kis csomag azért jön meg hamarabb is mert azt nem nézik át nagyon ,de minél nagyobb a csomag annál jobban átkutatják vagy átvilágítják.
-
daja28
csendes tag
Hol tudom meghosszabbítani az időt ??
-
WOT-H-A-C
veterán
De gondolom azt már észre vetted hogy tudsz választani szállítási módot ugye??? Valamelyik eladónál akitől rendeltél volt olyan lehetőség a shipping method-nál , hogy DHL????Ha nem akkor nézz meg légyszives másik eladót vagy akár többet aki szállít dhl-el ami értéket ott látsz az díja!!!! ,de beszorozni nem segítek!!!
-
blueMerle
veterán
válasz
Botigta #1002 üzenetére
Hogyne tudnék, ha gond van én ezen kommunikálok velük max 1-2 nap és mindig válaszolnak.
Amit már az ELSŐ e-mailnél adj meg még a tárgyban(!!!) az a a rendelés dátuma és száma
Ha ezt ugyanis nem adod szóba sem állnak Veled.buyerpayment@aliexpress.com
mateus: 7-30 nap között.
-
mateus
senior tag
Abban az esetben, ha megrendeltem egy terméket, és azt írja az eladó h nincs raktáron, én rányomok a cancel order-re, akkor mennyi idő múlva várható h visszakapom a pénzem?
-
Botigta
aktív tag
válasz
blueMerle #1000 üzenetére
Nyilván te is tudod, hogy milyen nehezen lehet eljutni a helpcenterben a kattingatásokkal, hogy valahogy üzenetet tudjál írni. Ennek ellenére egy időben jópár üzenetet küldtem, hogy hova érkezett, ki tudja, de senki a füle botját sem mozdította rá. Ha esetleg tudsz egytutti emailcímet feléjük, azt megköszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Külpolitika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Garmin topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 Cellular, Véroxigén
- Lenovo Legion PRO 7, RTX4070, i9-13900HX Gaming laptop 2027.09-ig gari!
- UniFi Dream Router 6, új, fóliás, ingyen Foxpost
- Audioquest Rocket 44 Bi-Amp 2x3m hangfalkábel
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest