Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lui82
tag
Sziasztok, járt már valaki úgy mint én? Rendeletem egy telefont Lengyelből való szállítással 6-10 nap volt a leírásban, erre 6 nap múlva kaptam egy fault tracking numbert, amivel lekövetni sem lehet és 30 napra változott a kiszállítási idő! Írtam levelet az eladónak , hogy mi ez az egész azt válaszolták nem érkezett még meg és nem tudják még elküldeni várjak kicsit. Open dispute nem elérhető csak 10 nap múlva azt írja. Tapasztalat valakinek?
-
pepimama
tag
Sziasztok! Kb. 85.000 Ft-os áron Telefont rendelnék Aliról (itthon 90-115. 000,Ft között), de Spanyolországból jönne. Szerintetek merhetem? Lehet rá vám onnan is? Egyszerűen csak úgy gondolom, hogy HA Spanyolországból jön az jóval nagyobb eséllyel ideér pár nap alatt, nem lehet rá vám stb. és még TALÁN EU-s garancia is lesz rá. Arra gondoltam, hogy egy működő jó telón nincs nagyon minek elromlania, így javíttatni se kell majd garanciában, HA nem mókolom stb.. Viszont ha leejtem, eltörik stb. akkor meg úgyse számít a garancia, de lehet, hogy rosszul gondolom. Gondoltam most van 20 % kedvezmény és ugyanazt a telefont kapom Spanyolországból, amit majd kb. egy hónap múlva Magyarországon. Előre is köszönöm a tanácsokat!
-
vandor01
őstag
legalabb a topic elso oldalat olvasd át.... azt nem kerdeznel ilyent
ez bevett gyakorlat a EU-s raktar kummantas mellett hogy
nincs a pofajan boor hogy megkerjen: hosszabbits a processing time-ot ezert mielott lejarna beirja vki masnak a TN-jet vagy csak oda hazudik egy szamot..... ha szerencseje van mielott kiderulne hogy ez nem a vasarloe??? addig talan beerkezik a termek es valodi posta is lehetseges.... a TN szamot meg atirja.....
de nem mindig igy tortennek a dolgok es sunyi kis csaladvedo lebukik....[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Lui82
tag
-
vandor01
őstag
válasz pepimama #40253 üzenetére
legalabb a topic elso oldalat olvasd át.... azt nem kerdeznel ilyent
amugy meg 85e VS 90e??
5000 -ert kockara tenned a piizedet?? mert ha lenne rajta 20-50% prifot? akkor mehet a tobb honapos risk szivas/szivozas az eladoval hallgatni a hazugsagait majd AFA-t es vamugyintezest fizetni a telcsire? mert mint olvashato az hogy EU raktar? lehet csak mese!
kozepes esetben 2 honap mulva kezedben a telcsi.... jo esetben csak par het rossz esetben 2+ honap vagy lehet soha? visszaszerezd a 85e azert is kuzdhetsz! .... mindezt 5000-ert??
fognam a 85+5 ot Hetfon beballagnék a Mo-gi kereskedohoz es delutan azon olvasnam a forumot..... 2-3 honap mulva mar lehet kijelzot is kene rajta cserelnem.....
de TE tudod....CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
olvasd mar el CSAK az elso oldalon a hosszaszolasokat??
egyanezt jatszom 5-10 hozzaszolassal lejebb... 40235 masik 40096
eljon a 10th nap azt nyitod a disputot....
majd kb 5 napig ucsorognek rajta
majd 2-5nap mulva meg LEHET a piiized!szoval az elado postai inditasatol szamitva kb 20 napra lehetsz a pizednel
de sokat szamit milyen TN-t irt be hozzad?
ha szerncses vagy es az vki mase a cimzett latszik?
akkor sima liba.... 20nap![ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
ez akar lehet GLS is?
ha a TN rol mar latszik hogy nem a tied akkor
ezen 10 nap alatt kerdezz ra az eladotol mi a helyzet....
van mikor leirjak hogy ez az van de amint jon kuldi!
9 napon rakerdezhetsz hogy akkor kerem adja meg az TN szamot!
a valasz fugvenyeben nyithatod a disputota cumi akkor van ha meg kell varnod mi tortenik a TN-el mert lehet a tied?
de masorszagban mas varosban veszik at mehet a disput
de addig? a "tied" varni kell a szállitast....disput nyitaskor...
ez nem az en TN.em... AZ en nevem es ide rendeltem... ez meg oda lett szallitva arra a nevre es az elado ezt meg azt mondott... max 500karakter.... altalaban hazudnak logisztikai problema minosegi problema gyartasi problema.... lenyegtelen ellenorizni nem tudod.... piiiz vissza!
csak hogy Ali lassa hogy volt komunikacio etc[ Szerkesztve ]
-
-
vandor01
őstag
Nincs.... Meg kell várni az inditastol számítva a 10dik napot.... De ezt már írtam...
-
vandor01
őstag
Akkor lehet jön a cuccot? Ha nem akkor disput..... Kicsivel tovább szivat a szeller....
-
netlepi3
csendes tag
Sziasztok! Ez szerintetek meg fog érkezni, mert 04.29 óta nincs semmi fejlemény a csomagról.
RB946630824SG
-
veterán
válasz netlepi3 #40265 üzenetére
[link] vagyunk már hárman-négyen itt, akiknek ugyanott, a semmi közepén álldogál a küldeménye.
nekem április 19.-e óta mutat 29.-ét eladó már kijátszott egy hosszabbítást... most még van hátra 8 napja. de szerintem nem fog megjönni.[ Szerkesztve ]
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
kinghaxor
senior tag
Nekem szintén van egy ilyen: RB945962839SG Április 14 és 29 között van infó a nyomkövetésben és azóta semmi. Már a második hosszabbítás pörög. A másodikból még 22 nap van vissza, de a rendelést már zárta az Ali. Szerintük order completed. Ilyenkor még él a 22 nap amiből vissza számol? Annak a lejárta után 15 nap van még disputra, vagy a completed státusz dátumától számított 15 napon belül tudok csak indítani szerintetek?
-
netlepi3
csendes tag
válasz djsunstealer #40267 üzenetére
A csomaggal még annyi történt, hogy 04.15én írták ki a 04.29 dátumot.
Továbbá nyitottam az alin egy vitát és már vissza is kaptam a termék árát. Mi van akkor ha mégis megérkezik a csomag? -
cof
veterán
Szerintem a tisztesség kétoldalú kellene legyen...
Csak addig partnerek amíg van védelmi időd, és tudsz nekik értékelést adni.
Akkor és addig, körbeudvarolnak, szinte azonnal válaszolnak.
Alin 2 esetem van jelenleg, +10-os tétel, ebay-en 20$-os tétel, hogy kifutottam a védelmi időből, írtam az eladónak, hogy szeretném visszakapni a pénzt, válasz persze semmi, egyik helyről sem, 3-ból 3.
Nem tudok már én sem tisztességes partner lenni ezek után, igen, nem azzal fogok kicseszni akivel kellene, de hát szerintem nagyon hasonló a mentalitás ilyen téren minden eladónál.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Myers
senior tag
Az összefoglaló 12-es pontjában nem működik a link, már néhány hete sem ment.
Esetleg ezt be lehetne tenni:
https://promossale.com/aliexpress-sale-dates-2020/[ Szerkesztve ]
http://www.muszaj.hu/
-
Lucho7
tag
Sziasztok, az SG postázás mennyire jó mostanában? Olvastam hogy nem jönnek meg a cuccok, de azok korai rendelések voltak, mostanában változott valami? A május június rendelések rendben mennek?
-
vandor01
őstag
tisztesseg? a kinai csaladvedok felé?
ez most komoly vagy hulyeskedtek?nalam minden 10ik rendelesnel van vmi sunyisag.....
- vagy kerik hogy hosszabbitsam a processinget... ez meg a jobbik fajta
- beir vmi kamu szamot
- elfelejti hogy kummantot
- ezert VAGY teljesen elfeljti a rendelesed
- ezert VAGY elfelejti kesobb beiirni a korekt TN-t ez meg jobb mert a dragasag az uton
- elfelejt errol arrol informalni a vevot nincs cucc, VAM problema, csomagolas etc
- elfelejti ujrakuldeni
- X-postat fizetek Y-nal jon vagy free vel
- a termeket csak X-el szabadna kuldeni es megis Y-al kuldi pl akksik...
- ki akar kerulni az ALi szabalyai alol
- disput helyett PP
- alkudozas...ujrakuldes/javitas helyett fele kifizetes
- valasz mast azt majd kuldi.... na persze ez elozot elkurta akkor majd most OK lesz?
- persze az 5csillag az jo lenne....egy szerencsejuk volt eddig....
ha korrekt volt az elado es 5 nap alatt feladta azt es annyit amit rendeltel a korrekt postaval.... akkor azert max 1 honap alatt meghozta a posta a dragasagot sum 30nap alatt zarulhatott a business 5 csillaggal .... ha sunyizott akkor szart keveset mas szinut kuldott elozetes info nelkul es 2honap utan vagy soha kaptad meg!!!most nincs szerencsejuk mert akar 120nap is lehet a posta! ha csak el nem sunyizta vagy postanak vannak problémai..... de szerintem a tisztesseges eladonak korrekt TN-el 5 nap feladassal 60napra megerkezik a dragasaga.... max 10-20% a tisztessegesnek lehet a posta miatt problema....
tudjak hogy gebasz van DE azert toljak a hulyeseget feladjak olyan postaval ami 1-2 honapig csak ucsorog rajta...... mint hogy esetleg atterelnek a vonatra..... csak akarat kerdese lenne es ilyenkor automataba hordhatnak a vonat fele.... nem a repteren tuszkolni fel az el sem indulo gepekre honapokig... és vonattal meg igy is boven befernenek a 120napba!
a magamreszerol a 120 nap utan kiszallitott cuccra nem kivanok tisztesseges lenni!
folyamatosan figyelni kell a vasarlasom mert ezek mint a rossz gyerekek ahol csak tudnak csintalankodnak azt ha nincs resen az ember akkor kilopjak a sajtot a hollo szajabol is
magamreszerol a kinaiak hulyesege miatt nem kivanok 120 napnal tobbet varni..
zabaltak volna kevesebb denevert tobzoskaval egyutt..... a jarvany miatt leptek volna idoben es zartak volna le amit le kell.... korrektul jelentettek volna a vilag fele nem pedig a WHO-t vettek volna meg kilora.... szerveznek ugy a postat hogy menjen a dolog....
ha nem kapjak meg a piizuket forduljanak Hszi Csin-ping biztos van nekik is vmi jarvany egyhitesi alapjuk igenyeljek onnet a 120nap utani dragasagok arat...[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Ez a megjegyzésem: Rád van bízva hogy tisztességes vevőként kifizeted-e. nem vita generálása érdekében lett leírva. Mindenki tudja magáról hogy besorolható-e ebbe a kategóriába. Nem kell pro és kontra érveket fűzni hozzá.
A kereskedők és trükkjeik nem befolyásolják a megfogalmazásomat, aki tisztességes az nem "vásárol" terméket fizetés nélkül. A vonatkozó rendelkezést nem idézném. -
ssppiikkee
tag
Üdv!
Valaki tapasztalt már hasonlót? Nem tudok vásárolni, semmilyen kártyával, (van OTP-s virtuális kártyám, meg rendes is.) Submit Appeal üzenettel Payment failed lett. Elvileg fel kéne töltenem számlakivonatot, meg magamat kéne igazolnom, illetve fotózzam le a bankkártyámat. De a virtuális kártyát nemtudom. És nem fogadják el így.
Ötletek, tippek? [kép]Tuning, Modding 4ever! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ssppiikkee
-
Topikgazda
válasz ssppiikkee #40277 üzenetére
Csinálsz egy képet a netbank kártyaadat részről, mivel virtuális és fizikai formát az OTP nem ad már.
A számla kivonathoz meg semmi közük, hiszen mi nem tudunk nekik bakszámláról utalni -
ssppiikkee
tag
Próbáltam már, számlakivonatot is küldtem, amin látszódtak az eddigi vásárlások, de visszadobták. Ezért is irtam ide, mert igy nem egyszerű. Az accountomat nem szeretném elveszteni, diamond user vagyok, 5 éve már. Illetve regeltem egy új accot is, de a virtuális kártya adatokat megadva, szintúgy nem tudtam vásárolni...
Tuning, Modding 4ever! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ssppiikkee
-
Topikgazda
válasz ssppiikkee #40279 üzenetére
Mivel ideírtál azért írtam le hogy mit küldjél be a bankkártya kérésükre, ha nibncs plasztik kártya formában, nem számlakivonatot írtam.
Ha esetleg belépsz a Net bankba a Betéti kártyák, hitelkártyák webKÁRTYA adatok, kiválasztod a számlát amihez van és előkerülnek. Erről egy pdf vagy kép de satírozd le a CVC2 számot. Az azonosító okmány a szig, a lakcímet meg vagy lakcímkártya címes oldala vagy közüzemi számla, jogosítványion nincs rajta cím az ezért nem jó, más ország esetén rajta van és azt szokták meg.. -
törölt tag
(#40276) V/: Azt elhiszem, hogy nem vitát akarsz generálni, de ha ilyet írsz: "tisztességes vevőként kifizeted-e", akkor felcseszel néhány tisztességes embert. Nem akarom megmondani, mit írj vagy mit ne írj, de véleményem szerint az ilyen feltételhez kötött minősítések nem szerencsések.
Egyébként ha valaki visszakapja a pénzt, de a termék is megérkezik, utalgatás helyett lehet vásárolni is az eladótól. Máris csökken a vesztesége, és nyoma is marad a jópofiságodnak. Elég régóta járok az Alira, eddig minden árut megkaptam. Ha előállna a fenti helyzet, én nem adok vissza pénzt, inkább vásárolok.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz #21795072 #40281 üzenetére
A tisztességes embert nem cseszi fel, mert ha a szállítás késedelme után csak megérkezik a a terméke amelynek a visszakapta az árát, akkor újból kifizeti azt. Ez jellemző a tisztességes embere, ezért őt nem zavarja a megjegyzésem.
De véleményem szerint ezzel a módosítással is zavarhat másokat.
Rád van bízva hogy kifizeted-e.Az hogy nem rendezi le, hanem ellenszolgáltatás nélkül megtartja, az nem tisztességes hozzáállás. Ha egy boltból valaki fizetés nélkül visz ki terméket az nem a tisztességes ember jellemzője.
Nem azt írtam hogy visszaadod a pénzt, hanem azt hogy teljesíted egy adás-vételi szerződés rád eső részét és kifizeted. Ha vásárolsz mást tőle az nem a megoldás.De némi ellentmondás van abban amit írsz. Vettél valamit, kifizetted az árát ezért cserébe terméket vársz. Viszont a szállítási védelmi időben nem kapod meg. Az eladó elküldte és -kivéve az Aliexpress eladó- nála van a pénz.
Te visszaköveteled a vételárat és visszakapod, ezzel az eladónál veszteség realizálódik, hiszen a nagyker nem ingyen adta neki oda és se pénz, se termék nincs nála.
Te közben megkapod, így az eladónak az árát illene odaadni. Te hiába vásrolsz tőle másik terméket ugyanazon árban, ha elküldi akkor még neki az előző termékára nem fog megtérülni sehonnan, hiszen nem veszett el.
Hogyan is csökkent a vesztesége egy másik vásárlással? Az új termék eladási haszonkulcsából? Akkor ha ez az újabb vásárlás 0 profitú lesz és tegye át a régi veszteségbe ezt a pénzt? Akkor csak több termék eladásából jönne vissza közben meg a nincs egy fillér nyereség rajtuk. Ez hülyeség.[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz #21795072 #40281 üzenetére
itt mindenki tisztesseges vevo hisz kattint rendel fizet..... nos ez nem mondhato el az eladok egy reszerol mert annyira kell vedeni a csaladjukat, hogy a lent felsorolt csinytevekenyseget vegre kell hajtani van mikor 1 dealnél tobxor is! Ennek ellenere vasarolunk batran es szorjuk a zsetont a csaladjukra magamreszerol "normal" uzletmenetben 90 napnal tovabb nem varnek! ilyen veszterhes virusos idoben 120nap! Azaz ez 1db hosszabbitas kerese tolem....ez 30 nappal tobb mint amit az ALI megajaln! ha ezen tul erkezik meg? akkor az esetek nagyreszeben az elado trefas csinytevese van a dologban es csak kisebb resze valamilyen postas trefa!
de ez mar engem akkor nem erdekel szerzodtem fizettem adott termekre adott szallitasra es behatarolhato idopontokkal ami nem teljesult...... nem az en hibambol! En mint a vevő maximalisan megadtam a lehetőseget az eladoknak hogy amit vallaltak azt teljesitsek nem erzem kotelessegnek hogy mas szarkavarása miatt a kesedelem miatt fillert is fizessek! Ez teljesen kivul esik a megallapodasbol.... 120nap!az elado vallakozott arra hogy az adott feltetelek mellett kiszolgal....
nos ha ez nem tortenik meg? akkor az elado rosszul itelte meg a lehetosegeit
ha kell valtoztassanak felteteleken a hataridokon a postas feldolgozasan etc etc...
kesobb erkezett cucc? kivul van a vallalasan....[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Zoli-bácsi #40282 üzenetére
De azt a terméket kárpótlásul vetted. Ha nem kapod meg, nem kell visszakérni az árát. Az eladó beljebb van. Hangulatjel? Ok.
-
Ciccuka
veterán
válasz ssppiikkee #40277 üzenetére
Payment failed. Szintén
Amikor Sale akciók vannak, akkor gyakori.
Néhány órával később már lehet jó lesz.[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Topikgazda
válasz vandor01 #40284 üzenetére
Te is jól tudod hogy vannak olyan körülmények, amelyek miatt nem tud egy adás-vételi szerződés teljesülni, azoknál az a elvárás -ha nincs időhöz kötötten kötbér a szerződésben- hogy 0 szaldósra kell kihozni. Az egyik félnél a pénz, a másik félnél meg az áru. Ide nem értve az áru megsemmisülését, mert akkor a vevőnél kell lenni a pénznek, a veszteség meg az eladóé.
De ha a termék megvan akkor az más dolog. -
Topikgazda
válasz #21795072 #40289 üzenetére
Ne keverd már össze a dolgokat. Ugye ez lehet több nap is és ez nem az amire utaltam.
De ez arról szól ha nem érkezik meg a termék akkor visszakapod a vételárat nem az eladótól, hanem az AlIexpresstől.
Ha megérkezik akkor rád van bízva hogy lesz vesztesége az eladónak vagy nem lesz.De vannak kivételek (not available rész) is, és ez esetben azért egy kicsit más az eljárás, ha mégis az itt leírtak ellenére visszaadták az árat (és csak megkapod később) :
If you do not receive your purchase within the stated delivery time** (60 days maximum), a full refund will be offered.
Full refunds are not available if your order did not arrive due to factors within your control, or exceptional circumstances outside the control of sellers and buyers: e.g. if you refuse customs clearance, or because of natural disasters.De tényleg eltértünk már az eredeti kérdéstől. Lényeg az hogy hogy én nem okozok veszteséget az eladónak így a karma kiegyenlítődik, mikor tőlem vásárolnak dolgokat, remélhetőleg tisztességes vevővel kerülök kapcsolatba és nem rajtam álló dolgok miatt nem én viselem el a veszteséget.
Az hogy mások miként állnak hozzá az az ő dolguk, nem vagyunk egyformák, de én, ha felmerül egy ilyen kérdés erre ezt fogom válaszolni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mit keverek össze? Nem a napok száma a lényeg. Feltételes módban írtam! Vehetjük úgy, hogy kötbér(légyszi ne kövezzetek meg). Amit bemásoltál, azt jelenti, hogy visszatérítést kapok/kaphatok, ha nem érkezik meg időben. A kötbér is akkor jár, ha a szolgáltatás nem az eredeti feltételek szerint teljesül.
Én nem jogászkodom, nem mondom meg, ki mit csináljon. Csak felvetettem dolgokat, hogy bemutassam a nézőpontomat, hogy lehet árnyalni a dolgokat. A vásárlók sem egyformán értékelik a visszatérített pénz jogos megtartását.
Az én gyakorlatom, hogy várok, hosszabbítok, nem kérek vissza pénzt. Eddig bejött, és nem kellett "tisztességtelenül" viselkednem.
Ha gondoljátok, mindenkinek igazat adok, nem akarok a végtelenségig vitázni. A minősítés miatt indítottam a vitát. Nem látjuk egyformán a dolgokat. Sebaj. -
Tim82
félisten
Sziasztok!
Volt AliExpress-ről egy rendelésem, még márciusban, ami csütörtökön nagy nehezen megjött. A probléma az, hogy sérülten: egy laptopbillentyűzetről van szó, ami vélhetően szállítás közben durván megsérült dobozostul (konkrétan elgörbült, használhatatlan). A helyzetet súlyosbítja, hogy egyértelműen EU billentyűzetkiosztást rendeltem és az eladó persze US kiosztású billentyűzetet küldött.
Indítottam dispute-ot, ahol csatoltam is a billentyűzet és a csomagolás állapotáról fotókat, valamint azt is megírtam, hogy a sérülés okozta használhatatlanságon felül nem az általam rendelt változatot küldte meg a billentyűzetből.
Az eladó részéről ez a válasz jött: "friend. Send the keyboard. With pictures as standard." (természetesen "No return & no refund" részéről a proposal).
Feltételezem, hogy vagy nem tudott mit kezdeni az AliExpress mobilapp-on keresztül feltöltött képekkel (amik látszanak amúgy dispute history-ban nekem is), vagy időt húz. Mindenesetre még egyszer feltöltöttem kisebbre méretezve (1024*768-ra) a képeket és jeleztem kiegészítésként, hogy már eleve képi bizonyíték feltöltésével indítottam.
Nyilván a pénzemet szeretném visszakapni, a kérdésem annyi lenne, hogy mire ügyeljek a továbbiakban a dispute folyamán? Előre is köszönöm a választ.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Topikgazda
Nincs mire ügyelni, te feltöltötted a képeket ami igazolja az állításod. Legfeljebb rákérdezel hogy látta-e a hibát. Aztán mehet tovább a dispute.
A képen láthatónál ugye több gond van és nem működnek a gombok, mert ha működik azért ezt a hibát lehet orvosolni amit a képen látok. -
Tim82
félisten
Azzal, hogy elgörbült, az elektronika is sérült, valamint a helyére sem lehet sajnos beletenni.
Meg hát - EU kiosztást rendeltem (legyen hosszú Í-nek megfelelő gomb), US kiosztást küldött. Önmagában az utóbbi lenne kevésbé probléma, mint a sérülés.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
tucsok.
senior tag
Az ELM327 OBD2 olvasókat megfogják a vámon mostanában Aliról?
"So say we all"
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest