Hirdetés
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galoslac
tag
Eladó Bosch IXO nyomatékadapter 1500/db egy-több-sok mint a kínainál
-
ecaddsell
aktív tag
Egyébként mostanában nekem úgy tűnik leálltak az észt postáról és áttértek a svéd postára az alis szállításnál. Nem tudom miért van így, de tippem szerint a hosszabb leállás (akadozás) miatt lehet nem volt elég csomag.
Más: Nem lehetne ezt az alis játékot külön topikba tenni? Engem kezd zavarni, hogy a hsz. fele olyan dologról szól, hogy ha beszervezed az összes ismerősöd akkor lehet nyersz valami minimális összeget és a beszervezettek köre aligha innen fog kikerülni mert aki itt van az már többnyire alapból használja az alit (azaz nem új)...
-
Topikgazda
Szeretném kérni hogy a játékos téma legyen visszafogottabb.
Megosztva a link, ha betelt észreveszi aki jelentkezne,
nem kell bizonygatni a csatlakozást, az aki indította látta és
nem kell külön köszönetet mondani.
Ne csak ezzel legyen már tele a topik, ez nem a fő vonal. -
Topikgazda
válasz ecaddsell #36902 üzenetére
Már írtam pár napja, ez a helyzet a játékkal, amíg te írtál addig ettől függetlenül kértem hogy megfelelő szintem maradjon. De ezt is folyamatosan írogatom.
Máshol is van ilyen gond, ott vannak akik azóta nem látogatják a topikot, mert nem egészséges az arány. Sajnos én nem tudom ezt feloldani.[ Szerkesztve ]
-
Lucho7
tag
Ali kuponos játék [link]
-
Robyka
aktív tag
Kupon játék [link]
-
Minstrel
senior tag
Termék nem érkezett meg és kicsúsztam a dispute időből, mert nem figyeltem és megérkezettnek jelölte közben a rendszer. 11.11 akcióban vettem, követési szám van, de csak ezt írja azóta is:
2019-11-16 15:23
Logistics order created
Írtam az eladónak, három hete küldi a refundot, szerintem csak blablázik.Lehet ilyenkor még valamit tenni vagy ezt buktam?
-
cof
veterán
válasz Minstrel #36910 üzenetére
Az ali már nem tud segíteni, kicsúsztál a védelmi időből bőven.
Az eladó meg nem ismeri a bankszámlád, így oda biztos nem tudja visszajuttatni. Csak terel, paypal-ra szoktak ilyenkor visszaküldeni pl.
Fel sem lett adva ráadásul, csak kikérte a számot.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
fairi
addikt
Erről az új Ali standard shippingről mit érdemes tudni:
AliExpress Standard Shipping LP00164805525840
caiano már mutat nyomkövetést, de többi oldal nem. Ajánlott levél lesz később, vagy sima levél, vagy ez is Meestnél köt ki?[ Szerkesztve ]
-
khmmmm
tag
Kuponos játék: [link] (sajnos egyre kisebb kuponokkal )
-
Myers
senior tag
Mi a helyzet a következő esetben? Feltételezés: 1 rendelésben 2 külön eladótól rendelek 2 terméket, 4+3$ értékben, felhasználok egy 3$-os kupont, így fizetek 4$-t. A 4-eset elküldik, a 3-asat nem. Ez esetben lesz valami refund, vagy olyan mintha vettem volna egy 4$-os tételt 4$-ért, a kupon meg mintha nem is lett volna?
Játékom: [link]
http://www.muszaj.hu/
-
cof
veterán
Ha egyszerre vetted akkor megfelezi a kupont, nézd meg a financial rész alatt. Szóval az nincs összefüggésben azzal, hogy nem adta postára.
Refund annyi lesz amennyit levontak a kártyáról arra a tételre, kupon ugrott.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Nem tudom hányszor írjam le ha nem észt postai azonosító számot kap az AliExpress standard shipping, akkor az normál módon jön, Magyar Posta nem könyvelt.
Ez nem e-packet véletlenül? Az Order fül és lent jobbra?
De ez nem új, ez a normál. És épp 7:45-körül foglalkoztunk ilyesmi témával.[ Szerkesztve ]
-
UzziVp
tag
Ali kuponos játék [link]
-
internetezoo
senior tag
Seller's Shipping Method - FR: belga postával adták fel, 4 napot pihent majd elindult és aznap délután Budapesten volt. Itt is pihent 4 napot. Rendes nyomkövetője volt, de mégis egy hasznavehetetlen 8 számot adott meg. Csak tudnám miért jó ez az eladónak.
-
p.t.r
aktív tag
Kupon: [link] - köszönöm
-
laca500
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, hogy kicsit sűrű vagyok, de már nagyon kellene a csomagom tartalma, és mivel tapasztalatlan vagyok az Alin való rendelésekben itt próbálok valami hasznos infóhoz jutni!
Szóval itt van ez a 3 csomag, 1 eladótól, ami január 22 óta állt egy helyben, majd most február 27.-én lett egy olyan bejegyzés, hogy átadva a légitársaságnak és elhagyta Kínát! Viszont azóta semmi. Most ez a repülő eltévedt, hogy nem érkezett meg sehová? Több helyen is néztem a nyomon követést és mindenhol ez az utolsó bejegyzés, kivéve a Magyar postát! Itt semmi nyoma nincs, hogy elhagyta volna az országot! (jan. 10.-i rendelés)
Érdemes kérni a védelem meghosszabbítását? Vagy ez már inkább felejtős? Lehet jobban járok és hamarabb megkapom a cuccomat, ha visszakapom a pénzem és újra megrendelem?
RV320749431CN
RV320748541CN
RV320748440CNAlaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
-
Topikgazda
válasz laca500 #36928 üzenetére
Mennyi nap van még hátra a szállítási védelmi időből?
De január 22 és február 19 közt ezek nem mozogtak, mert 23 volt az utolsó járat idefele, de akkor már a kifelé történő vámoláson át kellett volna esniük, ami 2 nap alatt biztos nem történt meg.
Szerintem kérj egy 15 napos emelést ha annál kevesebb van. 27-től számolhatod auz indulást akár 2 hét is lehet mire itt lesz.
Nekem is van így több küldeményem, majd ideérnek.[ Szerkesztve ]
-
galoslac
tag
-
laca500
aktív tag
Szia!
4 nap van még a védelemből, 10.-én jár le.
Én is 2 hét emelésre gondoltam, azalatt talán ide érhet!
Azért parázok egy kicsit, mert nem kis összegről van szó (100$), és már az is elég fura, hogy minek küldte 3 külön csomagként ugyan azt a rendelést, a csomagok követése meg mindenhol percre pontosan változik mind a háromnál!
Mert mi van akkor ha a 3-ból 1 mondjuk nem érkezik meg! Na mindegy, kérek 15 nap hosszabbítást, aztán majd meglátjuk mi lesz!
Ha most kérem a 15 napot, akkor az 10.-től kezdődik!?
Valahol azt olvastam, talán itt, hogy ritkábban jönnek a csomagos repülők Kínából! Talán hetente, vagy ritkábban! Jól emlékszem erre?[ Szerkesztve ]
Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
-
laca500
aktív tag
Rendben, köszi.
Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
-
UzziVp
tag
Ali kuponos játék [link]
-
Zoli-bácsi
senior tag
[link] kuponos játék és kacagás
-
hevizms
addikt
Sziasztok.
Rendeltem egy ip kamerát az alin és ezt az üzenetet kaptam az eladótól: sorry, delete your orders, your side has a limited from chinese products, all return to us.Nos ha törlöm a megrendelést,akkor mi a biztositék hogy visszajüldi a pénzem?Vagy nem tud becsapni ha törlöma rendelést?
Bocsi ha láma a kérdésem,de addig nem merek a törlésre nyomni míg nem nyugtat meg valaki hogy ezzel semmi baj nem lehet Ez található a mobilos nézetben :[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz hevizms #36943 üzenetére
Szoktak ilyet csinálni...
Ha nem lett Closed a rendelés, akkor még folyamatban van az üzlet, tehát ha awaiting shipping-et látsz, van még belőle 5-6 nap? Mert ha lejár a visszaszámláló és nem adja fel, akkor is automatikusan Closed lesz a rendelés, és majd visszakapod a pénzt.
-
hevizms
addikt
Köszönöm. Most egyelőre a törlésre várakozás van. 24 órán belül kell az eladónak reagálnia,ha nem teszi meg akkor magától törlödk.Vagy valami ilyesmi van írva
Your order cancellation request is pending the supplier's approval. Seller will usually response to your cancellation request within 24 hours(this applies only to sellers shipping from China). If there is no response within that time, your cancellation will be approved automatically.
Reason for Cancellation: The seller is unable to ship my order by the selected shipping method -
khmmmm
tag
Kuponos játék: [link]
-
Greeny28
újonc
Sziasztok!
Bocsi előre is a buta kérdésért...
Nemrég rendeltem egy okosórát, ami kb 50000 huf. Ő most vám köteles? Valahol olvastam hogy 150 euróig nem... Közben a rendelés nyomkövetése ezt írja:Az OverSeas Postal Admin-hoz feladása (Az SG/SIN-től a HU/BUD-ig) ez mit jelent? Köszi előre is.. Bocsi de tök hülye vagyok hozzá, és most rendeltem Aliról ekkora összegért elöszőr életemben -
szuszinho
őstag
Játék [link]
-
galoslac
tag
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest