Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-01 20:29:55

LOGOUT.hu

Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37501) phenomHUN


phenomHUN
aktív tag

Köszönöm a válaszokat!

Nekem is 24 dolcsit ír, de az a kuponok összértéke, ill. a coinokat is csak több 2 dollárosra engedné beváltani.
Így megrendeltem a fenti áron végül.

(#37502) laleeee válasza V/ (#37500) üzenetére


laleeee
őstag

Ezt a 4 dollárt hol találom ?

(#37503) V/ válasza laleeee (#37502) üzenetére


V/
Topikgazda

Amikor belépnél, belépsz akkor ajánlja fel. Csak az első vásárlásodnál használhatod fel.
Itt a linkje az új felhasználók oldalának, arra figyelj hogy a 0,1 $-os vásárlás kiüti a 3 $-os kupont (pár hete még 4$ volt), bár amelyeket meg lehet venni 0,1 $-ért ott előfordul 3 $-nál nagyobb kedvezmény.

[ Szerkesztve ]

(#37504) palika!


palika!
csendes tag

Sziasztok! Nem vagyok tapasztalt Ali rendelő, próbálom nagy vonalakban, de pontosan leírni a történteket. Tavaly nov. 11-i akcióban egy hivatalos store-tól rendeltem 3 ugyanolyan terméket EU raktárból (első rendelés). Ki is fizettem őket, de a termékeket színhiány miatt nem küldte. Felajánlotta, hogy másik terméket, vagy másik színt küldd. Ezek helyett én még rendeltem további 2 db-ot november végén szintén EU raktárból (második rendelés) ugyanattól a hivatalos store-tól. Mind a 2 rendelést 2 tracking nr-rel felrakta a rendszerbe, de a nyomkövető rendszerek nem találták. Kérdésemre elismerte, hogy a tracking nr-ek nem valósak. Egy darabig nem reagáltam semmit, de március elején kértem, hogy küldje el a második, 2 db-ról szóló rendelést a raktáron lévő színből, míg az első, 3 db-os rendelést refundolja. A refundra is készségesnek tűnt, de paypal accountot kért. Van paypal regisztrációm, aliexpressen természetesen nem azzal fizettem. Kérdésem, hogy tényleg tud refundolni a paypal accountomra? Szoktak így ali kereskedők eljárni, bevett gyakorlat? Volt valamelyikőtöknek ezzel pozitív tapasztalata? Amennyiben igen, akkor milyen paypal azonosítót kell megadjak? Amennyiben ez nem bevett gyakorlat (csak valami bepróbálkozásnak tűnik), akkor mi a bevált gyakorlat a refundra? Köszi

(#37505) V/ válasza palika! (#37504) üzenetére


V/
Topikgazda

Van ilyen. De mivel ő csak úgy tud küldeni hogy tőled jutalékot vonnak a beérkező összegből ezért a visszaküldendő összegre számolj rá 5,4%-ot + 0,3 $ (0,35 €-t) és azt a bruttó összeget írd meg hogy annyit küldjön hogy nettót megkapd amit kifizettél eredetileg.
Ha viszont már nincs AliEpress védelmed, akkor kérheted, de nincs kezedben kényszerítő eszköz, ha a nettó összeget akarná küldeni, ami neki az eredeti kifizetésed.
Csak az e-mail cím kell amivel belépsz a PayPal-ra hiszen az az azonosító amire lehet pénzt küldeni.

[ Szerkesztve ]

(#37506) palika! válasza V/ (#37505) üzenetére


palika!
csendes tag

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ. Mivel 300 USD feletti összegről van szó, így ez közel 17 USD jutalékot jelent. A PayPal HUF-ban fogja jóváírni a PayPal accounton az összeget, vagy az elődlegesen beállított bankkártya mögött álló bankszámlára utalja vissza a pénzt (ha az pedig HUF számla, akkor a bankom árfolyamán a bankom forintosít)? Honnan tudom, hogy van-e AliEpress védelmem? Milyen más refund módot kérhetek a store-tól, ha nem akarja vállalni a PayPal jutalékát?

(#37507) V/ válasza palika! (#37506) üzenetére


V/
Topikgazda

Ez pénz küldés. Jó lenne ha előtte felvennéd a $ pénznemet is mert akkor $-ban marad az összeg mert egyébként rögtön forintra konvertálja. Az egyenlegre érkező pénz azt te tudod a bankszámládra kiküldetni ha nem inkább vásárlásra használnád. Ekkor forintra konvertálja kiküldéskor automatikusan.
A PayPal árfolyama 2-5 Ft-al kedvezőtlenebb mint a bankod devizavételi árfolyam, bár nem igazán van értelme hasonlítani ha ugye nem tudják eleve a számlára utalni.
A vásárlásnál van egy nap számláló ha az még számol van védelmed,

ha Closed a státusza a vásárlásnak akkor annak dátumától számolt 15 napig van védelmed.

(#37508) vandor01


vandor01
őstag

tudom a remhirkeltoknek ma mar borton jar :DD

DE

elmult pár napban a BG-en szigorodott a helyzet.... Ali se fog kimaradni!
Tegnap az ingyenes szállitas megszunt... a regelt posta volt a legoccobb megoldas kb 2-3ejroert mara mar az is megszunt a legoccobb a 4ejros Priority Direct Mail maradt mar csak!

vmi gebesz van a szallitassal biztos le vannak allva a repcsik nagyresze szukul a szállitasi kapacitas.... gondolom a virus miatt az ejropai vesztegzar miatt! :F
ajaj.... egy darabig csak dragan lesz rendelgetes kinabol!
akinek van vmi kiszemelt es "fontos" dragasag :F
az hozza elore a vasarlast lehet jobban jár??? :DDD :DDD

pl a RUSFPV Store ban
az ingyenes aksi szallitast feltoltak 60/100/200 ejrora! vagy nincs mar az akcios termékbol? vagy tudnak valamit es nem tudnak mar jo aron szallittatni?? itt van pl ezek: 60-ert 100-ert 200-ert

[ Szerkesztve ]

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

(#37509) TMhun válasza vandor01 (#37508) üzenetére


TMhun
tag

Ali...

Van egy eladó, akitől szoktam rendelni cuccokat durván 2 havonta. Néhány napja az AliExpress Standard Shipping a legolcsóbb mód, utána jön a DHL 26 USD-ért, aztán a többi még drágább. A China Post Registered Airmail sem elérhető már nála.

(#37510) vandor01 válasza TMhun (#37509) üzenetére


vandor01
őstag

akkor durvul a helyzet...
megnyugodtam ha nem igaz akkor már ketten ulunk a boriben :DD :DD

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

(#37511) TMhun válasza vandor01 (#37510) üzenetére


TMhun
tag

Amit én írtam, az biztos, hogy igaz, mert az tény. :)

(#37512) pulutodurumo válasza vandor01 (#37508) üzenetére


pulutodurumo
őstag

Gondolom nem hülyék ők sem, tudják hogy a posták nagyon le vannak lassulva. Az meg senkinek sem jó, hogy küldik a sok nem regisztrált küldeményt, aztán áll két hónapig a reptéren. Ha egyáltalán elfér. Így maradnak a futárszolgálatok. A DHL express a héten hozott csomagot, időben itt volt.

"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"

(#37513) DeFranco


DeFranco
nagyúr

sziasztok!

Van egy csomagom, ami első körben visszakerült valamiért a feladóhoz, feladta újra.

Nem kértem nyomon követést, de van tracking numberem az első és a második küldésről is:

Első küldés:
LO856380071CN
Második küldés:
LT007905244NL

Amikor anno 18-án reklamáltam a visszaküldés miatt, elvileg újraküldték a csomagot, akkor kaptam az új trackinget valamit egy képernyőképet a küldésről:
[link]

ma rákerestem ugyanerre a számra és teljesen más dátumokkal van ugyanez a csomag feltüntetve:
[link]

A termék az alábbi:
[link] elvileg az eladónak megbízhatónak kellene lennie.

Létezik hogy ez egy kamu nyomonkövetési szám, és ha igen, akkor ez jelzésértékű lehet, hogy a csomagom el sem indult és nem is fog?

(#37514) vandor01 válasza DeFranco (#37513) üzenetére


vandor01
őstag

kedves nagyur olvass kicsit vissza es latod mi a gebasz mostanaban kinaban a szállitas korul.... nem kell sokat csak az alattad levo 5 hozzaszolast :DDD :DDD

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

(#37515) V/ válasza DeFranco (#37513) üzenetére


V/
Topikgazda

Nem kamu majd akkor lesz igazán követhető ha megérkezik Hollandiába, elméletben oda még mennek a postai szállítások, de 20-án nem ment tovább, ezért van a 27-i. Nem olyan egyszerű Európába eljuttatni valamit postai vonalon. Ha van szállítási kapacitás akkor nem a postai küldemény az elsődleges. De ezt a média is írja, mutatja.

(#37516) DeFranco válasza vandor01 (#37514) üzenetére


DeFranco
nagyúr

bocs, nem szoktam oknyomozó újságírást folytatni minden kérdés előtt, annyit megtettem hogy a TN szám elejére rákerestem hogy általánosan kamu lehet-e, merugye fórumetikett meg ne floodoljunk.

és alapvetően nem is az volt a kérdésem, amire te válaszoltál (-ni véltél) mi szerint "mékésik", azt értem kérdés nélkül is, a kérdés az volt kedves senior tag, hogy a trakking, hogy az valide.

mer' hogy 20-ával ugyanazokat a stepeket írja 20-i képernyőmentésen mint 27-ével 28-in magyarul mindig tegnap adták fel nahát ojojoj.

viccesszmájli röhögőszmájli ÉKE

@V/: akkor kivárás van, köszönöm. tehát akkor a hollandok még csak tudnak róla, oda sem futott még be, jól értem?

[ Szerkesztve ]

(#37517) fairi válasza vandor01 (#37508) üzenetére


fairi
addikt

Egyik rendelt akksimat most az eladó UJ248334330CN számmal adta fel.Mondjuk valszeg vonattal küldi,mert Li-Ion aksit kínai posta csak úgy szállít. Uj megoldás a JNTCU2100281161YQ-s csomag.Valami J-Net szállítja, nem is tudtam Magyarország fele is intézkednek.

[ Szerkesztve ]

(#37518) vandor01 válasza fairi (#37517) üzenetére


vandor01
őstag

nalam meg az aksikat betette egy valamifele taviranyitoba es belga postassal kuldte mert a holland posta vagy befagyott vagy megdragult vagy ki tudja?? igy voot occoobbb? :F csak aksit NL postaval kuldenek de a szerkezetbe epitett aksi az johet mas postaval is....

DeFranco
gondolom nem az elso rendelesed es nem az elso szitud mikor kevernek kavarnak.... mikor pay gombot megnyomjuk akkor postazasig +60napra "korlatlan felhatalmazast" adunk nekik a vegeredmeny szamit megjon-e a "dragasag"? :F
ebben az evben rajuk jár a rud.... persze nem sajnalom oket :)
januari visszaeses a kari utan
kinai ujev
februar kinai karantenok
tavaszi vilag karantenok....
ezek figyelembevetelevel rendelek azt lessem a TN-eket es 60napig kussolok....
nem tudok mit csinalni sem en sem o nincs befolyassal az esemenyekre....

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

(#37519) agroman válasza vandor01 (#37518) üzenetére


agroman
senior tag

mikor pay gombot megnyomjuk akkor postazasig +60napra "korlatlan felhatalmazast" adunk

en nem adok..amikor egyertelmuen latszik, hogy megdoglott a szallitas, megy a dispute..(es jon a penz)

------

(#37520) fairi válasza agroman (#37519) üzenetére


fairi
addikt

Kis betűs részeket olvasd el:
Your purchase is protected if:
- Your account is in good standing.

Jó kérdés ezt a helyzetet az Aliexpress hogy fogja kezelni. Nagyon nyomja hogy mindenki vásároljon, de közben szállítási hálózat összeomlott. Jelenleg a 60 nap lehetetlen sokszor, de még a 120 nap se biztos fog menni.és nemcsak rajtuk múlik,hanem helyi posták is szenvednek.magyar OLK is haldoklik az emberhiánytól.

Lehet osztanak szoroznak és bevállalják hogy jó pár embert bepakolnak "bad standing"-be ha reklamál sokszor.

(#37521) walakyb válasza V/ (#37500) üzenetére


walakyb
aktív tag

Select kuponbol nincs semekkora, abbol csak egyenleg van. Mindig 2, vagy annak tobbszorose ertekben kapsz, de az nem azt jelenti, hogy az adott mennyiseget, amit egyszerre kaptal, egyszerre is kellene elkolteni. Felhasznalhato belole egyszerre 2, 6, vagy 8 dollarnyi, illetve ha a vasarlas osszege ugy adja ki, ezek duplajat, triplajat (pl 140 dollarert vasarolsz onnan, ahol a 6/65-os select kupont valasztotta az elado, akkor 12 dollarnyit lehet elkolteni).
Ha ugy lenne, ahogy irod, akkor a 100 pontert vasarolhato 10 dollaros kupon semmire se lenne jo, atveres lenne csak.

[ Szerkesztve ]

(#37522) V/ válasza fairi (#37517) üzenetére


V/
Topikgazda

Nekem jött légi úton, téves hogy nem lehet szállítani, le van írva hogy milyen csomagolásban kell küldeni és ha az annak megfelelően van csomagolva szállítható. Nem tudom honna van az az információ hogy csak vonat, a múlt évig nem is volt vonatos szállítási mód, de pont az a szállítás a veszélyesebb ment a tűzőnapon a konténer némileg felmelegedik és több száz km sivatagos sínszakasz van az idefelé vezető úton. A repülőgép raktere hűvösebb.

(#37523) V/ válasza walakyb (#37521) üzenetére


V/
Topikgazda

Most nagyon nem értem amit írsz, összeszámolva az értéket kiírja a képernyőre, egy információ, de attól függetlenül önálló kuponok vannak, más név, más érték, más felhasználási idő te mégis mit látsz a képen? Én kuponokat.

És ezt írtam: és egyszerre nem lehet felhasználni egy helyen

Azon kívül meg a szövegben erre utaltam, hogy van minimum költési határ, szerintem aki látja érti hogy miként értelmezendő, nem kell magyaráznom.

Nem értem hogy jön ide a 100 pont meg 10 $ téma, sehol nem állítottam olyat.

Csak röviden összefoglaltam a select kuponról néhány dolgot, nem akartam tanórát tartani belőle.

De engem nem igazán érdekelt a kupon téma, mert el tudom olvasni a kupon felhasználási szabályokat több éve.

[ Szerkesztve ]

(#37524) UzziVp válasza fairi (#37520) üzenetére


UzziVp
tag

RE037696068CN

17-én adta fel, 27-én vettem át, mert elsőnek Nagytéténybe ment, nem jól látszott az irányítószám.
Több csomagom is úton van, mind china post registered és a csomagszám nélküliek is jönnek szépen.
Én eddig nem érzek hibát a rendszerben.

(#37525) V/ válasza fairi (#37520) üzenetére


V/
Topikgazda

Hát nekem is 13-35 nap közt értek ide Kínából a küldemények mostanában, az hogy a helyi postás nem mindent hozott ki ami ide megérkezett a kézbesítő postára az azért más probléma. A másik meg az hogy vannak irányok amelyek felé kamuzik a posta, pont tegnap derült ki hogy az angol posta úgy tudja hogy a Magyar Posta nem kézbesít, ezért nem vesznek fel ide irányuló küldeményt.
Mi van ha ugyan azt a tájékoztatást küldték el a kínaiaknak is? Nem omlott itt össze semmi. A legtöbb helyen a postai szolgáltatás még működik, pl Ausztriában utánvétes küldeményt nem fogadnak, de a Magyar Posta semmit nem vesz fel. Ez sem összeomlás hanem más.

[ Szerkesztve ]

(#37526) KutyiHU


KutyiHU
tag

Nekem nem jönnek sem a regisztráltak, sem a dzsuva lvs-es bpost küldemények :(((

Érdekességképpen van ilyen is (lvs):

[ Szerkesztve ]

(#37527) V/ válasza KutyiHU (#37526) üzenetére


V/
Topikgazda

Ez vasúti szállítással jön, Dostyk-ban (Druzsba néven is ismert kazahsztáni város) teszik át a kínai nyomtávról az oroszra, a port szó itt vágányt jelent

(#37528) vandor01 válasza agroman (#37519) üzenetére


vandor01
őstag

na mondjuk ez igaz.... nincs korlatlan felhatalmazas
"nem tudjuk megtenni" byK (kurcsany) :D
van mikor gyanut fogok :) "mikor ejjel nappal hazudtunk" byK....

- a feladott drgasag sulya tobbszorose mint amit rendeltem
- a megadott TN-t 35.ik napon 100-200kmre arrabb sikeresen kezbesitik
- a megadott TN honululuban landol a repteren....
- a megadott TN 30 napja doglott
- a megadott TN 12 dik napon cancellbe kerul...

szoval ha ugy adodik razom a racsot én is egy kis bananert :DD

[ Szerkesztve ]

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

(#37529) TMhun válasza UzziVp (#37524) üzenetére


TMhun
tag

Köszi, hogy megosztottad.

Akkor azért még reménykedem. Nekem 03.08-án szállt fel egy Shenzhen-ből, de még semmi... Bár még van ideje. Szintén China Post Registered Airmail.

(#37530) agroman válasza fairi (#37520) üzenetére


agroman
senior tag

nem a levegobe beszeltem. 1 hettel a feladas utan a tracking szerint shipment cancelled, vartam par napot, hogy feladjak-e ujra..nem. ment a dispute, 10 perc mulva le is zarta az ali full refunddal.

------

(#37531) fairi válasza V/ (#37522) üzenetére


fairi
addikt

Biztos kínai posta légi úton hozta??? Egyszer kaptam ilyen számot,és úgy tűnt tényleg légi úton megy, de egy nyomkövetői infoban egy vasúti csomópont adatai jelentek meg 20 nappal később.
Kínai postának olyan követelményei vannak, hogy kétleném bármely eladó kifizeti a többletárat.(holland posta szokott általában Li-ionos lenni) Vasút jelenleg nem lassabb mint légi szállítás :DDD

(#37532) UzziVp válasza fairi (#37531) üzenetére


UzziVp
tag

66db aksim van úton, mind china post registered repülővel, kisebb-nagyobb egységekben.

(#37533) V/ válasza fairi (#37531) üzenetére


V/
Topikgazda

Igen, biztos. Mivel a megérkezés az elindulástól 2 és 5 nap közt volt. A vonat 18-21 nap, a tengeri meg 52 nap. Mert kaptam már úgyis.
Most esetleg más a helyzet, mert az egészségügyi dolgok az elsődlegesek a légi teherszállításban most, de azután jönnek a postai dolgok is.

[ Szerkesztve ]

(#37534) fairi válasza V/ (#37525) üzenetére


fairi
addikt

Én a saját tapasztalatomat írom. Itt vannak a könyvelt küldeményeim egy része. Az az e-packet is már 6.-a óta ott van,csak egyszer újraküldték az időpontot. [kép]
Többi is ilyen,ami március első hetébe beért az mind megfagyott, nem egy az összes!! Ritkán megismételik hogy repülővel elküldve de nem ér hozzánk.
Ami meg megérkezett, mert más posta hozta, az itthon fagyott meg. [kép]

(#37535) fairi válasza UzziVp (#37532) üzenetére


fairi
addikt

tényleg repülő? mert ha vasúti postával küldik az is ugyanazt mutatja. posta nyomkövetésbe reptér nevét írják, de nem hivatalos adatok közép meg vasúti csomópontok neve kerül.

(#37536) gyulazsolti


gyulazsolti
senior tag

Sziasztok!

Nekem 2db csomagom jött s héten, 30 és 70 napra. Egyik sem volt könyvelt.

(#37537) V/ válasza fairi (#37534) üzenetére


V/
Topikgazda

Én meg a megérkezett küldemények adatait írtam a 2-5 nap szállításra, nincs olyan vonat, hajó, gépjármű ami annyi idő alatt ide érkezne Kínából, Hong Kongból.
Te meg a folyamatban lévőket. Ez amit írtál LX419916877NL például már a kézbesítő postán van 18-tól, nem kínai szállítás összeomlása van.
Nem egyről beszélünk. Itt egy példa.
Lehet hogy neked nincs szerencséd, de ez nem azt jelenti hogy minden lehalt.
Hanem azt amit a mi jó postánk "megmagyaráz":
Világszerte lelassult a postai küldeményforgalom a koronavírus-járvány miatt. Több országban korlátozásokat vezetettek be a légi és közúti közlekedésében, amely miatt a postai küldemények eljuttatása is akadályozottá vált. 2020. március 17-én Magyarország határait is lezárták a személyforgalom előtt, a döntés a közúti és légi forgalmat egyaránt érinti.

Már írtam személyforgalom korlát és országon kívül. Ez nekem nem magyaráz meg semmit azokról amikről írtunk. Nem magánszemélyeket küldözgetnek és mi van a belföldi kézbesítéssel?
Jó a nyugdíjakat 3 nappal hamarabb osztották ki, de ez csak úgy lehetséges hogy valami háttérbe szorult.

[ Szerkesztve ]

(#37538) KutyiHU válasza V/ (#37537) üzenetére


KutyiHU
tag

Hogy a tökömbe van az, hogy neked 1 hét alatt a kezedbe került a cuccod, nekem meg 5 csomagom 2 hete még az országba sem ért be???? :W

(#37539) V/ válasza KutyiHU (#37538) üzenetére


V/
Topikgazda

Passz. Viszont ma írtam a postának hogy magyarázzák már meg azt az információt hogy 25-étől nem fogadnak küldeményt néhány országból, így a partner posta nem tudja elküldeni, pedig lenne szállítóeszköz.

(#37540) TMhun válasza gyulazsolti (#37536) üzenetére


TMhun
tag

Én minden esetre mindenkinek köszönöm az infót, aki megosztotta/megosztja, hogy az elmúlt napokban milyen cuccok érkeztek meg hozzá.
Így legalább kirajzolódik valamilyen kép a logisztika aktuális állapotáról.

(#37541) V/ válasza TMhun (#37540) üzenetére


V/
Topikgazda

Én azt látom hogy nálunk van probléma a postai vonalon.

(#37542) orc88 válasza TMhun (#37540) üzenetére


orc88
őstag

Hozzám csütörtökön érkezett meg ez a csomag, 5 napot volt vámon, feb.17-én rendeltem. Ali standard shipping.

Ha érdekel itt a teljes nyomkövetés: [link]

Külön köszönöm V/-nek, hogy végig segített az első rendelésem során a vámolásban :R

"Life's simple: You make choices and you don't look back."

(#37543) Golyobis


Golyobis
aktív tag

Aliexpressen néztem néhány D aksit 4.8 csillagos értékeléssel, de a leírásban 8000 mah szerepel, ami soknak hangzik, tekintve hogy a magyar webshopokban árult márkásabb D aksik,
(duracell, energizer) 2-3000 mah körül voltak.

Azt hallottam hogy sok a hamisítvány a neten, nem tudom hogy ebben az esetben szabad-e hagyatkozni a jó értékelésekre, vagy az is kamu.

Most látom hogy a képen 8000-t ír, a leírásban éedig 4-5k van, de még az is irreálisnak hangzik.

[ Szerkesztve ]

(#37544) fairi válasza V/ (#37537) üzenetére


fairi
addikt

Fura hogy ott lenne, kézbesítő posta hozott egy kisebb csomagot nekem előző héten, de ezt nem akarja kihozni. Házunkban nincs elrendelve sehol se karantén vagy hasonló. Van három UB.....TW csomag ami hazánkba ért 9-én, 10-én,13-án.(fura a tajvani nem könyvelt küldemények is jelezve vannak,ha hazánkba érnek a posta oldalán) Azok nem akarnak eljutni a munkahelyi postafiókba. Pedig jelenleg is folyamatosan ürítik, és szokott érkezni oda dolog.

nagy kupon pisztolyos játékba begyűjtöttem két tucat 4/5 kupont, így bevásároltam apróságokból. 40-ből 2 ért ide, igaz van még mindnek 1 hónapja......

(#37545) V/ válasza fairi (#37544) üzenetére


V/
Topikgazda

Pedig a hajnali járat kivitte, az U-sok azok nem valószínű hogy a magyar posta által vezetve lennének, hiszen azok nem könyvelt küldemények, de ezt már írtam többször, ha látsz megérkezést azt nem a mi postánk írta be a nemzetközi adatbázisba hiába mutat rájuk a bejegyzés, így nem egészen hiteles.
Van amikor azt sem jegyzik be amit már a kézbesítő a kezembe nyomott és könyvelt küldemény volt, még mindig elküldve ide az utolsó bejegyzés.

(#37546) vandor01 válasza Golyobis (#37543) üzenetére


vandor01
őstag

hááát te tudod....
en tobbet kinai elemeket és tolthetos elemeket nem rendelek mikor itthon is van azonnal tutira jol mukodo ilyen batterik.....
persze lipo aksik mas.... de ott is csak a mar "beprobalt" markakat szabad az occso felaras szarokat felesleges ideszallittatni csak bosszankodik az ember miatta :DDD
szoval csak a tutira kiprobaltat rendelj....

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

(#37547) walakyb válasza V/ (#37523) üzenetére


walakyb
aktív tag

Jo, akkor nezzuk ezt a valtozatot. Itt van egy kep arrol, hogy mikor es mennyi ertekben kaptam select kupont. A te elmeleted szerint akkor en most tele vagyok 10$-os select kuponnal. Mar csak azt mondd el, hogy mire es hol tudom felhasznalni?

[ Szerkesztve ]

(#37549) V/ válasza walakyb (#37547) üzenetére


V/
Topikgazda

Azt te írtad, én semmiféle 10 $-os dolgot nem említettem.Nem foglalkoztam azzal hogy te hol tudod beváltani a tiéidet, mivel nem neked válaszoltam.
Tényleg nem értelek hogy most mit akarsz bizonygatni?
A képen 8 darab kupont látok (3 db 2 $-os és 5 db 10 $-os) ami nem egyenlő a te szövegeddel ami így szólt: Select kuponbol nincs semekkora, abbol csak egyenleg van. 8 van itt.
Böngészőben szedd elő ezt az oldalt és ott az Applicable to oszlopban kattints a See deals-re és ilyen jön elő, én a 6 $-osra kattintottam:

Az app nem így adja elő, ott tapicskolhatod a képernyőt a tételsorban semmi nem történik.
Ott az összesítőre kell bökni, de akkor is külön tételek. Szerintem ezért veted úgy hogy csak egyenleg van.
A két felület nem egyformán működik, de a böngészős volt az első.

Az alábbit választ írtam erre a kérdésre:
Eső vásárló lennék, itt a kuponoknál azt írja ki hogy ennyi az egyenlegem .Az mit jelent hogy ennyit levásárolhatok ?
Azt jelenetné, de a kiírt Select coupon az több kisebb értékű általában 2$-ból áll össze és egyszerre nem lehet felhasználni egy helyen, nekem 24 $-t ír (kb 7726 Ft) abból 1 db 6 $ a többi mind 2 $-os így ha megfelelő összegben vásárolok 65 $ felett akkor a 6-os fel tudom használni. A 2 $-os hoz most 15 $ feletti, ha lenne 8 $ azt pedig 150 $ feletti vásárlásnál számolja be a rendszer.
Neked első vásárlóként van értékhatár nélküli ha 4 $ akkor 4 feletti vásárlásnál beszámolja kuponos is.
Szóval akkor most miről szól a párbeszéd? :F

[ Szerkesztve ]

(#37550) walakyb válasza V/ (#37549) üzenetére


walakyb
aktív tag

Arrol, hogy a jelek szerint nem erted a select kupon mukodeset.
Elhiszem, hogy teged nem is erdekel, de vannak, akik elni szeretnenek a vele, es (mar bocs, de) fals informaciot kapnak. Utalhatsz erte, de ez van.
Ha semmi mast nem kapsz, csak egy 6$-os kupont, akkor 2$-t nem is tudsz kolteni belole?
De nezzunk akkor meg 1 dolgot, ami kicsit talan segit az ertelmezesben.
Aliexpress kuponokat sehol nem osszesiti a rendszer. Persze, ertelme se lenne. Ellenben a select kuponok egy nagy halmazban, aktiv hasznalat es vasarolgatas mellett akar tobb 100$-os egyenleget mutat, es csak egy aprocska link vezet oda, ahol meg tudod nezni, hogy mikor, miert es mennyit kaptal.
De mondok meg 1et. Az alis kuponoknal fel van tuntetve, ha elhasznaltal egy kupont, sot, azt is meg tudod nezni, hogy mit vettel vele. Select kuponnal semmi ilyesmi nincs.

Kicsit jobban erthetoen. A peldad:
nekem 24 $-t ír (kb 7726 Ft) abból 1 db 6 $ a többi mind 2 $-os így ha megfelelő összegben vásárolok 65 $ felett akkor a 6-os fel tudom használni. A 2 $-os hoz most 15 $ feletti, ha lenne 8 $ azt pedig 150 $ feletti vásárlásnál számolja be a rendszer.
Ezekkel a "kuponokkal" siman tudnal venni 8/150-es dolgot is a select kupon felhasznalasaval, mert az egyenleged elegendo hozza. Ugyanigy ha veszel 130+-ert valamit, ami 6/65-os, akkor az elmeleted szerint csak 6$-t tudnal felhasznalni, pedig menne mind a 12.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.