Hirdetés
- MárkaLánc
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz nikpeti86 #15300 üzenetére
Elsot nem tudom, paypal-al nem tudsz, csak alipay-el, ami automatikusan letrejon, ha kartyas fizetesnel bent hagyod a save card jelolonegyzetet. Egyebkent ugyan ugy kartyaval tudsz fizetni, beirod az adatokat es kesz. Plusz koltseg akkor lehet, ha 6000 ft felett van a termek, 6000-47000 kozott afa-t kell fizetni, felette vam+afa. Persze csak ha kiszurjak a csomagot, neked nem kell magadat jelenteni.
-
Flashget
félisten
kíváncsiságból rákérdeztem a kínainál mit tud mondani arra, hogy nov.25-t mutatja a nyomkövető, hogy elhagyta a repülőteret azóta semmi hír róla. (hátha susmus van benne és fel sem adta, mert minden már 11.11-i rendelésem megjött)
the delivery time is not stable, so it's hard for us to promise the delivery date.
But, we'd like to extend the order protection date until you receive the package.
thanksvan még 23 nap a 60-ból ne hosszabbítson semmit se
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Szigorúan itthoni használatra vettem, barkács célból. Arra tökéletesen megfelel nem nyomott félre. De nem tudom 100. használat után milyen mert még 10db-ot sem haladta meg szerintem a krimpelés. A teszter is jó hozzá.
De akinek ez napi szintű a krimpelés a foglalkozása miatt, ne ilyet vegyen.Realme GT Master Edition
-
törölt tag
Jut szembe, kezdek kiszerelmesedni a sok feedback istenített ePacket szállítási módból, mert azt hittem ez tényleg valami csodaszer, de ugyanúgy fasorban sincs , mint a másik követhető sima légipostás rendelésem. Úgyhogy tekintsétek tárgytalannak az összes előző hittérítős vergődésemet és ajánlásomat az ügyben.
-
nikpeti86
újonc
Hello Lauda!
Elolvastam a szabályzatot is, de nem egyértelmű az általad említett 6000ft-os határ... Ez most egy-egy termékre vonatkozik, vagy az egyszerre leadott - akár több eladó felé - rendelés összértékére??? Tehát ha veszek mondjuk 15terméket 5 eladótól 10e ft (33USD) értékben, akkor is kell áfát fizetnem??? Köszi -
Topikgazda
válasz nikpeti86 #15300 üzenetére
Ha az összes ki van jelölve egyszerre fizetsz.
PayPal nincs.
Kártyás fizetés ami biztonságos.
Természetesen a bankod váltja a devizát, az árfolyam költségvel, mivel az Aliexpress-n a az alap fizető eszköz a $. Nem is célszerű átállítani, mert akkor többet fizetsz.
Általános alapelv a magyar bankoknál, hogy a vásárlás bel- és külföldön ingyenes.
A kérdéseidre a válaszok egy része az Összefoglalóban és a keresés a topikban jobb felső sarok: [gyorskeresés itt][ Szerkesztve ]
-
Roland8622
aktív tag
válasz Roland8622 #15286 üzenetére
Sziasztok. Elfelejtettem írni, meg csak később tűnt fel hogy részletesebben megnéztem a dobozt, hogy összegnek 5$ szerepel rajta, amúgy meg 24$ felett volt
Hazaérek lefotózom[ Szerkesztve ]
Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Topikgazda
válasz Roland8622 #15311 üzenetére
Szerencséd volt, gagyi valaminek nézték, nem a ráírt összeg a meghatározó, a vámosoknak eleve le van írva, hogy ha nem pecsétes vámokmány, akkor azt figyelmen kívül kell hagyni. Elhisszük kép nélkül is.
De még befizetheted az Áfát.[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
válasz Roland8622 #15311 üzenetére
Sosem rendeltél még Kínából? Nagyon rég óta kevesebbet írnak rá.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Flashget
félisten
válasz fornettisuti #15315 üzenetére
ami nem ér semmit se...
az említett ebay rendelésem a krimpelővel kínából jött gondolom nem hitték el, hogy az van benne. leragasztották egy bazi nagy matricával már az MP-n és ráírták a csomag nyitva volt ezért leragasztották, hogy a tartalma ne vesszen el.
egyébként árgépen akkor a legolcsóbb krimpelő 7K volt..[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
törölt tag
Én tavaly 11.11-kor páromnak rendeltem 3db tatyót is karácsonyi ajándéknak, természetesen egyik se jött meg időre, nézett is mint a moziban asszonypajtás 24.-én. Jó, azért kárpótoltam és kapott mást is, de azóta különösen szemrángós vagyok az alira ( csak, hogy érthető legyen, miért is reszelgetem itt a torkukat a fórumon )
-
Roland8622
aktív tag
válasz fornettisuti #15315 üzenetére
Mostanáig nem, mert eddig megrendelték nekem én meg kifizettem. Viszont önállósítottam magam
Utána olvastam, ha valami meg nem tiszta megkérdezem#15313 V/ nem áll szándékomban
[ Szerkesztve ]
Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Norbi29
tag
December 25-én járt volna le a 60 nap.Írtam az eladónak.Erre ő 1 héttel meghosszabbította.
Ilyenkor az eladó csak gondol egyet,és x idővel megtoldja,vagy esetleg tud valamit?Viszont 2017 januárba lejár a bankkártyám érvényessége,amivel fizettem..
-
Topikgazda
válasz Norbi29 #15338 üzenetére
Mivel a bankszámlának van kártyája és a fizetést a bankod a számláról teljesítette az eladónak, így visszafelé semmi szükség a kártyaszámra.
Soha nem lehet fizikailag egy bankkártyára utalni. Más a működése a rendszernek.
De egyébként a lejárat után még 30 napig a bank részéről él a kártya és nem törlik az információt, hanem archiválják.[ Szerkesztve ]
-
blu79
addikt
Sziasztok! Megjött az a dolog amit rendeltem október elején, és lejárat előtt 2 nappal nyitottam disputet amit le is zárt az eladó és visszautalta a pénzt... Macskaház volt, de egy dolog nem volt benne, a párna... Na most nem tudom mi legyen... visszautalom neki a pénzt de ő vajon elküldi nekem a hiányzó cuccot?
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
Moncsa111
csendes újonc
Hát sosem gondoltam volna de karácsonyi csoda történt.
December elején rendeltem egy játékot, amit persze nem adott fel a kis kínai. Sűrű elnézések közepette adott egy új TN-t, ami már aznap élt is. (Hozzáteszem magától, mert még benne volt az időben hogy nem él a TN!) A csomagot 12.13-án adta fel és ma csengetett a postás a csomaggal. 7 nap alatt még semmit nem kaptam meg regisztrált kínai postával, főleg nem a mostani kaotikus helyzetben.
A legszupibb karácsonyi ajándék kipipálva, úgyhogy nagy az öröm, mert nem is számítottam rá, hogy megjön az idén. Úgyhogy mindenkinek kívánok egy kis karácsonyi csodát, hátha még odaérnek azok a csomagok. -
senior tag
Ha még mindig nem érkezett meg a csomagom, de már november elején meg lett rendelve a termék, olyat lehet-e csinálni, hogy bemegyek a szegedi központi postára és személyesen kikérem azt?
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
beg
veterán
Persze. Hálózsákot és szendvicset vigyél magaddal, mert meg kell várnod míg a szegedi központi postára érkezik. Ez pár hét is lehet még.
Ezek a csomagok nem a városi postákon tengődnek, hanem a vámon.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
senior tag
Azt hittem, hogy a megnövekedett küldeménymennyiség és a postasások alacsony száma miatt vannak késések a kézbesítésben. A november eleji rendelések tavaly megérkeztek bő 30 nap alatt ugyanazzal a postával.
(#15348) V/: TN nélküli küldeményekről van szó, épp ezért merült fel bennem a kérdés.
[ Szerkesztve ]
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
Topikgazda
Nem lehetséges.
Ha nem tudják kézbesíteni, mert nem vagy otthon, akkor hagynak értesítőt és azután már át tudod venni személyesen. Kézbesítési kísérlet nélkül nem adnak ki semmit.
Bemész a Híd utcára és nincs náluk, meg mit mutatsz nekik?
Ha ilyet látsz: 25.08.2016 07:12 Érkezés a szállítási pontra, akkor van Szegeden, a kézbesítői részlegnél és majd hozza ki a postás.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Akkor erről az ötletről le is tettem Vizsgaidőszak közepette nem szívesen vártam volna sort a postán, megspóroltál nekem egy utat, köszi Feltételezem átcsúszik majd a jövő évre a kézbesítés. Elég kellemetlen, mert tudatosan rendeltem meg időben a karácsonyi ajándékot...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest