Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
usd egyenleggel fizetnék (bankkártyával) USD terméket Alin
Ez az első rendelésem. Kell valamire figyelnem, hogy ne legyen konverziós költség?
jól jönne minden azonnali válasz, mert fizetnék
A másik, hogy van valami általánosan használható kupon, ami független az eladótól? Minden dollár jól jön
[ Szerkesztve ]
-
Juditta_56
aktív tag
válasz KamuMazsola #14209 üzenetére
De, igen, nekem megjött!
"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"
-
senior tag
Van valakinek véletlenül elfekvőben ilyen adaptere? Nem szívesen várnék rá 30-40 napot, mire megérkezik Aliról, nekem amúgy is csak adapter kellene, a LED nem.
[ Szerkesztve ]
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
KamuMazsola
őstag
válasz Juditta_56 #14210 üzenetére
Mint mondtam nemigen. Úgy látszik kivétel vagy. Nekem múlthó 13-i rendelés 16-án feladva, utolsó bejegyzés múlthó 28-án Pudong balra. Már írtam az eladónak, aki persze türelmet kért és kapott is még egy hetet.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
attiati
veterán
bankkártyával tegnap kifizetett tranzakciót vissza lehet még mondani, vagy megszakítani a fizetést így hétvégén?
-
GabyAvril13
újonc
Sziasztok! Van egy Október 16-án feladott csomagom ami még mindig nem érkezett meg és már csak 5 nap van hátra, hogy zárják a megrendelésem. Az eladó már felfüggesztette magát, így neki már hiába irkálgatok. rendeléskövetésnél okt 31- óta mozgás nincs. nyomjak dispute-ot vagy várjam meg még ezt az 5 napot? Ez a követési számom: LP00057736095237
-
Topikgazda
Na, megérkezett a repülőgép Shanghai-ból
03.10.2016 16:19 Elhagyta a repteret Shanghai Pudong (20000062)
19.11.2016 13:44 Import (Megérkezett a célországba)
19.11.2016 17:50 Belföldi feldolgozásra továbbítva
Aki a pudingos reptéről várt csomagot, akkor ezek szerint bizakodhat. 47 nap csak a szállítás, 2016.09.21-én fizettem ki. Ha minden jól megy, akkor a 61. napon kézhez kapom, rendes nemzetközi postai ajánlott küldemény.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz GabyAvril13 #14215 üzenetére
Ennek a számnak nincs hasznos bejegyzése, nyugodtan mehet a dispute. De ha Shanghai-ból jön akkor várjál még 2 napot.
-
regos
tag
Üdv
Kérdésem : disputot nyitottam védelem miatt Október 13-i rendelés miatt.
Az eladó válaszolt disputon belül,hogy esküszik feladta a csomagot,a status dispute in progress-re változott.
Most mi következik,csak várok és kész?
Egyszer csak jön a refund ha nem érkezik meg a csomag?
A trackitonline-on nem frissül Október 20. óta. -
Topikgazda
válasz GabyAvril13 #14219 üzenetére
Onnan hamarabb megszokott jönni, felesleges várnod.
-
Nazarov77
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon sok rendelésen vagyok túl viszont most először tapasztalok olyan problémát és kapásból 2 rendelésnél, hogy elakad a kínai vámnál a rendelés és nem lép tovább az állapot. Export security/custom scan az utolsó állapotuk. Általában még aznap tovább szoktak jutni a csomagok ezen az állapoton és megy a repülőre.Aliexpresses rendelés:
RK279520093CN
Ez a csomag 10.-én lett postázva és ez az utolsó állapota:
Nov 12, 2016 - 09:04 am
【 Suzhou (China)互换局】Export customs scan (domestic transit)A másik egy ebayes rendelés, azzal biztos, hogy probléma van, Október 13.-án lett feladva és 1 hónap múlva se hagyta el Kínát, írtam az eladónak, hogy utána tudna e nézni, és azt mondta, hogy ő se tudja mi volt a probléma a csomagot visszaküldték de megint feladták. A csomag végigment újra a lépéseken de ugyanott elakadt megint.
RK322920030CN
utolsó állapot:
Nov 11, 2016 - 10:42 am
【 Suzhou (China)互换局】Export security scanEzzel biztos, hogy valami gond van track17 is figyelmeztetést tesz rá. Kérdésem az lenne, hogy az első példában írt alis rendelés miatt is kezdhetek aggódni, vagy normális az ha ennyi ideig ülnek rajta?
-
Topikgazda
válasz PainKiller13 #14221 üzenetére
Nem, a Shanghai-i repülőtér neve Pudong, de annak nincs értelme ezért Puding.
-
Topikgazda
válasz GabyAvril13 #14222 üzenetére
Nem igen mi választjuk, hanem az eladó küldi azzal.
-
Topikgazda
válasz Nazarov77 #14223 üzenetére
Van amit nem engednek ki, kifelé is vannak vámszabályok, amelyek néha változnak és az eladó nem figyeli.
Amit a 17track ír az csak a vámolás kifelé, ez minden csomaggal megtörténik, a másik nyomkövető ezt írja:
11.11.2016 10:42 Érkezés a nemzetközi átvételi helyre Suzhou International Place Of Exchange 21504300.
A november 11-től a csomagok biztos késni fognak, az Európába küldendő közel 150 millió küldemény (a 700 millióból) azért okoz egy kis problémát. Valószínűleg ez van a háttérben, fizikailag képtelenség 1-2 nap alatt kiléptetni ennyi csomagot. Úgy két hétre saccolom, hogy túlnyomó része kijön Kínából. 3 helyről jöhet.[ Szerkesztve ]
-
tahepa
senior tag
nemide
[ Szerkesztve ]
-
Knobber
aktív tag
válasz GabyAvril13 #14222 üzenetére
Igen, és egyre több eladó játssza azt a játékot, hogy "China Post Registered Air Mail"-t ígérnek, aztán SunYou Economic Air Mail -el adják fel helyette.
Persze kis termékeknél, például:
[link]
És a poén az benne, hogy még csak TN-t se tudsz venni 1-2 dollárért, mert csak futár van ezen kívül.Youtube: Knobber
-
PainKiller13
őstag
válasz GabyAvril13 #14231 üzenetére
Valószínűleg az én aliexpresses csomagjaim is ezzel jöhetnek, 2 hónapja várok vagy 8 eladótól, szégyen, biztos fél fillérrel olcsóbb és máris ennél adják fel... Előtte meg 3-4 hét és itt volt minden.
-
kaliber
aktív tag
válasz PainKiller13 #14232 üzenetére
Majd ha sokan balhéznak vagy kérik vissza a pénzüket akkor visszaváltanak az eredeti "szállítójukra" küönben a cégük bukik rajta nemhogy nyerne
Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
törölt tag
Alis 11.11-i rendeléseim közül már három a magyar postánál van.
-
internetezoo
senior tag
Azt írja az Aliexpress belső track követője (CAINIAO), hogy: "Seller shipped your order"
Trackitonline meg azt is, hogy "客户未备好货" lefordítva "Az ügyfél nem kész termékek".
Kell 5-10 nap mire a SunYou feldolgozza (http://www.sypost.com/).
Most akkor el se jutott a belső futár vagy csomagot se kapott?
-
manu75
aktív tag
Hozzám ma reggel befutott az első 11.11-ei rendelés egy mézeskalács sütiforma. Talán ilyen hamar még nem kaptam meg csomagot onnan. Hogy mennyi hülyeséget össze lehet onnan vásárolni.
Viszont lesz úgy néz ki megint egy dispute-s rendelés. Sminkkészlet lett rendelve az asszonynak 2 db. A csomagban csak 1 db volt ami megérkezett. Kérdeztem a kínaitól, hogy a másikat külön adta e fel, de a kérdésemre nem válaszolt csak annyit írt már az országomban van meg fog érkezni a csomag legyek türelemmel.
-
vasi89
addikt
válasz internetezoo #14238 üzenetére
Track17 mit ír?
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Nekem 2db 11.11-es küldeményemnél mutatja, hogy útban van a célországba, de a többinél csak annyi van, hogy átadva a kínai postának. Ezeket gondolom nem is lehet követni.
De a 2 legfontosabb rendelésem postnl-el jön. Ill. csak remélem, hogy jön, mert ennyit ír az ali és a postnl is: "The item is pre-advised"... Nem tudom, hogy ez mit jelent valójában...Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Laca0
addikt
válasz vasi89 #14244 üzenetére
Csak azt nem tudom, hogy még csak a feladótól kapott értesítőt, hogy kap majd egy csomagot, vagy már ott van a csomag, de feldolgozás alatt. Mert a "Seller shipped your order" már ott van a terméken...
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Laca0
addikt
válasz frovery #14246 üzenetére
És neked is sokáig csak ez a "pre-advised" volt?
Mert lehet, hogy ez is csak Hollandiától kezdi követni az utat, mert addig követhetetlen, hogy jut el odáig?!?Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
frovery
senior tag
8.-án vettem, fizettem ki a cuccokat és 16.-áig volt ez a "pre-advised". Tehát 16.-ától 21.-éig ment hollandba.
Biztosan repcsivel ment, mert ennyi nap alatt mással nem érne el hollandba de európába máshova sem.
Kiváncsi leszek, hogy nálunk mennyit fog dekkolni.
Október 10.-én volt 2 rendelésem, abból az egyik 14.-én ért ide, másik 18.-án. Ezek sima china postával jöttek.[ Szerkesztve ]
-
Schimi070
tag
Na végre, megérkezett 10.03.-án vásárolt, regisztrált, követhető maláj postás aksi.
-
malomszék
csendes tag
Mikor kezdi reklámozni a black fridayt az aliexpress?
Más
Rendeltem egy telot golwaytől 11.11-én, seller shiping methodot választottam.
Az lehet hogy csak számokból áll a tracking number?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest