Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC, mini PC, barebone, szerver  »  Apple asztali gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-31 18:13:51

LOGOUT.hu

Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15199) sweet122


sweet122
tag

Hali!

Lenne egy olyan bajom, hogy már hetek óta a Mac Minim random lefagyott. Volt, hogy sűrűbben, volt, hogy napokig semmi. Egyszer az Asztalról átakartam másolni egy mappát, amiben képek voltak a külső vinyóra, de mindig lefagyott. Kitöröltem, aztán teljesen helyreállt a gép. Már ezt sem értettem, de utána napok múlva megint előjött a dolog, de már csak akkor fagyott le, ha hosszabb ideig nem nyúltam hozzá(több órán keresztül). Úgy voltam vele, hogy hagyom, úgyis jön a Mavericks, hátha megoldja. Jött is, tegnap leszedtem, frissíteni akartam, de nem engedte, mert hogy hibás a lemez. 120GB OCz SSD. Jó, gondoltam nem érdekel, formázom az egészet, nem tudok mást csinálni. Megtörtént. Újraindulásnál egyből a Lemezkezelőbe irányított, mivel nem volt rendszer a vinyón. Rámentem a Os X újra telepítésére, de nem engedte, mert nem eredeti verziós volt fenn. Jó, gondoltam akkor letöltöm a MacBookra a Mavericks-et, kiírom pendrive-ra és úgy telepítem. Ez sem volt jó, mert nem 2008-as MacBookra nem engedi letölteni a Mavericks-et. Máshogy beszerezni pedig nem tudom.
Leszedtem a ML-t, nem eredetit, mert a bankkártyám nem alkalmas internetes vásárlásra, kiírtam pendrive-ra, ez még sikerült is. Próbáltam arról indítani a telepítést, de hibát írt ki. Megpróbáltam a legeleső Mavericks bétát kiírni pendrive-ra, de azt pedig egyáltalán nem sikerül kiírni.

Mit tudok most kezdeni ezzel? Rossz lenne az SSD, vagy rosszul írtam ki a ML-t? Futtattam lemezellenőrzést az SSD-n, de nem írt ki hibát.

Előre is köszi a segítséget. :R

Útvonal

Fórumok  »  PC, mini PC, barebone, szerver  »  Apple asztali gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.