Hirdetés
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz
mephi666 #227311 üzenetére
Pont most megyünk júliusban a feleségemmel egy olasz körútra (vagyis hát én tervezem, ő meg mond okosakat
), de ígérem ilyen ott nem fog szólni...
Feleségem is tolta régen egyébként a Nightwish-t, én is meghallgattam, de Tarja kiesésével elvágták
Ott ilyet inkább nem hallgatok, max egy tárgyalásra, ha megyek, vagy ha jövök haza majd akkorFeleségem majd nyomja a 80-90-es éveket, egy kis Depresszió meg egyebek, majd én is egy kis klasszik metal 80-90-2000s éveket és időnként lenyomja a Felicitát
Előre látom!
Egyébként szép nagy körút lesz... Adria partján le Caorle, Portoguaro, Chioggia, Ravenna, Cesenatico Rimini, San Marina, Comacchio (Ezt vagy 3-4 nap alatt abszolváljuk, bár ezt még át kell számolnom), Majd az Apennineken át (Brisighella, Marradi, Palazzuolo sul Senio) és frienze Toscana. Ide ~ 3 nap, majd újabb ~ 3 nap a Dolomitokban és irány haza.
Toszkánát és a Dolomitokat még átnézem, hogy egy vagy két szállással tudjam-e le, de addig tervezve gyakorlatilag mindennap máshol alszunk
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Politika
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DOOM: The Dark Ages - Már több mint 3 millióan kipróbálták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest