Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Soulfly842

addikt

válasz mephi666 #227311 üzenetére

Pont most megyünk júliusban a feleségemmel egy olasz körútra (vagyis hát én tervezem, ő meg mond okosakat :D ), de ígérem ilyen ott nem fog szólni... :DDD Feleségem is tolta régen egyébként a Nightwish-t, én is meghallgattam, de Tarja kiesésével elvágták :D
    Ott ilyet inkább nem hallgatok, max egy tárgyalásra, ha megyek, vagy ha jövök haza majd akkor :D Feleségem majd nyomja a 80-90-es éveket, egy kis Depresszió meg egyebek, majd én is egy kis klasszik metal 80-90-2000s éveket és időnként lenyomja a Felicitát :D Előre látom!

Egyébként szép nagy körút lesz... Adria partján le Caorle, Portoguaro, Chioggia, Ravenna, Cesenatico Rimini, San Marina, Comacchio (Ezt vagy 3-4 nap alatt abszolváljuk, bár ezt még át kell számolnom), Majd az Apennineken át (Brisighella, Marradi, Palazzuolo sul Senio) és frienze Toscana. Ide ~ 3 nap, majd újabb ~ 3 nap a Dolomitokban és irány haza.

Toszkánát és a Dolomitokat még átnézem, hogy egy vagy két szállással tudjam-e le, de addig tervezve gyakorlatilag mindennap máshol alszunk :)

Új hozzászólás Aktív témák