Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:13:38

LOGOUT.hu

Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt! :K

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10308) Fulár válasza Fater38 (#10305) üzenetére


Fulár
senior tag

A probléma nem a nem akaráson hanem inkább a nem tudáson vagy a túlságosan nagy megosztottságban gyökerezhet.(szerintem)Ha nem csak a Note 4 szoftverét frissítik ilyen sűrűn(ezt nem tudom mert ez az első Xiaomim)hanem több más modellét is.ami elég valószínű akkor a fejésztőcsapat elég nehezen tudhat egy adott modell szoftverében nagyobb előrelépést elérni.Mert ez szintén csak szigorúan az én magánvéleményem,de szerintem a problémák nagyobb hányada inkább szoftveres mint hardveres eredetű.És a 7.0 megérkezése után ez hatványozódott.Ha kijavítanak egy hibát megjelenik két másik.
De mindezek ellenére az én álláspontom szerint ez még mindig egy nagyon kevés kompromisszummal(kamera terén is)használható kiváló ár-érték arányú készülék és a Miui egy kifejezetten barátságos és a mindennapi használat során is jól teljesítő felület benne lévő logikátlanságokkal együtt.Én bizakodó vagyok,hogy idővel talán kigyomlálják a rendszerben lévő bogarakat és gyermekbetegségeket.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.