Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:42:15

LOGOUT.hu

WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47927) Intel fan11 válasza Gubek-Einste (#47925) üzenetére


Intel fan11
őstag

A TL-WA850RE egy fali elhelyezhetőségű eszköz, amivel kényelmesen megnövelheti meglévő Wi-Fi hálózatának hatótávolságát. A 300 Mbps N-es sebesség, a Hatónövelőgomb az apró méret és a fali kivitelezés igazán egyszerűvé teszi a hálózat kiterjesztését. Mi több, Ethernet csatlakozása lehetőve teszi, hogy a TL-WA850RE hálózati kártyaként viselkedjen, és a vezetékes eszközöknek vezeték nélküli elérést biztosít.

Vezetékes kapcsolat

Átalakíthatja a növelőt egy vezeték nélküli adapterré az ethernet csatlakozónak köszönhetően, így lehetőség nyílik, hogy olyan eszközöket is, mint pl.: Blu-ray lejátszó, játékkonzol, DVR vagy okosTV, a Wi-Fi hálózathoz csatlakoztasson. Ugyanekkor a készülék továbbra is megosztja a Wi-Fi hálózatot.

Írtál olyat h nekem kliens kell! Ez nem az? Mi az a kliens? Csak biztos, akarok lenni benne, hogy amit veszek olyan ami kell!

Szóval gyakorlatilag másik szobába került az asztali gépem kb 5 méterre a digitális elosztótól, de ott nincs vezeték kiépítve! Ezzel az eszközzel rátudok csatlakozni a digi elosztóra és ethernet porton netet biztosítani az asztali gépemen!

Battletag: hojszi#2983

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.