Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26938) Gothmog válasza Parci (#26923) üzenetére


Gothmog
aktív tag

Csak lazán kapcsolódik, de ezekről jutott eszembe...

Pár hónapja tök váratlanul betiltott az OGYÉI egy bő évtizede - főleg a fogorvosok által - használt szert. (Nagy tisztaságú klór-dioxid alapú fertőtlenítő oldat - Solumium néven fut(ott).) Állítólag hirtelen ráébredt az OGYÉI, hogy tűz- és robbanásveszélyes. Bő évtizedig nem volt az, most hirtelen az lett... :D ).

Nekem fogorvos ismerős mesélte, hogy több kollégája használta most a járvány alatt úgy a szert, hogy naponta kb. 3-szor inhaláltak vele. Ugyanis - az elgondolás azt volt - míg a vírus még az orr/garatüregben tanyázik (éppen frissen "nyaltad be" mondjuk egy páciens "szájpermetéből", amiből a maszk és a shield ellenére mégiscsak jutott neked is), addig hátha "elkapható" még a grabanca, segíthet a leirtásban. E fogorvos ismerős szerint akár a gyakorlatban is működhetett a dolog, mert e kollégái közül senki sem betegedett meg, legalábbis senki sem lett tünetes fertőzött. Persze ez így nem tudományos vizsgálat, és a gyártó/feltaláló éppen készült is rá, hogy klinikai teszteket indítványozzon a szer covid fertőzéssel szembeni esetleges megelőző védőhatásának vizsgálatára, és ezt jelezte is a hatóságok felé. Na, állítólag erre jött egyik napról a másikra egy azonnali hatályú betiltó határozat.

[Itt egy interjú] a feltalálóval (amúgy Széchenyi-díjas egyetemi professzor). Én nem vagyok egy fekete öves összeesküvés-elmélet hívő, nem is akarok lovat adni senki alá, de a gyógyszerlobbi felirat ilyenkor akaratlanul felvillan még az én fejemben is.

[ Szerkesztve ]

Endure. In enduring, grow strong.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.