- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenQhunria
tag
Sziasztok.
Adott egy 50" TCL 50C645
Iszonyatosan lassú a márkatársak között, mit tudok tenni, létezik hard reset, vagy szoftver frissítés amit manuális tudok feltenni? -
Imi1981
veterán
válasz
snyper990 #38917 üzenetére
534 a legújabb a telegrammon . Én azt használon c745x2-n és jobban műkökid mint a 486.A 486 is jó volt de nálam lassú volt a rendszer és gyári alapra állítás sem segített rajta. 534 jobb rendszersebességben . Többi kérdésre nem tudok válaszolni mert nem használok olyat .
-
snyper990
őstag
C745X2-re a v503-as a legfrissebb elérhető firmware? Valaki használja azzal? Megéri felrakni? Van valami különösebb baja, bugja? A galéria appot lehet már vele frissíteni?
Esetleg ha valaki használja rajta az optikai hangkimenetet, automata üzemmódban átvált rá, ha érzékeli, hogy a Toslinken csatlakoztatott eszköz be lett kapcsolva? Mert az az utolsó OTA óta nem működik rendesen, amin a gyári visszaállítás sem segített. Annyira nem használjuk gyakran, hogy nagyon idegesítsen, de azért jó lenne, ha működne -
gabber01
addikt
Sziasztok!
55" C7K és LG C5 között vacillálok, de nem tudok dönteni. Megéri a jelentős felárat a C5?
Egyébként egy korosodó Phillips 49PUS6561-ről váltanék, aminél a C7K is biztos fényévekkel jobb, az OLED meg ...
A C7K-nak még a fényerő lehet az előnye az ár mellett a C5-tel szemben.
Szóval ha az árat nem nézzük, akkor ti melyiket választanátok? Miniled C7K vagy OLED C5? -
Steve2006
tag
Bocsánat, ha voltak már ezek a képek.
-
Zoleee83
addikt
válasz
vargalex #38891 üzenetére
Semmi ilyesmi, sőt!
Egészen komolyat fejlődtek ezek a QLED-ek az elmúlt pár évben is, számomra meglepő, hogy milyen képminőséget produkál, főleg a C735-höz viszonyítva ár/érték alapján.DirectOne (UPC parabola) a jelforrás, mozi módot használok, csatoltam a saját kép beállításaimat, nagyon közel van az ajánlotthoz, de Nekem így jó.
Software: Nálam ez a tv nagyon gyors, bármire nyomok azonnal villan, nem fagy, nem indul újra, rendben van.
HBO Max folyamatosan pörög, plusz néhány tv adás nap közben, de legtöbbször YT, kedden érkezett szerintem azóta állandóan megy, mínusz az alvás. -
zsolt501
nagyúr
válasz
Probert75 #38901 üzenetére
C805-el még én is 486-on vagyok, és ahogy olvasgatom a frissebb verziós hozzászólásokat, úgy döntöttem én is, hogy nem siettetem a frissítést, mert igazán a 486-al nincs úgy bajom ami miatt frissítési kényszer lenne.
Egyelőre le van tiltva a frissítés, és ha majd jön ki olyan frissítés ami tényleges előrelépés lenne akkor majd elgondolkozom, de akkor is inkább kivárom a tapasztalatokat. -
Probert75
addikt
válasz
DaemonX #38898 üzenetére
Akkor erre nem fogom frissíteni.
Anno a 486-ot javasolták, mert ott volt egy nagy ugrás a 412-höz vagy melyikhez képest.
A 486-ról pedig hajtott a kíváncsiság, hogy hátha lesz újdonság. Nem volt semmi, teszem hozzá. Akkor most megpróbálom türtőztetni magam, mert elégedett vagyok most vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- TP-LINK routerek
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Path of Exile 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest