- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #36698 üzenetére
DV a prioritás, mert az elterjedt. Szakértői szempontból a DV jobb, de például streaming minőséget nézve nem sok jelentősége van, hogy melyiken nézed.
Mondjuk ha nem streminget nézed, akkor sem feltétlen van akkora előnye a DV -nek. Egyrészt az anyagok minősége, fényerő miatt. Másrészt pedig azért, mert nem mindegy milyen megjelenítőn nézed.
Pl. egy HDR10+ tartalom QD OLED -en elég komolyan néz ki. Nem valószínű, hogy hiányolni fogod a DV -t. Viszont nem élvez akkora prioritást, mint a DV.
-
boborján2
senior tag
Vicces hogy pont én ekézem a samu -t
Ahol elvileg pont az alábbi nyűg nincs.
Jelenleg egy streaming előfizetésem van életben tartva , az a skyshowtime, ês persze , mert hát miért is ne, ők az egyetlen ahol TCL tévén ,se HDR , se DV. De még a feliratozással is szívás van ,ha az android rendszerben be van kapcsolva a feliratok testreszabása.
Az 1bites üfsz meg természetesen azt sem tudja felfogni ,amit kérdezel ezzel kapcsolatban. -
boborján2
senior tag
válasz
freeland0806 #36694 üzenetére
A tévékben nem szokott ilyen valasztahó opció lenni. Ha lesz is valahol ilyen ,akkor az az app an lesz.
Legutóbbi netflix előfizetésemnél meg is lepődtem ,hogy van az appban HDR on/off kapcsoló.
(Ami esetemben kb annyit jelentett hogy DV vagy SDR)@ρσгτσ
Végre a samsungosok is kapnak valami értelmesebb minőséget a túlárazott tévékre.
Valahol azt olvastam hogy 2025 végére akarják a teljes könyvtárat HDR10+ -ra is átgyúrni. -
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #36694 üzenetére
Ahol a DV elérhető, ott DV -ben fog menni. Olyan TV -nél érdekes ez, mint a Samsung, ahol nincs DV támogatás.
Egyébként már elérhető a HDR10+.
-
freeland0806
tag
válasz
Imi1981 #36692 üzenetére
Más C805ön is. Én azt vettem észre, hogy valahogy jobb a mozgás kezelése is (mindkét módban off pedig a rásegítés), színek is mintha másabbak lennének élénkebbek. Nekem jobban tetszik, mint a mozi képmód.
Más: olvastam, hogy a Netflix tervezi bevezetni a HDR10+ -t, vagy talán már be is vezette (?). Tévén nincs lehetőség beállítani valahogy, hogy Dolby Vision helyett HDR-ben nyomja a filmeket a Netflix? Csak kíváncsi lennék
-
Imi1981
veterán
válasz
Imi1981 #36692 üzenetére
És végre javították azt a hibát, hogy ha mozi módban használom sdr tartalomhoz és elindítok egy dv filmet akkor dv fényes módban megy és ha leállítom vissza vált mozi képmódba! Ez eddig sose működött rendesen c745-ön. Ennek kimondottan örülök! Remélem még észreveszek pár pozitív dolgot.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Kicsit lemaradtam szerintem. Milyen filmmarker módról beszéltek itt? Nekem 420 van fent azon nincs. Melyik fw verzióval jött a filmmarker mód?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
dm1970 #36679 üzenetére
Pár percig tart. Pontosan nem tudom mennyi ideig, sosem néztem.
OTA telepítésnél megmarad, IMG -nél nem. De ahogy korábban írtam, ha jelentősebb frissítés megy fel a TV -re, akkor ha gond nincs is azonnal, érdemes később azzal számolni, hogy lehet kell majd egy visszaállítás.
Szerk.:
Persze arra nincs garancia, hogy 100% -ban minden megmarad. Lehet egy-egy képi beállítás visszaáll, megváltozik. Vagy valamilyen funkciót újra be kelle kapcsolni. Nem jellemző, de előfordul.Alapvetően viszont az OTA nem csinál visszaállítást.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
bnorci71 #36678 üzenetére
Fogalmuk sincs semmiről, nem is foglalkoznak vele. Szarásig jönnek az új alaplapok. A többi meg megy vissza, aztán javítják, újrahasznosítják.
Ezért van az, hogy már a legtöbb gyártói szervizben egy csatlakozót sem cserélnek ki. Jön egy új alaplap helyette.
Szoftverrel kapcsolatos tudás meg a legtöbb helyen 0. Akivel beszélsz support -on az sem tud többet, mint amire megkapta az alap oktatást.
Philips -szel is szenvedtem anno fél évig. Amikor megszűnt létezni a DV Xbox -szal. Csak Microsoft -ra mutogattak, miközben minden más márkánál tökéletesen működött.
-
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Még egy gyors kérdésem lenne.
Mennyi idő, míg lefut a frissítés?
A beállítások, csatorna kiosztás meg marad vagy utána jell egy-két dolgot újra állitgatni?
Ja ez kettő lett, maradhat?Köszi!
-
bnorci71
addikt
válasz
freeland0806 #36676 üzenetére
szerintem ezt nem akarják bevallani inkább beáldoznak pár alaplapot készüléket az ügyfél azt gondolja történt valami pedig nem aztán egyszer csak megjavul és használható lesz.
-
vargalex
félisten
Igen, egyedül volt. Én is kértem a helyszíni javítást, a hölgy a telefonba meg is ígérte, de azért megkérdezte, hogy megvan-e a doboz, ha mégis el kellene vinni. Ehhez képest mondom, az emberünk úgy jött, hogy viszi, nem hozott hozzá semmilyen alkatrészt. Hozzám is 13-14 óra között érkezett, de még csavarhúzót is én adtam a lábak leszereléséhez (igaz, elvileg volt nála az autóban). Rákérdeztem nála a helyszíni szerelésre is, erre mondta, hogy 10-15 helyszínre kell menni, így nincs idő helyszíni javításra. Ehhez képest az enyém volt a 3. TV az autóban...
Szerk.: Most beszéltem a szervízzel. Alaplap csere lesz, ami meg is érkezett. A TV javítás alatt van, elvileg jövő héten hozzák vissza. Remélem nem karcolják össze-vissza és nem lesz más baja...
-
Swenk
aktív tag
válasz
vargalex #36670 üzenetére
Egyedül volt? Nálam ketten voltak, le és fel is emelték a 65ős tv-t a falról.
Szfehérvárról indulnak, nekem azt mondták, hogy egy héten 1x jönnek Bp-re, és 3 címük van, 13-14 óra között érkeznek hozzám. Én már a hiba bejelentésnél kértem, a helyszíni javítást és már a telefonban is megigérték. Hozták is az alaplapot hozzá. -
vargalex
félisten
Én is azt vártam, hogy ez fog történni, nálam is a 43C655 esetében, de sajnos elvitte a TV-t. Azt mondta, hogy 10-15 helyszínre kell mennie, így nem is lenne ideje rá. Mondjuk hírem azóta sincs róla és a weboldalon pedig továbbra sem megy a javítás állapotának lekérdezése.
-
Swenk
aktív tag
Hadd írjak már le egy pozitív szervíz esetet is: tönkre tettem a C805 tv-m HDMI Arc aljzatát, az oka most lényegtelen./ a sok dugás
talán / Látható volt a probléma az aljzaton. Kijött a sokat szidott Videoton szevíz-igaz 3 hét utáni nyafogásom hatására , másnap, és garanciába, a helyszínen 10 perc alatt alaplapot cserélt. Az alaplap azóta is hibátlanul működik, a tv tipusának, verziójának megfelelő. Ilyen is van a TCL-nél.
-
bnorci71
addikt
válasz
freeland0806 #36654 üzenetére
Nálam volt 2 alaplap meg egy komplett tv csere igaz az Philips más a szervize de a gyakorlat szerintem ugyan az.
Beviszik beszélnek a gyártóval/Mo.-i forgalmazóval mi legyen, szoftvert hirtelen nem tudnak kalapálni rá hisz nincs ők meg nem fejlesztők így az az utasítás cseréljétek ezt-azt Tv esetén ugye 3 komponens van alaplap ezen van minden a képernyő maga és a burkolat.
Cserélnek egy alaplapot jelzik a hibát, esetleg vissza is küldik az alaplapot a gyárnak, hogy nem-e valami gyártási hiba van rajta ki tudja ő is vizsgálni. Aztán 1x csak lesz egy jó FW és onnantól nem fog folyamatosan panaszkodni az ügyfél. Mint én sem csak ez több volt mint fél év.
Ja és én nem is a szerviznél kezdtem anno a hiba jelzést hanem a supportnál. Akik válaszoltak leírták rakjak vissza egy alap FW-t amit ők küldtek leírással hogyan kel downgreadelni. Az se volt jó frissítgettünk stb majd jött a szerviz. -
Tibor77i
junior tag
Sziasztok! Két 805-ös TCL-em van, tavaly vettem őket. A nagyobbra eddig három frissítés ment fel a hálózatról, de a legutolsónál már régiót kellett beállítani, Olaszországot. Nem voltam teljesen elégedett a V412-vel, ezért tegnap feltettem pendriveról a V486-os: nagyon klassz lett minden. Általában nem tévézek, hanem külső forrásokról nézek filmeket, de tegnap este az Eurosport2 síközvetítése illetve egy másikon a snooker valami pazar volt. Nagyon sima minden (mozi mód, vhiktor beállításait használom, de meg kell nézni még, hogy minden megmarad-e.) Ami még érdekes: a lenti nagy tévé angol régióra volt állítva, így a bejelentkező képernyőn megjelent a BBc iplayer is. Ez Angliában ingyenes, nálunk földrajzi korlátozás miatt nem lehet nézni - tegnap 02062-es kóddal nem indult el a műsor, pedig be is regisztráltam, azonosítottak is. Valakinek van esetle ötlete arra, hogy lehet ezt áthidalni? VPN-nel? És melyikkel? Vagy tíz éve egy laptopon egy ingyenes VPN-nel tudtam nézni az iplyert. Előre is köszönöm az ötleteket. (Az a vicc, hogy a BBC iplayerért még fizetnék is, de jogi okok miatt nem lehet a szigetországon kívül venni.)
-
OldMike
őstag
válasz
akkójóva #36662 üzenetére
Ez a gyártó válasza a FAQ rovatban:
A hangszórók optikai kábellel csatlakoznak a TV-hez, de nem hallok hangot. Mit tegyek?
1. Ellenőrizze, hogy a hangszórókon az optikai bemenet ki van-e választva. LED-es jelzővel ellátott hangszóróknál a lámpa piros, képernyős hangszóróknál az OPT felirat jelenik meg.
2. Hangszóróink impulzuskód modulációt vagy PCM-et használnak optikai/digitális bemeneti jelként. Az optikai audiokimenettel rendelkező TV-knél lehetőség van az optikai/digitális kimenet PCM-re váltására. Ez általában megtehető az audiobeállítások vagy a speciális hangbeállítások között a TV-menüben. Ha nem találja az adott TV-márkához és -modellhez tartozó beállítást, forduljon a gyártóhoz, aki könnyedén végigvezeti Önt a PCM-re váltás folyamatán.
Ha ezt mind így csináltad, akkor passzolom. -
-
akkójóva
tag
Sziasztok!
Egy TCL C835-ös tv-hez vettem egy Edifier S351DB hangfalpárt, amit optikai kábellel szerettem volna összekötni, viszont amikor választanám ki a menüben forrásnak az optikait, egyszerűen nincs ilyen opció. Ilyenkor mit lehet csinálni?
Optikai bemenet van rajta az biztos, meg videókon is láttam, hogy létezik az opció. Egyelőre bluetoothszal van összekötve, viszont érzek egy kis latencyt. Tudtok valami megoldást esetleg?
Köszi! -
boborján2
senior tag
Emlékszem amikor 10+ éve vettünk indukciós főzőlapot. Fél év után az egyik hűtőventi elkezdett halkan ciceregni forgás közben. Abszolút nem volt vészes ,meg működött rendesen, csak épp annyi hangja volt hogy ha nincs háttér zaj mellette ,akkor idegesítsen.
Kijött a szervizes ,na mondom 5 perc kicseréli és megoldva. Nem cserélte ki, elment és egy hét múlva visszajött egy csereutalvánnyal , ezt meg elvitte.
Azt mondta ez kuka. Wtf???
(bár attól a háttérben lehet megoldották okosba, de ez soha nem derült ki)Végülis jobban jártam, mert ez a modell már nem volt zanussiban, így helyette lett a közetkező ami egy picivel még jobb is tudásban és azóta is hibamentes.
Szóval csak azt akartam mondani ,hogy néha tudnak a gyártók/szervizek érdekesen kezelni egy garis javítást.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
vargalex #36659 üzenetére
Ez szerintem bevett szokás. Nem csak TV -nél. Egy csomó szervizben nagyjából annyit csinálnak (vélhetően) szoftveres eredetű problémánál, hogy újra feltolják az SW -t. Nagyjából eddig tart a tudásuk, meg nyilván a lehetőségük is.
A legegyszerűbb mindig az, hogy valamilyen fő komponenst, hardvert cserélnek.
Ha például teljesen kitéglázol egy készüléket, akkor arra is van esély, hogy semmit nem tudnak vele kezdeni. Ennek ellenére lehet te otthon meg tudnád csinálni. Pl. egy telefonnál. Csak erre általában sem idő, sem pedig igény nincs a szervizekben. Meg aztán általában tudás sem.
-
vargalex
félisten
válasz
Az én 43C655-öm esetén is írtam a szervíznek (és mondtam az itt járt embernek is), hogy szerintem a problémáim software-os eredetűek. De mindkét válasz az volt, hogy ők valószínűleg alaplapot fognak cserélni...
-
Celtis
veterán
válasz
Nekem cserélték kétszer. Ugyanezt a kérdést feszegettem. A TCL ügyfélszolgálati droidokon sajnos nem sikerült túljutnom. Az ő univerzumokban a szoftverhiba fogalma úgy tűnik nem értelmezett.
A szerviz azt csinálja, amit boborján is írt. -
Till@
aktív tag
válasz
Lehet nem jól írtam, egyszer cserélték. Az eredetivel együtt volt 2 alaplap a tévémben.
-
boborján2
senior tag
válasz
Bár nem értek hozzá, de a szervíz szerintem a gyártó útmutatója szerint dolgozik.
Ha az van kiadva ,hogy a, d , c , d hibákra alaplap csere , akkor alaplap csere. A gyártónak egy alaplap az pedig nem egy nagy összeg a tömeggyártás miatt.
-
freeland0806
tag
Egyébként eszembe jutott, hogy ugye Till@ írta, hogy túl van az akadozások miatt 2 alaplap cserén. Ezt a szervíznek nem kellett volna tudnia, hogy nem az lesz a megoldás, hogy orrba-szájba cserélgetik az alaplapot, hanem szoftveres probléma az egész? Nem ítélkezni akarok csak érdekelne, hogy egy szervíz, hogyhogy nincs tisztában ilyen dolgokkal?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #36649 üzenetére
Nálam minden normálisan működik. De amikor gondom volt a C805 -tel a rendszer, illetve az appok is simán működtek. Nem volt laggolás.
Valószínű neki is csak egy visszaállítás kellene. Remélhetőleg megoldja.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
freeland0806 #36647 üzenetére
Igen C805 van.
Bánt a dolog, mert én is azon lelkesedtem fel , hogy másoknál milyen flottul megy minden, hát nálam ez kissé beb@sott, fel is ment a vérnyomásom rendesen mikor a hibát megláttam, nőtt az ősz hajszálak száma egyből. -
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #36647 üzenetére
C805 van neki is.
-
freeland0806
tag
válasz
zsolt501 #36645 üzenetére
"a pozitívum úgy se nagyon érdekel másokat, pláne ha másnál jól megy."
Dehogynem. Ha nem olvasok pozitív dolgokat erről a fw-ről fel se raktam volna. Neked pontosan melyik modell van? Lehet, hogy írtad de elsiklottam felette. C805nél nálam semmi laggolás nincs, szépen működik a rendszer. Sőt szerintem nekem valamivel gyorsabb, mint előtte, bár én 412-ről váltottam -
-
zsolt501
nagyúr
Nálam nem a Plex szerverrel van (volt) a gond, itt egyértelműen a TV frissítése miatt csinálta össze magát, külső lejátszón (Chromecast with Google TV) hibátlan a Plex.
ρσгτσ Én is úgy érzem hogy kelleni fog, valahogy még nem kerek a működése, főleg ha appokon belül mászkálok, még belagol a menü pedig úgy olvastam hogy ilyen gond nincs, eddig ezt figyeltem meg negatívumként, a pozitívum úgy se nagyon érdekel másokat, pláne ha másnál jól megy.
-
Torry
addikt
válasz
zsolt501 #36619 üzenetére
Nálam már kétszer is előfordult, hogy 1-1 plex szerver frissítés megöli a mókát. A mostani legfrisebb (vasárnap délután frissítettem) esetén pl egy Samsung tv-n kiakadt az összes feliratos filmtől, felirat nélkül hibátlanul vitte ment minden
Feltételezem egy újabb build megoldja majd ezt is. -
zsolt501
nagyúr
Csináltam egy Plex eltávolítást és újraindítottam a TV-t most úgy néz ki hogy megy, de lehet csinálok a TV-n egy gyárivisszaállítást, mert még mindig nem pöccre indul a lejátszás, Netflixel és MAX-al nincs lejátszási gond, Netxlix esetén 4K-s előfizu van MAX esetén csak FHD, de még tesztelem mit tud, de a Plex hiba nagyon szívbe markoló volt.
Annyi biztos Plex esetén a mikro akadások megszűntek
-
Grillo
őstag
Akinek van telegramja, megnézné, hogy C655-re mi a legfrissebb FW? Csak kíváncsi vagyok, van-e valami friss, bár gondolom nincs, csak ez a sok új csillivilli dolog felkeltette az érdeklődésem.
-
Swenk
aktív tag
Netflix: nem DV filmnél átvált FMM-re
Nekem ez nagyon tetszik.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
zsolt501 #36619 üzenetére
Kipróbáltam 2 filmnél, nálam nem volt ilyen gond. Mindegyik 4K DV. Az egyiket kb. 15 perce nézem. Gondolom ennyi idő alatt már elő kellene jönnie a problémának?
Till@:
Egyelőre nem tudom megnézni azt a filmet, mert úgy látom kicsit necces lenne elindítani két kisgyerek mellett.Majd este megnézem.
-
Swenk
aktív tag
Nálam a Prime-on HDR10 vagy HDR10+ filmnél /Én vétkem-London/ magától átvált FMM-re, s nagyon szép lesz a kép.
DV-nél én még nem találtam ilyet.
-
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
A C805-ön nekem még a 135 fw van, a birodalmi csatornákon látható árnyalat változásokon kívűl gondom nincs vele. Valaki váltott erről az fw-ről? Nem tudom eldönteni, hogy felrakjam-e. A plexes visszajelzéseket még megvárom. Jól emlékszem, hogy a 135 fw letölthető és visszarakható
Köszi dm
-
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #36626 üzenetére
Én több TCL TV után is teljesen randomnak látom ezt az egész frissítés dolgot.
Még régió váltással is.
Alapjában annyira nem is érdekelne, csak ha főverzió/felület, illetve javító frissítés érkezik.
-
TaRka94
senior tag
válasz
freeland0806 #36626 üzenetére
Bevallom a régióváltós dolgot nem próbáltam még.
-
vargalex
félisten
-
freeland0806
tag
Azon lehet így már javítana egy minimális mozgás rásegítés ha jelentkezne. Az is fejlődött, már nincs (legalábbis nálam nincs) ghosting így nem olyan zavaró a használata alacsony fokozaton. Egy szó, mint száz érdemes felrakni azoknak akiknek hibák jelentkeztek. Mondjuk akiknek nem azoknak is, az új funkciók és beállítások végett.
-
zsolt501
nagyúr
No feltettem én is a frissítést, de nem felhőtlen az öröm, mégpedig a Plex alatt próbáltam 4K-s DoVi filmet lejátszani párat, és az a gond, mintha elfogyna a sávszélesség elkezd töltögetni, ilyet eddig nem csinált, a filmek belső gigabites hálózaton jönnek ráadásul LAN-on, néztem hogy mi a helyzet a TV-n a NET sebességgel ott 600mbit felett van a letöltés feltöltés 300 fölött a tévén, szóval ezzel nem lehet gond, a szerver felöl se lehet gond.
Az a vicc hogy eddig pöcc röff módon indultak a filmek Plexben, nálatok nincs ilyen gond?
Maga a mikro lagok amúgy megszűntek, de DoVi alatt, de ez így nagyon nem jó, 4K-s filmekkel használhatatlan Plex alatt.Lényeg Plex alatt van bajom, nézzetek már rá másnál előjön e.
-
Till@
aktív tag
-
kokokka
addikt
válasz
Vhiktor #36614 üzenetére
Igen, de te ezt írtad, hogy nincs olyan, hogy magától átvált a TV ha olyan tartalmat kap. Én erre írtam nem rég, hogy de van, csak én még nem talalkoztam ilyennel
Persze a marketing gondolom megvan, főleg azért, mert még az Al sem talált nekem ilyen film címet az egész interneten. Csak általánosságok vannak ezzel kapcsolatban, amolyan nesze semmi alapon.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
vargalex #36573 üzenetére
Leírtam már sokszor, mi a filmmaker képmód, amit linkelsz az is azt állítja amit én. Nincs olyan hogy filmmaker tartalom.
A filmmaker képmódba ki an kapcsolva minden hülyeség, de nem a videó alapján kapcsolja ezeket ki, hanem fixen ki vannak ezek kapcsolva a filmmaker képmódban és a filmmaker képmód beállítása mindig fixek nem változik a lejátszott videó tartalom függvényében. Csak egy elpre beállított képmód mint a többi.Ahogy ρσгτσ is írja
-
kokokka
addikt
válasz
freeland0806 #36609 üzenetére
Hardver nem lehetett, ezt már akkor is leirtam, hisz a Netflix
és a YT Fire Stick-ről hibátlan volt, csak a TV appjain nem. Ráadásul a D+, a Prime és a Max a beépítettekkel is jól működött, tehát nem lehetett vas probléma. De szerencsére ez a probléma már a múlté minden tekintetben -
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #36608 üzenetére
Én is szoktam telefonról variálni.
Van olyan pendrive -om is, amin két féle USB csatlakozó van. Egyik a telefonhoz, másik a TV -hez jó.
Sőt, még az is előfordul, hogy micro SD -t használok. Adapterrel.
-
freeland0806
tag
válasz
TheMartin03 #36603 üzenetére
Én is majdnem úgy jártam ahogy te annyi különbséggel, hogy én cserét kértem, ami ugyanezeket a hibákat produkálta és beletörődtem. Végül jó döntésnek bizonyult, hogy végülis nem váltottam más gyártóra, a cserét megspórolhattam volna. Dehát mindenki csak találgatott, hogy mi okozza. Még az is felmerült, hogy egyes tévékben gyárilag gyengébb a hw. Meg pár ember el se hitte, hogy amit tapasztalunk az tényleg létező valós probléma volt. (ez mondjuk igazából egy fokkal jobban idegesített, mint az akadozás
)
-
freeland0806
tag
válasz
rocco021 #36600 üzenetére
Úgy a legegyszerűbb ahogy írod fat32 kell jaja, utána usbről frissítés opciót kiválasztani.
Én a kevésbé egyszerűbb módját választottam pc hiányában és telefonhoz inkompatibilis pendriveal a kezemben. Azért leírom, akik hasonló cipőben járnak.
Leszedtem telón a zipet.
Átraktam a tévére a send files to tv nevezetű appal amit telóra és a tévére is felraktam előtte.
Pendriveot bedugtam. Tévén leformáztam.
CX File Explorerrel kikerestem a FW zip fájl helyét és rámásoltam a pendrivera. Siker. Ezt csak azoknak írom, akiknek esetleg nincs pc vagy nincs pendrivehoz való adapterük (vagymi) telóhoz. -
blueye
veterán
Jelentem 65T8Bre is simán felment a frissítés, egyelőre annyit látok hogy nem rontott rajta semmit
-
zsolt501
nagyúr
válasz
freeland0806 #36598 üzenetére
Szia
Te honnan töltötted le a szoftver frissítést, tudsz adni egy linket a szoftverhez, vagy valaki, nálam is C805-ös TV-van. -
kokokka
addikt
válasz
freeland0806 #36598 üzenetére
Nálam szintén, mindhárom mód hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Ultimate előfizetések
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest