- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
A btrc30 nem távirányító lesz, hanem (gondolom) amit feljebb írtam. Csak azért gondoltam, mert a BT -s távirányítót is btrc -nek azonosítja, csak nem teljesen így írja.
3 elutasítás után nem hozza ki, hogy blokklistára szeretnéd -e tenni az eszközt? Mert elvileg úgy kellene működnie.
Más opciót nem látok a tiltásra...
-
ρσгτσ
addikt
Elvileg 3 elutasítás után lehet blokklistára tenni.
De a BTRC szerintem távirányító lesz. A te távirányítód benne van a BT listában? Nem az akar folyamatosan kapcsolódni a TV -hez?
Szerk.:
Jah most nézem a Somogyinak is van egy btrc 30 -as eszköze. Lehet az akar kapcsolódni... -
Saccco
nagyúr
Ez a kettő van:
[Comfast UR20]
[TP-Link UE300]Tesztelve: 65C728, 55C635, 65C835-ön.
szerk.: Mondjuk egyszer 3.490ft volt a TP-Link, azóta dobott egy duplát. A Comfast olcsóbb Alzá-n.
-
Perillustris
senior tag
Nekem TP-LINK UE300-vel simán megy (75C835).
-
mihaly13
tag
Nekem egy C635-m van és egy olyan bajom volt vele hogy kábelről nem működőt jól a 4K-s programok és ezért kipróbáltam először a 523-t tettem föl és még rosszabb volt mint a gyári 508 és a bajt nem orvosolta , azután egye fene megpróbáltam az 559-t is és lássál csodát működik a 4K programok a kábelről is , tehát az 559-t ajánlom , de ha nincsen semmijen gond azt mondják hogy ne frissítsünk !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest