- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
mikrofon
üzenetére
Létezik ezekből több hasonló típus, az általad említett a régebbi, míg idén az "A" végződésűeknél a hangerő gomb visszakerült oldalról a régi helyére, viszont elérhető feketében, akár teljes méretben a számgombokkal, de azok gombjai nem rendelkeznek háttérvilágítással és a típusszámuk is eltérő.
Az RC933A a prémium kategóriájú modellekhez érhető el, de több régiós eltérés is beleszól abba, hogy mi kerül a készülék mellé, így jellemzően C8K-tól (vagy más régiókban annak megfelelő modelltől) felfelé található meg. -
AxBattler
félisten
válasz
Öcsielvtárs
üzenetére
Köszi a tippet, jónak tűnik, bár valami szálcsiszolt megoldás még jobb lenne!
-
Vagany
őstag
Erre vadászok én is. A C855-tel elég jó távirányító érkezett, nekem jobban bejön mint a korábbi vibrátor formák, de a világítás és a hangerő miatt ez az új még jobb. De ez sem az eredeti elgondolás, látszik, hogy valahogy el kellett helyezni az elemeket az alján.
Az eredeti koncepció ez volt: [link] .
Mondjuk az elemnek legalább meg van az az előnye, hogy könnyen cserélhető. -
rainman72
nagyúr
válasz
Ron Swanson
üzenetére
A C8K inkább.
A C9K a C935 utódja inkább idén. -
thboxx
aktív tag
válasz
Ron Swanson
üzenetére
-
-
mikrofon
veterán
válasz
nicu71
üzenetére
Ha a felső hangszóróra gondolsz, akkor nekem vegyesek az érzéseim vele. Én a tv-t tcl q85h pro soundbar-ral használnom Tutti-Chor módban tehát hogy a Soundbar-ral együtt szól a tv felső hangszórója. Ami nagyon jó hogy abszolút nincs szétcsúszva a két hang és kép, minden pontosan egyszerre van. Illetve érezhetően ad a hangok magassági érzetéhez. Amikor bekapcsolom ezt a funkciót az egész hangkép kicsit feljebb tolódik a magasból jövő hangok pedig feljebbről jönnek. Természetesen nem olyan pontos a hang iránya mint valódi felső hangszórók esetén. De akinek bejön a soundbar-ok pattintos hangja akkor annak ez még fokozza az érzetet.
Viszont a hangzásképhez ad némi doboz hangot főleg amikor filmzene megy. Pl. Bűnösok 2025 filmben számomra jól hallatszódott de szerintem ha újranézném a Babylon 2022 filmet ott is biztos észrevenném. Először azt hittem a soundbar tud annyit. De próbálgattam ki és bekapcsolni és a tv hangszórója az. Mondjuk én alapvetően ennek a soundbar-nak a hangminőségével se vagyok kibékülve teljesen. De nem szeretnék többet rákölteni erre a rendszerre és a térhangzást jól csinálja.
Persze az is igaz hogy előtte jbl bar 1300 soundbar-t használtam előtte meg Yamaha avr-t 5.1.2 rendszerrel. Tehát nálam más a viszonyítási alap mint annál aki tv hangszórók irányából jön. -
Öcsielvtárs
aktív tag
Én egy ilyet rendeltem Aliról a kis méret miatt, és kíváncsi voltam a "légegérre". Hát, így jóval gyorsabb keresni akár a weben, akár bármelyik streaming szolgáltatónál. (de nem halkabb a kattogás, ha valaki ez is érdekelne)
[link]
-
ferob
őstag
Továbbá a friss modellekhez járó, szögletes formájú távkapcsolók közül az RC933A FMB1 típus gombjai rendelkeznek háttérvilágítással, amit ugyanolyan módon lehet a megjelölt két gomb három másodpercig történő lenyomásával ki- vagy bekapcsolni, de az alábbi képen látható, hogy hogyan néz ki a konkrét távkapcsoló, mert könnyen összetéveszthető más hasonló típusokkal.
-
-
lemmy9
őstag
válasz
Krisztián42
üzenetére
A gyárihoz képest mennyire kattog?
-
bnorci71
addikt
válasz
Krisztián42
üzenetére
Ezen hogy van hangerő?
-
blueye
veterán
válasz
Krisztián42
üzenetére
Ez világít?
-
Krisztián42
kezdő
válasz
rainman72
üzenetére
Türelmetlen tipus vagyok.
Ott csak rendelni lehet az üzletbe min 3nap, de lehet 7nap is. Így meg tegnap 23kor megrendeltem ma már át is vettem
.
De igen aki türelmes az euronics, de ha nem jön be akkor ott nehezebb vissza vételezni. Alzában nem szarakodnak a visszavéten. Olvastam róla jót rosszat is, meg valaki a hangerő gombot kényelmetlennek találta, ahogy a Viktor is tesztelte a c855el. Nekem kényelmes. -
rainman72
nagyúr
válasz
Krisztián42
üzenetére
Euronics meg 7 ezer.
-
Krisztián42
kezdő
Innen lestem a távot. Tényleg sokkal jobb, megérte.
Alzában most 9e kb.
Kényelmesebb. Remélem a 85c855-höz is jó lesz.
Ami biztos 85c765-el tökéletes.
-
Vhiktor
Topikgazda
-
rainman72
nagyúr
válasz
headhunter
üzenetére
Nekem is úgy rémlet h tavalytól kezdték elhagyni a jack.
Spórolnak
A displayspec.meg egyre pontatlanabb sajnos. -
bubuska10
senior tag
FPS -t hol lehet állítani? Olyan mintha minden (YouTube, tévé csatorna ) 50-60 fpsen menne 24 helyett. (C655)
-
Flayer
senior tag
-
Steve2006
tag
válasz
headhunter
üzenetére
Nekem 55C765 van, a netről letölthető használatiban abban is szerepel 3.5-es jack kimenet, a valóságban nincs a tévén ilyen, és a papír alapú kiskönyvben sincs feltüntetve.
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
C805-öt próbálom egy ideje frissíteni de OTA-n nem hozott semmit. Régióváltással a 401-es fw-t ajánlja fel. Megéri erre frissíteni a jelenlegi v135-öt?
Frissítést követően a képbeállítások megmaradnak, mint korábban?
Köszi, pacsi! -
bubuska10
senior tag
A mai nap során én is TCL tulajdonos lettem!
(C655)
Kérdés: az mitől lehet, h azt írja ki bizonyos csatornáknál, h "kérjük ellenőrizze, hogy a CI/CI+ modul helyesen van-e behelyezve"? Tuti jól van betéve, mert a legeslegtöbb csatorna meg megy. A csatornakeresésnél mind a 3-at lefuttattam, kábelesnél még pluszban az analogosat is. Azt figyeltem jellemzően az ilyen "2"-es nevű csatornáknál, pl. Sport2, RTL 2 írja ki ezt. A szóban forgó csatornák másik szobában, másik TV-n mennek. -
rainman72
nagyúr
válasz
headhunter
üzenetére
Nincs közelben 1 euronics ahol megnézd élőben?
Igazából a kézikönyv az irányadó,csak fura hogy a bolti adatlapokon meg nincs rajta a képen a jack. -
headhunter
addikt
TCL C7K felhasználói kézikönyve, mennyire tartalmaz valós vagy valótlan adatokat? [link]
-
Tompika777
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy adott egy 58p635 TV, amin kb. egy hónapja eltűnt egyik estéről másnapra az RTL HD csatorna. Felhívtam egyből a szolgáltatót, hogy csináltak e valamit a csatornakiosztással, de mondták, hogy nem, és megadták a csatorna manuális eléréséhez a frekvenciát. Manuális módban sem találta a TV. Töröltem az összes csatornát,kerestem frissítést, talált is,majd újrahangoltam automatán, akkor már előkerült. Csatorna szerkesztéssel újra a megszokott helyekre raktam a csatornákat,úgy nézett ki, hogy megoldottam. Eltelt kb. egy hét, és újra eltűnt. Újabb procedúra, újra a helyére minden. Erre ma teljesen más csatornák (M4 Sport, ATV HD, stb) keveredtek el. Most nem eltűntek, hanem maguktól teljese más helyre "költöztek". Több mint két éve használva van a készülék, de sosem volt vele semmi gond.
A kérdés az, hogy ez valami szoftveres anomália lenne, vagy esetleg valami más? -
kokokka
addikt
válasz
Steve2006
üzenetére
Feltettem. A Netflix nem indult, TV 15 másodperces áramtalanitása megoldotta, az összes többi stream is jó. Kicsit több minden került be a T-Exhibitoion-be és más (jobb) lett a Saftey Guard is. Képpel kapcsolatban én nem látok változást. Ugyan úgy nem akad, nem röcög semelyik film egyik stream-en se. Ettől tartottam a legjobban, de hibátlan maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

(C655)