Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
camrom #38956 üzenetére
Én is próbáltam ezt az AntikTV-t, hát megizzasztott engem is. Ugyan valahogy nekem sikerült, működik is, de borzasztó az egész rendszer, nagyon gagyi. De hmm, igaz, szerintem 5 percet nem is néztem csatornánként, ezt majd megpróbálom még. Főleg azért sem néztem sokáig, mert nálam eléggé akadozik.
A SweetTV-t viszont melegen ajánlom! Az nagyon jó, én azt használom TV-zésre, TV-n is, telefonon/tableten és PC-n is. Gyors, egyszerű, átlátható és felhasználóbarát a felület. A csatornaváltás szupergyors, sokkal gyorsabb, mint másik TV-inken a rendes szolgáltatói (Digi/ONE) előfizetéssel. Tetszik az is, hogy sok műsor visszanézhető és az élő adások megállíthatóak, visszaléptethető az elejére, ha mondjuk lekéstem a kezdést, stb.
Én azért fizettem elő a SweetTV-re, mert a TCL TV olyan helységbe került, ahová egyszerűen képtelenség jelenleg megoldanom a koax kábel behúzását, de annyira megtetszett a SweetTV, hogy lehet, hogy a ONE-nál le is mondom a sima Tv előfizetést és a többi TV-inken is a SweetTV-t fogom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- Samsung 50" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest