- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
válasz
koppasz1986 #37951 üzenetére
Vajon kap majd rá OTA frissítést hálózaton?
-
vargalex
félisten
válasz
koppasz1986 #37951 üzenetére
Alaplapot cseréltek? Ha igen, akkor a Beállítások->Rendszer->Névjegy->Termékinformáció oldalon nálad is EmptyUUID a Serial Number értéke és esetleg más a típusnév, mint valójában?
-
mikrofon
veterán
válasz
koppasz1986 #37804 üzenetére
Pl a pendrive is lehet sz@r vagy az áramingadozás is rosszkor jöhet...
Ahogy nem kell fat32-re formázni. NTFS is lehet. De még csak formázni se kell bármi más maradhat a pendrive-on. Én pl egy adatokkal téli ssd-ről frissítettem.De persze mindig van legalább egy ellen vélemény. Nincs ezzel se baj.
De az biztos hogy az új FW-vel teljesen más lett a TV. Szerintem sokkal jobb.
-
kokokka
addikt
válasz
koppasz1986 #37804 üzenetére
Ezt te sem gondolod komolyan, ugye? Hogy mi, akiknél hibátlan nem látunk jól, vagy mindegy mit nézunk 😂 Nem azért vettem 750k-ért TV-t, mert mindegy mit nézek. És látatlanban mondom, hogy ez mindenkire igaz, akinél fent van az új firmware. Rengeteg javulás hozott és az, hogy nálad nem, vagy elcseszte(d?) a TV-det, nem jelenti azt, hogy mindenki más hülye. Itt nagyjából mindenkinél hibátlanul és egyszerűen lezajlott a frissítés, a világon semmi gond nem volt vele.
-
kokokka
addikt
válasz
koppasz1986 #37802 üzenetére
De ez csak a te tapasztalatod. A legtöbbünknek javulás hozott, nem is kicsit. Piszkálni meg csak ugy érdemes, ha konyítasz is hozzá, a szervíz ilyenkor legtöbbször felhasználói hiba.
-
vargalex
félisten
válasz
koppasz1986 #37598 üzenetére
Ráadásul nálam nem a forgalmazó vitte el, hanem közvetlenül a szervíz.
-
roti86
őstag
válasz
koppasz1986 #37596 üzenetére
vargalex-nek március 25-én vitték el és április 10-én írt, hogy visszakapta, ez kb 2.5 hét. Ez lehet akár 30 nap is.
-
bnorci71
addikt
válasz
koppasz1986 #37498 üzenetére
Futár átvette épségben
Ha az Alza nem úgy kapja meg küzdjön meg a futárcéggel
Amikor visszaküldik te megnézed ha darabokba jön nem veszed át jegyzőkönyv -
freeland0806
tag
válasz
koppasz1986 #37489 üzenetére
Én már azt hittem rég elvitték
-
freeland0806
tag
válasz
koppasz1986 #37311 üzenetére
Majd számolj be nekünk a fejleményekről ha ott tartasz majd
-
Flayer
senior tag
válasz
koppasz1986 #37311 üzenetére
Sajnálom a történteket,remélem sikerül gariba elintézni.
Ez egy lecke volt ha valami jól működik ne piszkáld. -
roti86
őstag
válasz
koppasz1986 #37308 üzenetére
És ha csak a power gombot tartod nyomva? Kihúzod a konnektorból, nyomod a powert, bedugod a tv-t a konnektorba és nyomod a power gombot folyamatosan?
-
roti86
őstag
válasz
koppasz1986 #37302 üzenetére
Szia!
Factory resetet próbáltál már a leírt módon?
-
freeland0806
tag
válasz
koppasz1986 #37302 üzenetére
Nagyon úgy hangzik - bár nem akarok hülyeséget írni,- mintha kinyírta volna hardveresen a tévét a frissítés. Lényeg, hogy ne nagyon mondj semmit a szervíznek. Dolgoztál hazamentél be akartad kapcsolni a tévét és ez fogadott. Előtte nem volt semmi baja.
-
vargalex
félisten
válasz
koppasz1986 #37298 üzenetére
Ugye a letöltött zip-et kicsomagoltad és azt írtad a pendrive-ra?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
koppasz1986 #37298 üzenetére
Ha jó a garanciális ügyintézése a kereskedőnek, akkor nekik. Pl. küldik a futárt és intéznek mindent korrekt módon, gyorsan.
Ha nem, vagy átlagos, akkor inkább a TCL -nek. Mert egy "közvetítővel" csak lassabb lesz az ügyintézés.
Vásároltam már sokszor az Alza -tól, de velük még nem intéztem garanciális ügyet. Ilyen hibánál szerintem kicsi az esély, hogy helyszínen javítanak.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
koppasz1986 #37285 üzenetére
Próbáld Yandex -ről, amit vargalex linkelt, onnan le kell jönnie. V412 -vel vagy V135 -tel próbálkozva.
Egyébként alapvetően nincs gond az okos TV -vel, csak ha nincs rendes support mögötte. Én már évek óta használok különböző márkákat, minden külső eszköz nélkül.
Van Fire TV stickem, de azt utazáskor, nyaraláskor használjuk.
-
koko52
nagyúr
válasz
Én megvettem, valamelyik jutub videóról belőttem egyszer a képet, nem frissítek semmit le is tiltottam. Engem csak az érdekelt, hogy androidos legyen a SmartTube miatt + ncore filmek. Felhasználási szokás szerint veszünk TV-t.
-
vargalex
félisten
válasz
Yandexről talán egyszerűbb.
-
Aurig@
őstag
válasz
Teljesen hasonlóan vélekedem.
A tv az megjelenítő legyen, ne "médiaközpont", mert nem arra való.
A házimozi erősítő, médialejátszó, Blu-ray lejátszó, tv mind rendelkezik LAN csatival, de még egyik sem volt rákötve netre, soha.
Ami kifogástalanul működik, azt nem bolygatom, nem frissítgetem, mert lehet szarabb lesz, mint volt.
A telefonom is megállt Android 12-őn.
Teljesen hibátlanul működik, lassan 6 éve.
Nem veszek csak azért újat, hogy Android 15 esetleg már 16 legyen rajta. -
Stealth
senior tag
válasz
A Videotonra lyukszalaggal tudod majd feltenni a kalibrált beállításokat.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
koppasz1986 #37279 üzenetére
Aramtalanaitsd fel órára.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
koppasz1986 #37275 üzenetére
Ne mondj semmit, csak annyit, hogy egyszercsak nem kapcsolt be.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
koppasz1986 #37275 üzenetére
Szerintem a szerviz képességeit ez meghaladja. Vagyis úgy értem a hibát nem tudják visszafejteni. Max. újra SW -zik a készüléket. Tehát nem kell mindent bevallani.
Érdemes előtte próbálkozni a javítással. IMG -t találtál? Mi a probléma, meddig jut?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
koppasz1986 #37271 üzenetére
IMG telepítéssel általában rendbe lehet hozni. Vagyis nagy rá az esély, attól függ mi sérült. Más esetben szerviz.
A napokban linkelte valaki a letöltési fájlokat. Vissza kell nézni, hogy mihez van IMG.
-
nicu71
addikt
válasz
koppasz1986 #36808 üzenetére
Valószínűleg ha elkezdik szórni a 486ot OTA,akkor az fel fog kúszni,erre nem árt felkészülni....
-
vargalex
félisten
válasz
koppasz1986 #36815 üzenetére
Ha konfigurálod a netet első indításkor (azaz inicializáláskor), akkor (legalábbis a 43C655) kérdés nélkül frissítést keres és nem is tudod azt mondani, hogy ne tegye. Lehet, hogy először nem kellene neki netet adni. Csak azért gondolkodom a visszaálláson, mert az én TV-met is érintő R75PT01 platform esetén írt valaki ilyet is a Telegram channel-ben:
"I've been in 189 And I updated it to 269 and noticed a change, a decrease in softness in the movement of a photo, I went back to 189, I don't know if this is a good version or wait for someone to try it" -
vargalex
félisten
válasz
koppasz1986 #36813 üzenetére
A telepítés az sikeres volt, de utána mindenáron frissíteni akart, ha netet kapott (legalábbis, amikor első indításkor volt netje).
-
vargalex
félisten
válasz
koppasz1986 #36808 üzenetére
Ezt hogyan teszitek meg? Én anno a 43C655-ön direkt ki akartam próbálni egy régi firmware-t, de ha indításkor nem adtam neki netet, akkor megállt valahol az inicializálás (legalábbis emlékeim szerint), ha pedig adtam, akkor nem volt választási lehetőség, hogy frissít-e, azt mindenképpen megtette.
-
pdave
aktív tag
válasz
koppasz1986 #36798 üzenetére
ezt én is így látom, annyi különbséggel, hogy nekem alapból a 420 volt, mert még új a TV, tehát nincs tapasztalatom a 135-el, de ez a zöldes elszíneződés sajnos bosszantó.
Én is igyekeztem mindent kikapcsolni, és most egész jó, cserébe nincs meg az a színvilág, élmény, ami a korábbinál megvolt -
ρσгτσ
addikt
válasz
koppasz1986 #36801 üzenetére
Szuper. Volt valamilyen megoldás, egyéb frissítési opció? Vagy nem változtattál semmit, csak több próbálkozás után sikerült?
-
kokokka
addikt
válasz
koppasz1986 #36800 üzenetére
Én 135-el kaptam. Használtam, teszteltem, aztán ment fel a 420-as. Képre full ugyan az volt mind a kettő, és ugyan úgy sz@rul működött a YT és a Netflix is mindegyiken (minden más hibátlan volt). 420-on voltam egészen eddig, most feltettem az újat, a kép ugyan olyann szép, a mozgás sokat javult, és a két fenti appon is hibátlan lett minden. Nálam ennyi a sztori, szóval a két előző firm-el sem volt képbeli (de valojaban semmilyen érdemleges) különbség.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
koppasz1986 #36798 üzenetére
Mivel 420 -nál is ilyen volt már neked, így akkor érdekesen viselkedik TV. Vagyis a szoftver. Nem tudom másnál mi újság, aki a letölthető, kalibrált beállításokat használja. De gondolom már ott is lett volna panasz, ha ez általános probléma lenne. Nem tudom...majd ír valaki, aki szintén azt használja.
-
MEXX_85
tag
válasz
koppasz1986 #36789 üzenetére
Megnyugtatlak nem nem lehetetlen. Én is tegnap előtt downgrandeltem 75c765 mert a 486 fw-el borzasztó volt a tv csatorna képe. Ez is eléggé változóan. Valahol nagyon kásás volt a kép ez zavart a legjobban.. valahol olyan színes hogy már lila volt az ember feje.. Aztan már az enyém is.. 😡Hogy mi a csöcs van... A fekete borzalom volt akár melyik kép módban néztem.. Utanna allitgatva.. Black crush mindig fent állt.. Aztán már mind 1 minden alapon 2x is csináltam FR-T KOKOKKA javaslatára.. De még rosszabb lett... De érdekes az volt hogy a stream és a 4k hrd anyagok szépek maradtak.. De a tv csatorna hd adások trágyák...
Szóval én is telegramra fel... Aztan 412fw pkt letölt kicsimagol.. Majd fel.tettem.. Aztán a 420 OTA.. Hát kihordtam 1 infarktust pláne mikor 10 perce 1% - ról nem mozdult a a telepítő csík.. 🤣 De aztán felugrott 36 ra.. Akkor már bizakodó voltam.. Most hála istennek minden olyan fasza mint régen.. :
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Képi beállításokat nem próbáltál? Vagy nem igazán tudtad úgy beállítani, ahogy a régi FW -n?
Töröl minden beállítást, adatot, egyebeket, de lehet egy visszaállítással érdemes lenne megpróbálkozni. Egyrészt azért, hogy úgy megy -e a downgrade. Másrészt meg azért, mert lehet valamilyen telepítési hiba van nálad, ami rosszabb képet eredményez.
Vaktában tippelek én is, mert még nem jártam így, és nem is nagyon jellemző, hogy erről az FW -ről valaki vissza akar térni. Így visszajelzést sem nagyon látok...
-
Till@
aktív tag
válasz
Ugyanígy jártam tavaly október környékén (c805). v404-ről nem tudtam visszaállni, recovery-be lépett mindig.Korábbi verzióknál nem volt gond.
Ugyanazt a pendrive-ot használtam mindig a tvhez.Aztán vettem egy újat, ment vele a downgrade elsőre. -
Lackó1984
tag
válasz
koppasz1986 #36785 üzenetére
Próbáld meg törölni a TCSCore.apk adatait.
Nálam ez oldotta meg, amikor nem csinált semmit USB-ről történő frissítéskor. -
ferob
őstag
válasz
koppasz1986 #36780 üzenetére
-
ρσгτσ
addikt
válasz
koppasz1986 #36780 üzenetére
-
Stealth
senior tag
válasz
koppasz1986 #36776 üzenetére
Nem OTA fájlt töltesz le véletlenül?
-
Stealth
senior tag
válasz
koppasz1986 #36772 üzenetére
Az IMG-hez tartozó fájlt letöltöd, kicsomagolod a ZIP-pet egy üres fat32-re formázott pendrivera.
TV-t kikapcsolod a távirányító kikapcs gombját hosszan nyomva.
Bedugod a pendrive-ot, bekapcsolod a TV-t a tv bekapcsoló gombját addig nyomva, amíg nem villog a led.Nekem a ZIP-ben egy fájl volt: Update.img. Semmi PKG. De neked lehet más van a ZIP-ben.
-
boborján2
senior tag
válasz
koppasz1986 #36772 üzenetére
rá a pkg file
-
Torry
addikt
válasz
koppasz1986 #36497 üzenetére
Csináltál teljes visszaállítást a színbeállításoknál és újra megadtad őket? Elvileg azt érdemes, de majd Viktor megcáfol.
Elindult a diszkurzus. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
koppasz1986 #36497 üzenetére
Lehetséges hogy új fw-nél megváltozott a Fehéregyensúly beallitisa tartománya? Gondolok itt arra hogy mondjuk eddig -50 és +50 között lehetett állítani, most meg mondjuk-25+25 között?
-
mlkcy
csendes tag
válasz
koppasz1986 #36455 üzenetére
nincsen rajta. Csak a Netflix és Disney van rajta.
Visszaállítás után is csak a fentiek vannak telepítve.
Nincsen elérhető frissítés. -
aram01
nagyúr
válasz
koppasz1986 #36026 üzenetére
Megvan köszönöm
-
aram01
nagyúr
válasz
koppasz1986 #36020 üzenetére
Gyorsbeállitások gomb? Melyik is az?
-
Grillo
őstag
válasz
koppasz1986 #35861 üzenetére
De nem kőműves-bádogos vagy, ugye?
-
flash-
veterán
válasz
koppasz1986 #35588 üzenetére
köszi a tippet, nálam kodi-val nem éri el a pc-s smb2 megosztást.
vagy kicsit másképp kell beirni a kodiban az elérési utat? vagy kell ehhez valami extra beálliitás-port?
vimuban így irtam be: 129.168.1.73/Filmek/
ezt kodiban nem fogadja el. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
koppasz1986 #35590 üzenetére
Koszi.
-
freeland0806
tag
válasz
koppasz1986 #35503 üzenetére
Én is segítek hátha hasznát veszi itt valaki. Szintén Kodival Skyshowtime addon sem akad, habár fene tudja miért, de valamiért csak 1080P-t tud, hiába engedélyezed a 4K-t:
Github [link] a repohoz -
kokokka
addikt
válasz
koppasz1986 #35419 üzenetére
Ebben semmit, mert mellé nyúltam
Bocsánat. Itt a jó link:
-
Stealth
senior tag
válasz
koppasz1986 #35255 üzenetére
Ez a DLNA megosztás, nincs ezzel baj, de az SMB a kérdés a kollégánál.
A második képeden látszik is az SMB, azt kell neki jól beállítani a PC-n és a Kodiban is.. -
kokokka
addikt
válasz
koppasz1986 #35246 üzenetére
Várjuk, köszi!
-
flash-
veterán
válasz
koppasz1986 #33852 üzenetére
Ezt a kodi dlna dolgot hogy kell pontosan megcsinalni?
-
DeadmaN89
csendes tag
válasz
koppasz1986 #35021 üzenetére
Elengedtem a külső lejátszós dolgot, 100 év magány c. sorozat amit most kezdtünk el Netflix prémiummal pont jó teszt volt, első 10 percben elég sok a sötét jelenet. DV sötét módban (mind1 hogy külső lejátszó vagy TV saját appja) ugyanolyan, ha nem egy fokkal rosszabb a külső lejátszón. DV világos, illetve a játék mód kb. ugyan annyit javít nálam, nem 100% de jelentősen jobb. Ránéztem a porto által bemásolt linkekre Netflixen, 1-2 akad DV sötétben nagyon minimálisan (100 év magányban nekem sokkal rosszabb részek vannak) de pl. fényesben mind hibátlan.
-
freeland0806
tag
válasz
koppasz1986 #35021 üzenetére
Konzolod sincs? Azzal is működik.
Én annyit vettem észre, hogy nem olyan éles a kép mint amúgy és lassabb mozgásnál van egy adag motion blur, amit te nem biztos, hogy látnál, vagy zavarna pl. A színek is mintha másabbak lennének valamennyire. A fényerő nem csökken le drámaian azért, dv sötéthez képest meg egyáltalán nem szerintem.Bogyi007: ez az akadozás csak bizonyos mini led tévéket érint ha jól tévedek, C655 nekem is teljesen folyamatos képet adott, ami a 645 nagytesója
-
freeland0806
tag
válasz
koppasz1986 #34902 üzenetére
Azért is gondolom ezt, mivel emlékeim szerint játék módban, legalábbis Xboxal így volt, hogy nem engedte használni a mozgás javító funkciókat HDR-ben és Dolby Visionben. Vagy ha elérhető is volt a mozgás beállítás semmit nem csinált, akár maxra is húzhattad a csúszkákat semmi különbséget nem láttál. Ezt akkor vettem észre, amikor motion blurt tapasztaltam és az a bizonyos csuszka megoldotta volna a problémát, de teljesen használhatatlan volt. Ezért gondolom én, hogy a képfeldolgozással van valami gebasz, mert valamit kikapcsol játékmódban, amihez a mezei user nem fér hozzá és érdekes módon pont a mozgás javítás lesz használhatatlan. Legalábbis HDR-ben és DV-ben tuti. Akadás megszűnik, cserébe visszafogottabb lesz a vizuális élmény. Én így tapasztaltam. Eleve 60-120 hzen nézni egy filmet a motion blur garantált. Hiába volt bekapcsolva Xboxon a 24 és az 50 hz, játékmódban kivétel nélkül 60 hzet írt ki a TV, de volt amikor 120 HZ-et egyes filmeknél. Mozi módban szépen átváltott 50re pl.
-
Till@
aktív tag
válasz
koppasz1986 #34685 üzenetére
Próbáltam az elsők között, ha csak nem legelőször.DV Játék módban nem kapod azt a képi világot mint IQ vagy fényes módban,valahogy nem az igazi, szerintem.
Nem működik a precíziós részlet, hiába aktív a kapcsoló, pedig számomra sokat dobott a látványon.
Szerintem még fényerőben is alulmarad DV játék módban, de ez csak méréssel lehetne igazolni.
Azt még el tudnám fogadni, hogy kell neki külső lejátszó, de hogy ott is meg legyen kötve a kezem a játék móddal , azt már nem. -
kokokka
addikt
válasz
koppasz1986 #34684 üzenetére
Biztos, hogy nem processzor hiba. Tesztnek fent van a Kodi a TV-n nekem is, hibátlan a lejátszás. Sőt, fent van a File Manager + is, azon sem akad semmi. Hibatlan a TV Disney-n és Max-on is. Ha proci lenne, ezeken se működne jól.
-
DeadmaN89
csendes tag
válasz
koppasz1986 #34685 üzenetére
Szia, konkrétan milyen külső lejátszóra gondolsz aminek a game módja tuti jó? Visszaolvastam a bejegyzéseidet de nem jöttem rá mit használasz. Kinhank G1 minden beállítását próbáltam, de a Netflix prémium ugyan úgy mikrolaggos maradt DV tartalmak esetén, helyenként durvábban mint a TV saját HW-én futtatva a Netflixet. Egy Homatics-al még lehet tennék egy próbát ha tudnék kifogni használt olcsóbbat...
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
koppasz1986 #34684 üzenetére
Mondjuk nálam pont akadt Kodi-val is, pl. Venom... És nem, nem a fájl volt hibás. De már más is írta ezt is.
-
alaves
addikt
válasz
koppasz1986 #34490 üzenetére
Akkor tényleg nem kis bajok vannak a TCL software-el és/vagy hardware-el, mert a telekom-os androidTV box nem egy bajnok cucc.
-
kokokka
addikt
válasz
koppasz1986 #34459 üzenetére
Nekem nem akadt és az új firm-el sem akad.
-
Tibor77i
junior tag
válasz
koppasz1986 #34353 üzenetére
Van, aki telefonon néz sorozatot. Na az az igazi egérmozi szerintem.
-
freeland0806
tag
válasz
koppasz1986 #34320 üzenetére
Így így, játékmódban nincs akadás
(remélem ez később se fog változni) -
joydrv
aktív tag
válasz
Ez nagyon érdekes. Pláne, hogy rendes tévéadást én is csak focimeccset nézek.
Azóta jó lett a kép a meccsek közben? -
alaves
addikt
válasz
Biztos, hogy nem állítódott el a box-on a képfrissítés, mert szokott. Nézd meg, hogy 50 Hz-en van-e, az a jó.
-
kokokka
addikt
válasz
koppasz1986 #33874 üzenetére
Írnál róla? Akár privátban is.
-
kokokka
addikt
válasz
koppasz1986 #33856 üzenetére
Mekkora méretű a TVd? Most tervezek venni egy ilyet 85-ösben.
-
BlueSteel
tag
válasz
koppasz1986 #33852 üzenetére
Csak a magad neveben beszelj.
Gyari Kodi, vagy kulso afr-kepes lejatszo, kodival, vimuval, vagy plexszel, ezek a legjobb modszerek a lejatszasra, de igenis vannak amelyek igy is akadnak, mindket vagy egyik eszkozon. Marcius ota kuszkodom a jelenseggel. Az uj szoftvereket 412, 420, ezeket meg nem probaltam, de a kulfoldi visszajelzesek alapjan e teren nem valtozott semmi.
Nalad melyik firmware fut? C805 a tv-d?
-
zsolt501
nagyúr
válasz
koppasz1986 #33549 üzenetére
Írtam lentebb, minden nullára van véve és mégis csinálta, most nem csinálja az új szoftverrel.
Kodit használtam, de nem volt jobb a képe, de ez a DLNA se nagyon az én világom, mert nem csak helyi szerverről játszok le filmet, a DLNA meg csak helyi hálózati lejátszással megy alapból. -
Imi1981
veterán
válasz
koppasz1986 #33168 üzenetére
Mert nem lehet. Nem tölthető le sehonnan. Gyárilag azzal jött a tévé és ennyi.
-
Torry
addikt
válasz
koppasz1986 #32830 üzenetére
Kérhetünk egy update-t, hogy vannak-e mikroakadások nálad a c765-ön?
-
válasz
koppasz1986 #32637 üzenetére
Tapasztalatokat várjuk nagyon!
-
HF77
őstag
válasz
koppasz1986 #32637 üzenetére
ez melyik tcl?
-
vata666
tag
válasz
koppasz1986 #31865 üzenetére
520 ezerrel nyitott augusztus emagon(75c765). 75c855 volt 599 emagon október 10-én pár órára. Vettem is egyet, de selejtes volt (illesztési hiba). A szoftver-ek sem működtek rendesen. Egyikkel a youtube akadozott, másikkal csúszott a kép a hanggal, zizgett a mélynyomó... Hoztak csütörtökön egy cserét helyette, de nem vettem át... Pedig jó tv lehetne, de ilyen szoftveres szir szarok miatt nem akarok görcsben lenni, inkább élvezni. Vettem szerdán jó áron inkább egy 77s95d-t. Igaz, a hangja nem túl fasza, de a kép az igencsak jó.
-
mrmft
senior tag
válasz
koppasz1986 #31865 üzenetére
Eselyesen mert a C765 friss modell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Le Mans Ultimate
- Ingatlanos topic!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest