Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisztián42
kezdő
válasz
Anubris
üzenetére
Szerintem tökéletes.
Én 3.5m nézem kb.
Szép mozis élményt ad.
75ös is elég lehet de azért, hosszabb távon jobb a nagyobb.
Ugye 5-7 évvel ezelőtt 3.5m-re az ajánlott 55-65col volt. Szerintem 2év múlva a 98colosok lesznek előnyben. Már a fórumon van aki 98colost használ, ha jól emlékszem 3-4m-ről. Úgyhogy a 85 az ideális. -
-
Krisztián42
kezdő
válasz
Anubris
üzenetére
A 85c765 jó tv nekem az van.
Hátránya oldalról nézve nagyon torzúl csak szemből vagy nagyon minimálisan oldalról nézhető.
Tükröződik de ezt a nagy fényerő egyensúlyozni tudja.
Ps5 mellé tökéletes választás lehet tudja a 4k 120hz.Ár kategóriában jobbat nem nagyon lehet kapni.
Amennyiben bele fér még a 855öt ajánlom de az jóval drágább. Esetleg még az új modellek között érdemes nézelődni.
Kb ilyen a képe hdr ben bár mobilról fotózva nem adja a legjobb minőséget. Ki indulásnak jó lehet a kép. De mi denképpen menj el egy szaküzletben és nézd meg élőben is.
-
Krisztián42
kezdő
válasz
rainman72
üzenetére
Türelmetlen tipus vagyok.
Ott csak rendelni lehet az üzletbe min 3nap, de lehet 7nap is. Így meg tegnap 23kor megrendeltem ma már át is vettem
.
De igen aki türelmes az euronics, de ha nem jön be akkor ott nehezebb vissza vételezni. Alzában nem szarakodnak a visszavéten. Olvastam róla jót rosszat is, meg valaki a hangerő gombot kényelmetlennek találta, ahogy a Viktor is tesztelte a c855el. Nekem kényelmes. -
Krisztián42
kezdő
Innen lestem a távot. Tényleg sokkal jobb, megérte.
Alzában most 9e kb.
Kényelmesebb. Remélem a 85c855-höz is jó lesz.
Ami biztos 85c765-el tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.