- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisztián42
kezdő
válasz
Anubris #38699 üzenetére
Szerintem tökéletes.
Én 3.5m nézem kb.
Szép mozis élményt ad.
75ös is elég lehet de azért, hosszabb távon jobb a nagyobb.
Ugye 5-7 évvel ezelőtt 3.5m-re az ajánlott 55-65col volt. Szerintem 2év múlva a 98colosok lesznek előnyben. Már a fórumon van aki 98colost használ, ha jól emlékszem 3-4m-ről. Úgyhogy a 85 az ideális. -
-
Krisztián42
kezdő
válasz
Anubris #38688 üzenetére
A 85c765 jó tv nekem az van.
Hátránya oldalról nézve nagyon torzúl csak szemből vagy nagyon minimálisan oldalról nézhető.
Tükröződik de ezt a nagy fényerő egyensúlyozni tudja.
Ps5 mellé tökéletes választás lehet tudja a 4k 120hz.Ár kategóriában jobbat nem nagyon lehet kapni.
Amennyiben bele fér még a 855öt ajánlom de az jóval drágább. Esetleg még az új modellek között érdemes nézelődni.
Kb ilyen a képe hdr ben bár mobilról fotózva nem adja a legjobb minőséget. Ki indulásnak jó lehet a kép. De mi denképpen menj el egy szaküzletben és nézd meg élőben is. -
Krisztián42
kezdő
válasz
rainman72 #38475 üzenetére
Türelmetlen tipus vagyok.
Ott csak rendelni lehet az üzletbe min 3nap, de lehet 7nap is. Így meg tegnap 23kor megrendeltem ma már át is vettem.
De igen aki türelmes az euronics, de ha nem jön be akkor ott nehezebb vissza vételezni. Alzában nem szarakodnak a visszavéten. Olvastam róla jót rosszat is, meg valaki a hangerő gombot kényelmetlennek találta, ahogy a Viktor is tesztelte a c855el. Nekem kényelmes. -
Krisztián42
kezdő
Innen lestem a távot. Tényleg sokkal jobb, megérte.
Alzában most 9e kb.
Kényelmesebb. Remélem a 85c855-höz is jó lesz.
Ami biztos 85c765-el tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest