- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Ivqkzy-: 2. gépem
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Gyorsindításnál megoldható lenne, hogy bármilyen másik gombra bekapcsoljon, infra nélkül. Mert olyankor nem áll le teljesen és smart home -mal is kapcsolatban van, ha éppen nincs elcseszve szoftveresen...
Nem tudom próbálta -e már valaki olyankor, hátha bekapcsol másra is. Pl. számozott gombokra. Bár gondolom nincs túl sok esély.
-
lemmy9
őstag
Igen, köszönöm ezt láttam az Alzán is, de több helyen azt írja, hogy a 855,755-höz való. Kérdés, hogy működik-e a 805-tel.
Max visszaküldöm.
Más. Nem volt még TCL-em. Napokon belül megjön egy 85c805, para van, hogy esetleg bemutatótermi, vagy javított darab. Van fólia az elején gyárilag? Vagy csak zacsi? Az üzemidőhöz a menüből, vagy valami gombkombóval férek hozzá? -
T 1000
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm a választ! Sajnos nekem a Ts, meg a PVR elég core funkciók, erről nem tudok lemondani és csak ezen a rostán esne ki a TCL és lenne Hisense, de jobban szeretnék Google TV-t Vidaa helyett, így minden megoldás érdekel. Azt lehet tudni, hogy pl egy 50C655 megmókolható-e más régió választással, hogy ezek a funkciók működjenek?
-
mlkcy
csendes tag
köszi!
Németország volt a régió, átállítottam. Elvileg akár 48 óra is lehet a frissítés. (a fiókban már megjelent magyarország)közben beléptem egy másik fiókkal is (ennél magyarország volt a régió), a beállításoknál kérdezte mi a preferált app, ott volt a Max is, rányomtam, letöltöttem. ez működik
a skyshowtime továbbra sem elérhető, nem értem...
már azon gondolkodom hogy olyan email címet hozok létre ahol biztosan (?!) támogatja a TCL az appokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged