- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
Láttam már működni, automata vagy hangvezérléses lámpakapcsolást + motoros redőnyöket egy házon/házban , hát nekem valahogy nem adja. Nem éreztem azt ,hogy erre szükségem van, pedig nem egy megfizethetetlen történet.
Szerencsére az asszony is így van ezzel, úgyhogy számomra ez a kérdés letudva -
ρσгτσ
addikt
válasz
fery02 #39804 üzenetére
Következő lépcsőfok inkább egy vezérlő beszerzése, mint például Google Nest Hub. Amihez persze okos eszközök is kellenek. Például teljes világítás vezérlés hanggal, panelen keresztül, vagy ennek automatizálása. Vagy színárnyalat, színek beállítása. Eszközök ki- és bekapcsolása, vezérlése.
De például az is megoldható, hogy egy külön eszköz utasításra vagy automatizálásra elhúzza neked a függönyt.
Tudom, hogy mindig van néhány ember, aki azt mondja ezek tökre felesleges dolgok. De anno a tempomatra is sokan mondták ezt, és szerintem sokkal kényelmesebb hosszútávon.
Pl. kisebb gyerek önállóságában is nagy segítség, ha nem kell áthelyezni a kapcsololókat, mert vagy vezeték nélküli mozgásérzékelőket kötsz a fürdőszoba/WC lámpához, vagy csak feldobsz valahova egy plusz vezeték nélküli kapcsolót. Vagy megtanítod neki mit kell mondani, milyen utasítást kell használni.
A gyorsindítás TV -nél pedig ebben az esetben is jó, mert folyamatosan hálózaton marad, így azt is tudod vezérelni. Már ha éppen szoftveresen is helyén van minden...
-
nicu71
addikt
válasz
gabber01 #39803 üzenetére
Szerintem elcseszték,nem kicsit.Muszáj lesz reszelniük szoftveresen is,esetleg lesz egy hardveres revízió is kevésbé rezonáns burkolattal,mert pont az 55ből fog a legtöbb elkelni BF, karácsony stb ,és ez igy botrányos, lesz reklamáció bőven.
Én elvagyok vele ,mert 35nél hangosabb sosem kell,addig tényleg telt a hangzás,meg van külső hangrendszer is ha nagyon kell,de ez akkor is kinos.
A 43 655nek van onkyo bass hátul ? 🤔 -
kokokka
addikt
válasz
fery02 #39804 üzenetére
Nem csak a TV ki és bekapcsolására jó. Én így kapcsolom és vezérlem a Govee-t, a lámpát, a konnektor is (így nem kell külön külön bekapcsolgatnom a 3D nyomtatót meg az ACE-t). Ha keresek valamit YT-on nem kell távirányító, mikrofon gomb, vagy bepötyögés csak elmondom és keresi. Persze nem lehet 100%-osan kiváltani mindig a távirányítót, de ha az ember megszokja akkor nagyon jó dolog tud lenni ez. Először nekem is furcsa volt, meg hát ugye magyarul sem tud, de sok mindenhez nem is kell (bár mióta átálltam Gemini-re azért a telefonon keresztül már tudok magyarul is pl. lámpát kapcsolni és ez bizakodásra adhat okot).
-
-
nicu71
addikt
válasz
gabber01 #39798 üzenetére
Nálam detto,rezonál a minden is,ugy 35 ig.Feljebb véve a hangerőt megszűnnek a basszushangok,semmi disszonancia ,csak a közép és magas marad, és a volumen is megszűnik.Tehát az 55 ebből a szempontból gatya.Kérdés hogy ezt hogy érik el, elméletileg ugyanazon a szoftververzión van az összes ehhez a családhoz tartózó TCL,más tv-t mégsem érint ez a korlátozás.Létezik hogy az 55 c7k speciális ebböl a szempontból? 🤔
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest