- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Neked milyen gyorsan reagált az ügyfélszolgálat az ajándék 5 év garanciás pdf küldésével?
Én vasárnap írtam nekik, de egész héten nem jeleztek vissza.
Nem közvetlen e-mail-t írtam nekik, hanem valami webes felületen, ha jól emlékszem ez az oldal volt az. -
válasz
rainman72 #39586 üzenetére
“A te TCL tv-d sávosodik”
Nevezzük sávosodásnak, aztán hátha ugyanarra gondolunk.
Igazából már annyira kihegyeződtem rá, hogy már olyan kijelzőkön (mobil, táblagép) is észre tudom venni a jelenséget, amiken eddig nem tűnt fel, szóval már időközben velem is van baj.Ha korábban is tapasztalt jelenség, akkor mi végülis a tapasztalat a téren, hogy szoftveres probléma ez vagy inkább hardveres?
-
válasz
rainman72 #39577 üzenetére
Köszi a pontosítást!
Jah, hogy a kupon ott van helyben! De abban akkor úgy mi a pláne?
Igen, azt előzőleg is kiemelted, hogy eMag legyen mindenhol a forgalmazó és amúgy logikus is természetesen.Igazából ismerős járt nálam a napokban és el volt ámulva, amikor futtatunk rajta némi bemutató videót és egy rövid jelenetet egy filmből és mindeközben color banding hibás a TV-m és így is el volt ámulva, de amúgy én is ugyanúgy.
Neki keresgélem a lehetőségeket elsősorban.
-
-
válasz
freeland0806 #39311 üzenetére
Én azért frissítenék, mert van problémám, ami hátha megoldódna, miközben ott van bennem a fosika, hogy oké megoldódik, de mi van, ha jön cserébe valami más féle Kinder meglepetés, ami jobban zavarna az előzőnél.
Esetemben nem sokra mennék reddit olvasgatással sem (nekem a reddit rendszere amúgy is egy káosz, elveszek benne), mert egyedi hibám van, alig páran hozzák csak szóba külföldi véleményeket olvasgatva is (color banding).
-
válasz
flash- #39289 üzenetére
Szia!
Én a C765-öt v412-vel kaptam meg és eszembe nem jutott, hogy egyenként letöltögessem és telepítgessem az azután sorban megjelent frissítéseket, hanem rögtön rápakoltam a v534-et és nem lett baj belőle.
Egyedül arra figyeltem, hogy frissítés után nyomjak a készüléken egy Gyári beállítások visszaállítást, de egyébként az nem tudom mennyire szükséges.
-
válasz
gabber01 #39151 üzenetére
Utóbbiakban nevesítődött a problémája, hogy sötétebb jeleneteknél hajlamos a “color banding”-re, ami elvileg nálam erősebben kijön, mint másoknál.
Lehet valami központibb hiba van vele, ami okozza, valamint talán ugyanebből a hibából kifolyólag a kalibrált beállítások is másképp érvényesülnek nálam.
Én már nem kínlódok vele, remélhetőleg az egész csak szoftveres és talán egyszer majd a messzi-messzi jövőben megoldást nyer a dolog csak úgy “magától”.
-
válasz
Vhiktor #39101 üzenetére
Akkor tehát ahogy DDC-n keresztül importáltam az adatokat, azok pl a “Szabvány” és egyéb képmódokba nem tudhatottak belepiszkálni.
Ezzel az infóval végülis kizárnám, hogy a factory reset akkor javítson bármit is az esetemben és továbbra is reménykednék majd egyszer egy újabb firmware-ben.Leginkább YT-on tapasztalom, de kisebb részben Netflix-nél is találkozom vele.
Ugye a sötétebb témák hozzák elő a jelenséget (kár, hogy inkább a sötétebb tartalmakat szeretem), viszont YT-on HDR tartalmaknál egyáltalán nem látom, azok gyönyörűek.Sajnos egyéb forrásokat nem szoktam nézni, csak YT és Netflix.
-
válasz
Vhiktor #39096 üzenetére
Látom már be lett linkelve a megfelelő videó.
Mobilon én is látok valamennyi bandinget ugyanannál a jelenetnél, a TV meg gondolnám a maga “dinamikusabb” kijelzője miatt ezt felerősíti, de akkor úgy tűnik nálam valamiért valóban nem normális szintű a dolog.
Talán egybefügg a háttér hiba azzal, hogy a kalibrált beállításokat sem találom számomra megfelelőnek.
A kalibrált beállításokat már számtalanszor átnéztem, mint ahogy most az előbb is, természetesen az SDR mappa szerinti fotók alapján.Mindegy, emiatt szerintem még nem küldöm vissza 14 napon belül, mert talán legközelebb valami egyéb hibától szenvedő TV-t kapnék, ami jobban zavarna.
Mondjuk ez is zavar mostmár így, hogy szerintetek ez nagyon gáz, de max annyi reményem van, hogy majd valami újabb firmware hátha javítja.Szerk: Az a baj fogalmam sincs az alapból rajta lévő v412-vel milyen lehetett a jelenség, mert igazából csak akkor kezdtem ismerkedni a TV-vel, miután felpakoltam rá a v534-et.
-
válasz
Vhiktor #39070 üzenetére
Vártam vele estig, mert este szoktam csak TV-zni.
Itt van pl a PlayStation csatornájáról a “Silent Hill f” trailer 4K-ban játszva és abból lőttem képeket.
Minden képmódban csinálja.Ez itt pl a “Szabvány” képmód (kikapcsolva benne pár opció, amit a topik ajánlott):
De pl a kalibrált beállításoddal os ugyanilyen (mint ahogy ugye minden más képmódban is):
——————————————————
@rumkola: Mostanában 80-as fényerőt használok SDR-nél és a fényerő lejjebb vétele csak annyit segít, hogy ugyanannyival halványabban látom a hibát, mint ahogy magát a tartalmat is.
-
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy milyen kép opciót lenne érdemes állítanom, hogy ilyen sötétebb jeleneteknél ne lássam darabosnak a színátmeneteket?
Nem tudom hogyan fogalmazzam meg pontosan, olyasmi, mint régen a videójátékoknál, amikor 16bites színmélység grafikai beállításon játszottunk 32 helyett, ha jól emlékszem egyáltalán ezekre az adatokra.Próbálom egy képpel szemléltetni:
-
válasz
kacsento1 #38888 üzenetére
Szerintem ha személyesen történt a vásárlás, akkor semmilyen egyéb körülmény nem számít.
Ez az oldal is a véleményemet támasztja alá, de persze én sem vagyok jogász, hogy naprakész legyek.
“Ha Ön online, telefonon vagy házaló kereskedőtől vásárol terméket vagy szolgáltatást (ezt jogi nyelven „távollevők között kötött szerződés”-nek vagy „üzlethelyiségen kívül kötött szerződés”-nek hívják), jogában áll elállni a vásárlástól. Ez azt jelenti, hogy Ön 14 napon belül bármilyen indoklás nélkülfelmondhatja a szerződést (ez a 14 nap az „elállási idő”).”
-
Ó én ezt nem is tudtam, hogy exFat-ot nem kezel egy ilyen prémium TV!
Korábban exFat-os pendrive-val próbáltam először a kalibráció miatt, azt mondja sérült a meghajtó.
Átformáztam NTFS-re és tökéletes.Délután folyamán exFat-os SSD-t rádugtam, amin az összes régebbi filmgyűjtemény szerepel, azt is ugyanúgy sérültként jelzi.
Van egy NTFS-es külső vinyóm is, amin ugyanúgy rajta van ugyanaz a filmgyűjtemény, azt megint szépen látta és időközben végig is szaladtam, hogy mi köztük a HDR tartalom és mi a sima.
Nyílván régi buta TV-s korszakomban még nem volt szempont a HDR, így csak elvétve van köztük néhány olyan film, amik véletlenül anno úgy lettek letöltve.Viszont azok már HDR módban is ugyanúgy sárgásak és fakók, mint SDR módban, mintha napszemüvegben nézném a TV-t.
Egyelőre én is visszaállítottam a képet gyári “Szabvány”-ra (a képjavító módok kikapcsolása mellett) és nem bohóckodom már vele egyhamar megint, bele is fáradtam már mostanra.
Végre nézni is szeretném a TV-t. -
válasz
nicu71 #38869 üzenetére
Nálam eddig sem az volt a meglepő, hogy HDR 4K-ban szebb a kép, hiszen teljesen egyértelmű, hanem hogy ott sokkal jobban helyén érzem a színeket, ugyanúgy a kalibrált beállításokkal.
De egy fő kérdést le is szögeznék, hogy véget vessek a dolognak.
Ugyanolyannak kellene lennie a színvilágnak SDR, HDR, HLG és DV esetén is?
Mert ha igen, akkor a TV-m panelja és/vagy valami firmware beli együttható sajnos esetemben kizárja, hogy nálam a helyén legyen minden.Majd próbálok én is fotót berakni, hogy ugyanaz a jelenet nálam hogyan néz ki SDR-ben és HDR-ben, csak még fogalmam sincs hogy csináljam.
-
válasz
Vhiktor #38856 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Tegnap este beállítások után kb ugyanannyi időt töltögettem el a kép menüben, mint magával a TV nézéssel, folyamatosan ellenőrizgettem mindent, ahogy váltogattam YT meg Netflix között, már az SDR mód fehéregyensúly beállításait fejből tudom szinte.
Azt egyébként simán elhiszem, hogy ez a természetes és hogy eddig kékes volt, mint ahogyan akkor kb a legtöbb eszközöm az életben, az előző TV-mmel együtt, de azok még csak hallásból sem ismerték a “kalibráció” szót.
Azt tartom csak furának, hogy HDR módban viszont a megszokotthoz közelibbnek látom a színeket (persze ott is leellenőriztem mindent, azután SDR-re visszaváltva, azt megint).
De egyáltalán nem rossz amúgy az SDR, csak egyelőre szokatlanabb, viszont a szemnek legalább biztos kellemesebb, hogy valamennyire kékfényszűrős.
Szerk: Hátha hasznos egyébként a végére: 55C765 / v534
-
válasz
koppasz1986 #38851 üzenetére
Az este folyamán állítottam én is be c765-re (534-es firmware) és nálam pl a HDR egyből jó volt, néztem utána YT-on kb 20 percnyi HDR10-es anyagot és gyönyörűnek véltem a képet.
SDR viszont olyan szokatlannak tűnik (legtöbbet pedig ebben a módban fogom használni).
Nálam is ilyen fakóbbnak és melegebbnek tűnnek ott a színek a kelleténél, de lehet hogy közben meg az a színhelyesebb, csak szoknom kell.De közben meg ugye írtam, hogy a HDR mód meg különösen tetszik az SDR mód megjelenítéséhez képest, szóval talán valami mégis van.
Gondolom annak semmi köze sincs, hogy az SDR-t 1080p Netflix tartalom alatt állítottam be elejétől a végéig és nem pedig egy random YT videó alatt.
Ugye a HDR és a HLG beállítást YT alatti HDR és HLG tartalom futása közben végeztem. -
válasz
nicu71 #38846 üzenetére
Ez eddig nem is tűnt fel!
Találtam akkor HDR10 videót, meg végülis HLG-t is, szóval beállítom végülis azt is.
SDR-nek meg akkor gondolom az átlagos videók számítanak és igazából a Dolby Vision kivételével meg tudok akkor csinálni mindent kizárólag YouTube felhasználásával, ha jól gondolom.Aztán legvégül a “Kalibráló membrán” képmódban kell mindent hagynom a színhelyesebb színekért.
-
válasz
nicu71 #38844 üzenetére
Akkor pl az a “Dolby Vision-ös” videó, amit imént linkeltem, az akkor arra nem, viszont HDR tartalomként megfelel?
Csak mert ha megfelel, akkor a HDR-t beállítom arról a videóról, SDR-t pedig mondjuk Netflix-ről és akkor úgy meg is lehetnék mindennel, ami engem érint, legalábbis gondolataim szerint.
-
Sziasztok!
Rászánom magam a kalibrált beállítások csomaggal való szöszölgetésre, de lenne néhány balga kérdésem, miután elolvastam a leírást az oldalon.
Írja, hogy különféle tartalmakat kell lejátszani, SDR, HDR, Dolby Vision és HLG
Én kizárólag YouTube Premium és Netflix Standard használatban vagyok jelenleg a TV-vel, antenna sincsen rádugva, csak az Ethernet.
Arra rájöttem, hogy a HLG engem nem érint, mert az TV-műsorok nézésekor lényeges csak, szóval annak a beállításaival gondolom nem is kell foglalkoznom egyáltalán.
Az SDR az jól gondolom, hogy az, hogy elindítok random bármi YouTube videót, az úgy megfelelő lesz?
Valamint HDR-re és Dolby Vision-re egyaránt megfelelő lesz ez a videó?
Írja, hogy mindegyiknél “Kalibráló membrán” nevű képmódunk lesz.
Mindennek a végeztével ebben a “Kalibráló membrán” képmódban kell majd használni a továbbiakban a TV-t, mert csak ebben lesznek helyesebbek a színek? -
válasz
kokokka #38804 üzenetére
Egy kicsi sérülésnél akár arra is lehet gondolni, hogy a felületre merőlegesen centikre bejutott valami éles, szilárd, nem oda illő és az attól még, hogy ugyan kis sérülést okoz a dobozon, belül nagyobb pusztítást végezhet akár.
Bár én is inkább jobban gondolnék az olyasmire, hogy raktárban, meg szállítás alatt, ahol szintén dobozok vehetik körbe, nagyobb a valószínűsége inkább a felületi horzsolódásoknak és itt is az történhetett.
A csomagolás minősége az valóban elismerésre méltó amúgy.———————————
@Exian: Valószínűleg azért is láthattad szebbnek a TCL-t, mert annyi pénzért Samsungban nem kapsz még miniLED-et gondolom, ez még hiába, hogy alacsonyabb kategóriás miniLED, mégis csak az, főleg ha korábban nem volt még dolgod miniLED TV-vel.
Igencsak meg lehet szeretni a képét.Lassan egy hete megvan a TV, de még mindig babrálgatok a képével, de közelsem azért, mert rossz lenne, hanem hogy mivel lehetne még jobb.
Majd még azt is fel kell elevenítenem, hogy milyen képjavító opciókat is kell kikapcsolnom, amikről korábban szó volt és még Vhiktor kalibrációjára is rá kéne még szánni az időt valamikor, gondolom az szöszölős procedúra lesz. -
válasz
Buxi72 #38801 üzenetére
Szia!
Nekem múlt héten hozta HDT a TV-t és előtte e-mail-ben is írták tájékoztató infóként, hogy nem kötelesek megvárni, míg megbizonyosodsz a TV sértetlenségéről (hanem azt később a kereskedővel kell leharcolni), ellenben ha a dobozon látsz sérülést, akkor azt már rögtön szóvá lehet tenni.Én balga voltam és nem néztem át elég tüzetesen a dobozt, mert utólag vettem csak észre a házban, hogy volt rajta sérülés, de szerencsére a TV-re nézve nem számított semmit sem.
Eszembe se volt, hogy “háráltassam őket”, hogy végignézzék, ahogy kikínlódom a TV-t a dobozásból, hanem csak csak gyorsan előszobába besegítették a dobozt, aztán borravaló és jóccakát.Aztán aznap folyamán videózás kíséretében lett kibontva a TV.
-
válasz
kokokka #38793 üzenetére
Alapból biztosan nem ilyen volt nálam, talán eredetileg V412 verzióval kezdtem el használni és azt se tudtam frissítésig, hogy milyen állásban van a kapcsoló, annyira az elején kezdtem el ismerkedni a funkciókkal és ahogy frissítettem V534-re, legközelebbi boot-nál már egyből világított a 4 LED sárgán.
Eleinte nem is tudtam mit jelent, arra gondoltam, hogy a háttérben optimalizálgat még ezt-azt a rendszer és így jelzi nekem, hogy ne kapcsoljam ki a TV-t és akkor kezdett gyanús lenni, mikor már eltelt fél óra és még mindig fixen világítottak a LED-ek.Egyébként YouTube-os videók mutatnak rá megoldást, de inkább nem akarok hozzányúlni, mert a Beállításokban kell hozzá letiltani szolgáltatást a Rendszeralkalmazások között így inkább átbillentettem a kapcsolót ON-ra és kész.
Mobiltelefonokon eleve nem lehet kapcsolgatni a mikrofont, szóval majdnem mindegy is az egész.Köszi mindenki másnak a kalibráció témára írt válaszokat!
-
válasz
Steve2006 #38779 üzenetére
Csak gondoltam a 486-tól már eltelt némi idő a 534-ig és hátha sokminden mégis változott addig, de akkor lehet én is ráveszem magam mégis a kalibrációra.
Bár fogalmam sincs mennyivel érezném jobbnak, mert számomra most is tökéletes a kép.
Amit viszont rendkívül nagy f*szságnak tartok és csodálkozom, hogy eddig még sohasem volt szó róla az az, hogy 534-es firmware óta, ha ki van fizikailag kapcsolva a TV-n a mikrofon, akkor folyamatosan 4 db LED, sárgán való világításával jelzi ezt felém a TV (ami elég elég zavaró nézés közben), hogy nem tud hallgatózni…
Ha átnyomom a kapcsolót, hogy működjön a mikrofon, úgy egyből kialszanak a zavaró világítások.Egyelőre nem zavar a dolog amúgy, nem hangzanak el a szobában titkos információk, amiket lehallgathatna a TV, de mégis ez egy nagy fekete pont most nálam.
————————————
@vargalex: Már nem lényeg, meg lett oldva az egész bármiféle alkalmazás telepítése nélkül.
-
Sziasztok!
Erről az oldalról valaki töltött már le és rakott fel firmware-t?
https://tgstat.com/channel/@tclupdatesInnen tervezném telepíteni a V534-et.
Tudom, hogy Telegram, de ahhoz a PC-re és a telefonra is fel kéne raknom az alkalmazásukat, amit feleslegesnek tartanék csak egy firmware letöltéséhez.
-
válasz
nicu71 #38752 üzenetére
Ami a napokban volt eMag akcióban 55C765.
Mintha úgy rémlik, hogy valaki elől innen “le is nyúltam volna”, legalábbis rendelésem utáni fél órával már nem volt elérhető, de amilyen tötymörgős vagyok az ilyenekben, könnyen járhattam volna én is ugyanúgy.Majd még megrendelem hozzá ezt a minimalistább távirányítót, meg hétvégén nyugodtabban fogok tudni vele ismerkedni, jelenleg azt sem tudom még milyen firmware van rajta, nem volt időm komolyabban a tegnapi nap rá, csak gyors kezdeti beállítás után pár OLED látványvideót néztem rajta YT-ról gyorsban, meg egy pixelhiba teszt videót is lefuttattam és ennyi.
-
Köszi mindenkinek a választ, végül semmi baja sincs a TV-nek, nagyon remek TV, tényleg nagyon gyönyörű képük van ezeknek a miniLED-eknek.
Ezután már fura lesz minden sima LED TV-re tekintenem. -
Nem tudom hogyan lehetek ilyen szerencsétlen, az előbb hozták HDT-s srácok a TV-t, lerakták először a járdára, becsipogott egyik srác rajta valamit.
Közben nézegettem a dobozt, sértetlennek láttam, a futárok felőli oldalra csak úgy nagyjából odakukkantottam, rendben találtam mindent.
Gyorsan intéztük, hogy egyikkel bevittük az előszobába és mindenki haladhasson a dolgára, borravaló, jóéjszakát és aztán bent látom, hogy az egyik oldalán két kisebb(?) sérülés is van és most bent van a hálószobában az egész letéve és félek hozzányúlni…
[kép]
[kép]Nyílván hozzá fogok nyúlni, csak egyelőre várom még az illetőt, aki el tud szaladni hozzám, hogy videózás kíséretében történjen a megbontás egészen addig, míg megbizonyosodunk, hogy nincs betörve a kijelző, bár szerintem ha be is van törve, szerintem a doboz sérüléseit látva, videó ide-oda, elhajt az eMag és nem tudom, hogy mihez kezdek.
Az is segítség lenne, ha tudnám, hogy ezek a sérülések a hátlap felőli oldalon vannak-e, de mindkét oldala egyforma, ahogy figyelem, szóval ez is lutri.Mit tehettem volna, ha még a futárok előtt észreveszem a sérülést?
Panaszt tehettem volna és elmennek TV-stül és majd aztán a szállító leharcolja a dolgot az eMag-gal? -
Mai nap fog érkezni hozzám (végre) egy 55C765 és szeretnék előre felkészültebb lenni a teendőkről.
Ezúton is nagyon köszönöm az eMag-os akció megosztását, onnan fog érkezni 4 év garival (nekem megérte a +28ezer).Elsők között ráengedek majd egy szoftverfrissítést, ami ha jól gondolom, legalább a 486-os firmware-re frissülni fog, lévén legalább április óta létezik már az a verzió.
Ha annál újabbra frissül, akkor megbékélek és elkezdek ismerkedni vele.
Ha viszont 486-os verzión megáll, akkor látom ehhez a verzióhoz elérhetőek Vhiktor-nak beállításai.
Gondolom ebből a két találatból elég csak a felsőt megvennem ugye?
A lentebbi találat ugyanúgy 15€, de az a csomag “csak” videókat tartalmaz. -
Minden HDMI kábeles összekötést hosszú évek óta úgy végzek, hogy mindkét eszköz legalább ki van kapcsolva, mégha áramtalanítva nem is feltétlenül.
Valahol olvastam korábbról, hogy a tapasztalt jelenség miatt akár sérülhetnek is az eszközök, ha bekapcsolt állapot alatt történik a HDMI matatás.
-
válasz
rainman72 #38642 üzenetére
Akinek van Genius előfizetése vagy próbaidőszaka, meg tudja nézni, hogy ad-e bármilyen plusz kedvezményt az 55C765-re?
Akárcsak annyi, hogy díjmentes lehet vele esetleg a szállítás.
Alapból összesen +2 év garival (4 év) 265e Ft-ra jön ki az összeg, ami kb annyi, mint ahogy korábban Alzánál is volt, aztán Alzán az utóbbi pár héten bőven 300e fölé emelték, amíg aztán eltűnt a kínálatukból. -
válasz
freeland0806 #36922 üzenetére
Igazából engem most az eddig érkezett visszajelzések alapján meggyőzött az, hogy kevésbé kell fosnom a szállításos küldéssel, legalábbis senki sem írt ezidáig olyan választ, hogy hátránya származott volna, hogy lépett a futár és csak később derült ki, hogy sérült volt alapból a TV.
Aztán ez most olyan lesz lehet, hogy mondjuk durván minden 100. TV érintett és pont én fogom megkapni a 100. TV-t, főleg ezekután. -
Köszi mindenkinek a reakciókat!
Akkor még mindig ott tartunk egyelőre, hogy van-e értelme videóznom a kibontást és hogy azt aztán elfogadnák-e, ha szükséges lenne.
Sajnos akkor úgy tűnik lutri, hogy mely futárok győződnének meg a sérülésmentes állapotról és melyek haladnak tovább gyorsan a dolgukra (illetve olvasom, hogy a “fizz futárosok” meggyőződnek, de nem biztos, hogy onnan lenne érdemes rendelni majd akkor éppen).Az sajnos nem sokat jelent, ha kívül sértetlen a doboz, mert ha olyan feszülés van gyárilag az adott TV kijelzőjében, hogy extra érzékeny, akkor elég, ha 10 centiről “ledobódik” a doboz és belül már is megtörténik a baj.
-
válasz
vargalex #36909 üzenetére
Nagyon szépen köszi, ez esetben a jelenlegi árakat nézve is mindenképp a Telekom jön ki előnyösebbnek!
Itt akkor mindenképp videózni is kell majd a felbontási folyamatot.Kicsit aggódtam, hogy előfizetéshez kötött a vásárlás (még sosem vásároltam szolgáltatóknál semmiféle készüléket), de úgy látom nincs köze hozzá és úgyis ugyanúgy meg lehet venni, hogy közben feltöltőkártyás a családban mindenki.
-
Sziasztok!
1. Egyre jobban nézegetem mostanában a C805-öt, elsősorban az ár/érték arány miatt és a “hagyományosabb” gombozatú távirányító miatt, szóval szülőknek lenne szánva.
Mindig is ódzkodtam attól, hogy szállítással rendeljek TV-t, mert tudtommal a futár nem kötelezhető arra, hogy megvárja, hogy kibontsam a TV-t és meggyőződjek a sérülésmentes állapotáról, pedig olvasom, hogy a kinézett modellt mindenképp szállítással érdemes a 14 nap miatt.
Ami biztos, hogy érintetlenül körbevideózom a dobozt, majd a felbontás folyamatát is, fókuszálva olyan szempontból is, hogy egyértelmű legyen, hogy az érintetlen csomagolást bontom meg és nem pedig visszacsomagolás után bontom meg újra.
Addig videózva természetesen, míg áram alá nem helyezem és villantódik rajta egy teljes képernyő kép.Valakinek volt már olyan ügye, hogy nagyon jól jött egy ilyen felvétel, mert tényleg sérült volt a TV?
Vagy esetleg olyan előfordulnak, hogy valami hülye, kitalált okból nem fogadnák el a videófelvételt és maradna nekem +200ezerért egy sérült TV?2. Ha már a +200ezer, Euronics-nál most a legolcsóbban elérhető (219ezer), gondolom mostanra már nem nagyon szokott előfordulni ennél nagyobb mértékű akció bárhol ugye?
Egy kerek 200ezer nem lenne rossz.
3. Ugyanitt Euronics-nál lehet venni +3 év kiterjesztett garit.
Gondolom ezt mindenképp érdemes rákölteni még.Plusz ~10ezerért a kiterjesztett gari balesetbiztosításos is lesz, ez gondolom eleve feloldja az 1-es pontban részletezett parámat és videóznom se kell a felbontás folyamatát.
De egyébként meg ha elfogadják gond esetén a videót, akkor meg annyira nem lenne lényeg nekünk szerintem a balesetbiztosítás, mert biztonságos helyen lenne tárolva a TV.
Új hozzászólás Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Vallás
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Poco F7
- További aktív témák...
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- TCL 55C805 - 55 QLED MiniLED 4K 144Hz okostévé +ajándék fali konzollal + 13 hó garanciával
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- TCL 55C805 - 55 col 4K QD-MiniLED 144hz
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Vadiúj számlás SSD-k
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest