- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-02-05 13:47 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
85C765 nagyon jól szól. Köröket ver az előtte lévő 65-ös Samsung-ra. Persze szinte sose így hallgatom, mert ott az RZ30, de ez már más téma.
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
QLED Samsung 65 coll vs. TCL 85 coll. Az SD adatok határozottan szebbek a TCL-en, még a nagyobb méret ellenére is. Úgyhogy ne jelentsd ki ezt így, legfeljebb úgy, hogy vannak TCL-ek, amiken elvérezhet az SD adás annál, akinek arra van fétise, hogy ezt nézzen ilyen TV-ken, főleg a mai műsor kínálatot figyelembe véve. Tiszta szégyen ez a 21. századi műsorszórás

-
kokokka
addikt
Milyen olcsóság? Samsung QLED-em volt 65 collban. Nagyon jó TV volt. Egy 85-ös TCL-re cseréltem de soha vissza nem mennék Samsungra ez után a 16 hónap után az biztos. Pedig szeretem a Samsungot, nekem sose volt bajom vele egyetlen eszközzel sem (a telefonom is egy S23U). De amit ez a TCL ad, azt a Samsung sose fogja adni ebben az árban. Úgyhogy itt nem az olcsósság a kérdés, hanem, hogy kit tud lehúzni a Samsung alhangon másfélszeres, de akár dupla árral is.
-
kokokka
addikt
Na igen, de a 43" már lassan monitor kategória, nem TV. De persze ha neki elég a méret, akkor igaza van.
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
Értem elméletben a felháborodásodat, de gyakorlatban nem. Nekem is van a Telekomnál olyan, amit ajándékba adtak az előfizetésemhez, fél nap volt, mire életet leheltem bele, de azt is csak próbárból. Le is tojom magasról, nem e miatt vagyok a Telekomnál. Tényleg ennyire fontos ez neked? Komolyan kérdezem, mert nem vagyunk egyformák, de nekem furcsa, hogy valaki ennyire ragaszkodik egy ilyenhez a mai világban.
-
kokokka
addikt
Nekem egy 65-ös Samsung QLED-em volt a jelenlegi 85C765 előtt. A felskálázására egy rossz szót sem lehet mondani, mert ezen a méreten ugyanannak az adásnak csúnyábbnak kéne lennie, mint 65-collon voltak, de bizony nem csúnyább. A Telekom HD csatornáit meg külön megemlíteném, mert nagyon szépek ezen a kijelzőn is.
-
kokokka
addikt
Azért ez mar nagyon nem állja meg a helyét sok esetben! Ha a te elmeletedből indulunk ki, és a kínai "sz@rok" amiatt ilyenek amit te írtál (és tegyük fel, el is fogadjuk, hogy így van), akkor a nagy nyugati oldalról meg ott az ő találmányuk, a tervezett elavulás. Vagy az, hogy vannak gyártók, akik visszafogják a termékeik teljesítményét, aztán mikor kiderül, akkor mindenféle hablaty mesével próbálják megmagyarázni a védhetetlent. Vagy épp nézzük meg, hogy szinte minden nagy nyugati gyártó mit művel ma minőség terén! Kanyarban sincsenek.még a saját termekeik régi minőségében sem! Szóval ne szálljunk el nagyon a nagy "nyugati" szinttől, mert az is.mar lassan a béka picsája alatt van, ha meg nem, akkor ember nincs, aki meg tudja fizetni. Egyébként sem értek egyet az elméleteddel, még ha van is némi elgondolás benne, mert 1. Nekem rengeteg echte kinai termekem van (Zidoo, s905x, Minix és még egy csomó háztartás cucc) és mind hibátlan a mai napig. 2. Mi az a mai világban, ami nem Kinához köthető legalább részben, de sokszor egészében, akár csak átmatricázva egy-egy terméket. Én megvett a TV-met tavaly előtt decemberben, mert ár érték arányban ez volt a nyerő. Most azt mondom telitalálat vásárlás volt, jobb, mint reméltem. És igen, nem tudom meddig fog működni, de 5 évem van rá hogy ne bánjam meg.
-
kokokka
addikt
Én azt gondolom, hogy az a TV vásárló, aki tudja egyáltalán, hogy mit takarnak az elnevezések, az utánanéz mindennek alaposan, mielőtt pénztárcát nyit. Napokig, hetekig informálódni, teszteket néz, összehasonlít ahogy én is, és ahogy szerintem itt topikban is mindenki. A többiek pedig megveszik ami olcsó, amivel behúzza őket a marketing, vagy amit a szomszéd ajánl. És ezt nem bántásból, vagy leszólásból írom. Nekik ez elég, a fogyasztási szokasaiknak megfelel, fogalmuk sincs róla mi a HDR vagy a DV. De aki az első csoportba tartozik és még így is sz@rt vesz (szerintem ez ritka), ott nem nagyon lehet eldönteni, hogy mégis miért.
-
kokokka
addikt
A legelején felraktam, semmi ilyesmi nincs nálam, sőt! A YT például ha lehet még simább lett. Smooth a navigálás is, nem lomha egyik appom se.
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
A Vimu PC-re jó. Ha nincs dedikált lejátszód akkor a CE verhetetlen. Vagyis még akkor is az, ha van, de egy külsö player már nagyon jó tud lenni. A Vimu TV-n sem jó, teszteltem egy csomó lejátszót rajta mikor megjött. Mindegyikkel volt valami nyűg, forrásfüggő is szinte mind. Maradok a Zidoo-nál az szinte egyéltalán nem az, de arra meg nem lehet CE-t tenni. Mondjuk nem is biztos, hogy akarnék, bőven tud mindent a lejátszó önmagában is, ami kellhet.
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
Nincs más elrontva, csak ez. Bejött egy új pont is a mozgás menübe Natural Cinema néven. A YT videók úgy látom még szebbek lettek, simább a mozgás. Nem az akadásra értem, az eddig sem volt, hanem amikor pl. állatok szőrét vagy füvet mutatnak, jobban elkülönülnek a részletek. A TV menü gyors, folyamatos, de lehet, hogy ez csak az újraindítás miatt lett jobb. Nem a gyári launchert hasznalom, így ezt nem teszteltem hosszabbb ideig. Egyébként minden a régi, "csak" ez a Disney DV tűnt el. Ja, és újra működik a CEC rendesen, mert az 590-nél már nem kapcsolta se be se ki az erősítőt a TV.
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
4K-ban? Legalabb nézz utána mielőtt próbálod megmagyarázni ami nem igaz! BD-100as lemezen van kiadva, ami nem véletlen, mert ez három rétegű.
-
kokokka
addikt
Tévedsz. Itt most a lemezen lévő film méretéről van szó, nem a mindenféle verziókban elkészített változatokról. A BD-n lévő film ~89.4GB méretű. A lemezen lévő adat összesen pedig ~92GB.
-
kokokka
addikt
Az Oppenheimer (maga a film) 90GB, három retegű BD-n. De ott a Gyűrűk ura is akár.
-
kokokka
addikt
Én már beszéltem velük. Csak ígérgetnek a kezdetek óta.
-
kokokka
addikt
Megnéztem egy filmet teszt miatt. Csak az elején akadt jobban, egy-két röccenés volt csak film közben. Rajottem, hogy ha lehívom a beállításait (csúszka), akkor újra akadozik. Ha kilépés megint jó.
-
kokokka
addikt
Ahigy boborjan írta (köszi, mert ez eszembe se jutott), chromecast-el megy. Mondjuk nekem bele-bele akad a lejátszás. Néha nagyon.
-
kokokka
addikt
Nem. A védelem miatt van fekete képernyő. Ezt néha ki is irja az S23U-m. Én azon csodálkozom, hogy neked működik!
-
kokokka
addikt
Nekem is. De telefonról csak fekete képernyőt kapok a TV-n, csak a feliratok látszanak. Mint az összes többi streamnél.
-
kokokka
addikt
Köszi, megnézem nálam is megy-e így?
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
Mi az, hogy védhetetlen? Nem a funkció hiányát védtem, csupán a a saját véleményemet írtam le a témáról. Neked kell az OFF, nekem meg nem. Restart van benne, ha meg bármi miatt is olyan nagyon ki akarnám kapcsolni, akkor kihúzom a konnektorból. Tudom, hogy ez nem ugyan az, de még soha egyetlen TV-men sem érdekelt, hogy van-e rajta egyáltalán teljes off. Ha meg annyira élhetetlen a világ e nélkül, akkor erre is van megoldás. Ettől függetlenül is furcsa, hogy nincs benne ez a lehetőség, mert én elhiszem, hogy van akinek ez hiányzik, de hadd ne értsek vele egyet, ha én máshogy gondolom.
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
Nálam csak akkor kell újra engedélyezni, ha teljesen off-ról indul a TV, egyébként hibátlan. Szerintem erre is van megoldás, de nem foglalkoztam vele, mert nekem készenlétibe van a tv.
-
kokokka
addikt
Video wallpaperel, ha már így bele lendültem

-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
Mert készenlétibe kapcsolódik ki, így pillanatok alatt jön is vissza a kép. Nem tudom ezzel mi a baj, sokan (így gondolom te is) azt szeretnék, ha teljesen kikapcsolna a TV. Nem sok értelmét látom annak. Jóval lassabb indulás, áramfogyasztas szempontjából lényegtelen, ha valaki használná a segédet, az nem fogja tudni stb. Én csak hátrányát látom a teljes OFF-nak. A többi eszközünket sem kapcsoljuk ki teljesen, készenlétiben van az erősítőnk is pl. Mondjuk nálam minden abban van. Persze nem vagyunk egyformák, de ezeket pont azért tették bele, hogy nekünk egyszerűbb, gyorsabb, jobb legyen az eszköz használat.
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
Leírom újra: a világon semmi gond nincs és nem is volt soha egyetlen frissítéssel sem, amit a Telagramról tettem fel. Van, ami nem hozott látványos javulást/javítást, van amelyik igen. Amióta kijött, az 590-el fut a TV-m, ez az utolsó FW, ezzel is hibátlan. Nincs bug, nincs vissza fejlődés. Egyre jobb lett TV minden frissitéssel. Ezzel is gyorsabb lett a menü, pattogósabban reagál mindenre. De mondom, nyugodtan várj az OTA-ra vagy állitgasd a régiót ide-oda ha szeretnéd egy új FW reményében. Mindenkinek a saját döntése ez.
-
kokokka
addikt
Ne használd őket, várj türelemmel a hivatalos frissítésre! A végtelenségig. Én minden egyes frissítést felraktam eddig a Telegram-ról ahogy megjelent, és tökéletesenen működik a TV. A 420-assal is vártak itt sokan, mi meg élveztük a megszűnt akadozásu képet már az elejétől. Mindenki el tudja dönteni mit szeretne, de ne írkálj kérlek valótlanságokat (orosz Hacker oldalak)!
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
Jó, nekem nem gond, nézegesd csak. Amikor felrakattam a klímát, eleinte én is folyamatosan azon aggódtam, hogy majd biztosan az egekbe emeli a számlámat. Aztán átgondoltan az egészet és úgy döntöttem, nem érdekel. Ha már egyszer felrakattam, ne dísz legyen csak, mert sokat fogyaszt ha megy. Aztán kiderült, hogy nem is. Nálam amúgy sem releváns a te felfogásod ezzel kacsolatban, mert még 4db 3D nyomtatóm is van a teljes háztartás mellé, így aztán fogy amennyi fogy, ez van. De ha te azon aggódsz, hogy hátha valami megdobja a fogyasztásodat, akkor figyelgesd ha ez megnyugtat. De ez mar elég off téma, és kicsit túl sokat is beszéltünk róla úgy érzem...
-
kokokka
addikt
Értem, hogy figyeled, nem is mondom, hogy bizonyos esetekben ez haszontalan lenne. Csak nem értem a koncepciót. Ha úgy érzed a hónap 20. napján, hogy elérted a határt, akkor már nem kapcsolod be a TV-t, vagy nem indítasz mosó- vagy mosogató gépet? Villany leó, aztán remeteként éltek? Ha belegondolsz mennyi minden árammal működik, a 380as fogyasztásod még jónak is számít. Én leszarom mennyit fogyasztok, a mai, modern kényelmünk (amikor a fürdőben megy a mosógép, a konyhában a mosogatógép, mi meg filmezünk a 85-ös TV-n, és a feleségem is tud végre lazulni) bőven megér nekünk ennyit. Sokaknak ez nem adatik meg, de aki ebben a csoportban van, az nem telefonon mozizik, nem azért vett TV-t, hogy utána picsogjon, hogy mennyit kell fizetni miatta. Ráadásul a mai TV-k a tudásukhoz, szolgáltatásaikhoz, méreteikhez képest lófaszt nem fogyasztanak.
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
A több nit lényege nem csak a fényerő. Ha sok zónás a TV HDR-nél kiemelten kell a minél több nit (jobb a kontraszt, a csúcsfényeket sokkal szebben, élethűbben jeleníti meg), ezért inkább OLED közeli a kép. Sokkal nagyobb élmény mozizni rajta, ez a "kiégeti a szemem" amit sokan írnak érthetetlen számomra. Ők valamit nem jól állítanak be, vagy nem megfelelően használják a TV-t.
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
És ha egyenes a kanapé vagy fotel hátulja? Akkor nincs dőlésszög. Ez továbbra is egy baromság sok esetben. Nem kényelmetlen akkor sem a magasabbra helyezés, ha nem tartjuk be ezt a "szabályt". Persze okosan, mert a szomszédunkban is úgy van feltéve a falra, hogy az már nonszensz. Ott tényleg nem értem, hogy tudnak megnézni úgy egy 2-3 órás filmet, hogy nem megy szét a nyakuk.
-
kokokka
addikt
A nyak miatt "kell" szemmagasságba tenni a TV közepét, de ez egy nettó baromság. Ez még a moziból ered, ahol egy széken ülve nézed végig a filmet, viszonylag mereven, de ez otthon azért nem így zajlik. Ráadásul az esetek nagy részében nem is kivitelezhető. A 85"-os TV-m alja 50cm-re lenne a padlótól és most mondom, hogy az rohadtul alacsony és cefet szarul mutat. Kipróbáltam, még nézni is rossz volt ebben a magasságban, hiába írja ezt a "szabály". Nekem most 91 cm a padlótól az allja, ez így tökéletes. Elfér alatta a tároló, semmi féle nyakfáradság nincs még egész napos sorozat nézésnél sem, és mielőtt valaki azzal jönne, hogy betekintési szög: ne tegye!
-
kokokka
addikt
Nem akarlak meggyőzni, téged valószínűleg nem is lehetne. Elkönyveltél valamit, ami nem mindig állja meg a helyét, és általánosítasz. Távol áll tőled, hogy elhidd, van, akinek tényleg jól szól a TV-je. Azt meg, hogy tömegeket etetnek meg a szarral itt sokan magunkra vehetnénk (miszerint vagyunk olyan hülyék, hogy megvesszük a szart és utána még esetleg dicsérjük is), de én nem teszem. Én tudom, mert itt van a nappalimban egy 85"-os TV, hogy soha még ilyen jó hangu készülékem nem volt. És hidd el, tudom mi szól jól és mi nem! És persze vannak még különbségek köztünk: értem, hogy szüleidnek készítetted azt a soundbart, de én például be nem tennék ilyet az eszközeim közé, az biztos. És újra leírom, úgy dicsérem a TV-m hangját, hogy nekem kiépített Atmos rendszerem van és nagyon ritkán van az, hogy csak a TV szól. Bekapcsolom a TV-t, és a CEC indítja is az erősítőt, a Zidoo-t és a Fire TV Sticket is és azonnal megy a hang a Mission-ökre. Kezeld helyén a dolgokat, ilyen egyszerű. Ahogy írták is előttem, soundbar-ból is ha normálisat akarsz, ami tényleg nagyon jól szól ahhoz képest, hogy nem egy komplett hamgrendszerről van szó, igencsak ki kell nyitni a pénztárcát. És akkor azt már nem is mondom, hogy mennyivel jobban jön ki az ember (hangra, de akár anyagilag is) ha az helyett vesz egy sztereó erősítőt meg egy pár hangfalat, ami ronggyá ver szinte bármilyen soundbart.
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
Helyén kell kezelni a dolgokat. Ilyen esetben nem szabad, csak rendszert a rendszerrel össze hasonlítani. Még egy Soundbar-t sem, mert teljesen különböző dolgokra készültek. Bár Atmos rendszerem van, és szinte sosem hallgatok semmit a TV saját hangrendszerén, igen is jó hangja van. A Samsung QLED-em közel nem szólt így. Lehet, hogy méret függő is, nekem 85"-os a TV-m, de az biztos, hogy az enyém meglepően jól szól a 2.1-es Onkyo rendszerével. Ráadásul sokféle beállítási lehetőség is van, és ahogy előttem is írták ott a manuálisan EQ, ha nem tetszik egyik gyári sem.
-
kokokka
addikt
85-ös TV-m van, Onkyo 2.1-el. Persze, nem hasonlítható össze egy hangrendszerrel, de nem volt még olyan TV-m, ami ilyen jó hanggal bírt volna. Nem torzít, nem zörög, teljesen jól beállítható a mély is benne. Az biztos, hogy egy 20k-s soundbar-al simán pariban van. Nem így hallgatom, csak ritkán, hisz ott a HM rendszerem, de igen is jól szól ha a helyén kezeljük a dolgokat. Nem tudom, a kisebb verziók milyenek, hogy szólnak, szarok/rezonálósak e vagy sem, de ez a 85''-os kimondottan szép hangu.
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
85c765: nincs a kép menüben az IMAX. Kivették? Újonnan benne volt.
-
kokokka
addikt
Igen, pontosan erről beszélek. Nem nézek sz@rt en sem hosszú évek óta, de azért na....
-
kokokka
addikt
Szerintem meg rohadtul magasak. És itt tekintsünk el attól, hogy kinek milyen mély a pénztárcája, természetesen ésszerű kereteken belül. Tudom, mindig van mihez viszonyítani, de ha ez a technika ennyi pénzért akkora eszméletlen, hatalmas, vilagszenzációs különbséget hoz a piacra, hogy majd mindenki az állát keresgéli a TV előtt, akkor megeszem a nem létező kalapom. Most komolyan, tényleg úgy gondolod, hogy ez nem sok pénz egy TV-ért? Ha van egy teljesen jó TV-d és nézel egy filmet rajta, azon fog járni az eszed, hogy micsoda technika is ez? Most lehet rám köpködni, de az én TV "csak" 550k-ba került, 85"-os, gyönyörű képe van, öröm rajta nézni minden UHD-t, de ennek a vásárlást is 2x meggondoltam. Pedig megtehetném, hogy ettől jóval drágábbat is vegyek, de valahol mégiscsak kell lenni egy határnak, és még ha 100 vagy akár 116"-is is, ennyi pénz szerintem egy józanul gondolkozó filmszeretőnek is hatalmas összeg.
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
Nekem NTFS-re formázott 2.5"-os SSD van rákötve egy 4-es USB hubon keresztül. Nem használom ugyan a belső lejátszóját (nem is tudom minek lóg rajta az SSD), de amikor teszteltem vele, két DV filmet is simán lejátszott, szóval nem annyira szar az a proci. A külső feliratnál meg csak a technikai részt irtam le, de megmondom őszintén, nem emlékszem rá, hogy a felirat külső volt e, amikor próbáltam.
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
Szerintem ez film függő a Sky-on, de alapjaiban igazad van. Én azon vagyok kiakadva, hogy hiába van 4K csomagom, ugyan úgy FHD a maximum. Az ügyfélszolgálatuk csak sajnálkozik, hogy a TV-m nimcs benne a támogatott listában, így hiába fizetek többet, nem kapom meg a pluszt. Ez is megérne egy misét valahol, de kedvezményesen fizetem a 4K csomagot, igy ha vissza mondanám és egyszer csak tényleg beesne a TV-re a támogatás, akkor meg sokkal drágábban tudnám csak újra kötni. De már gondolkoztam rajta, hogy átteszem sima FHD-ra, mert ha az 5.1-ből indulok ki, amit a kezdetektől ígérnek még sincs belőle semmi a mai napig, akkor a 4K-ból se lesz soha.
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
85C765. Bizony viszonylag oldalról is teljesen jó a képe, még ha nem is pont olyan, mint szemből. 3 személyes kanapéról nézzük, bárhova is ülsz le rá, a világon semmi különbség nincs a képben. A feleségem kb. 45 fokból nézi (ott van az ő kanapéja), ha oda át ülök látszik a különbség, de nem egetverő még onnan sem, sőt! Előtte Samsung Qled volt, azon már biztosan nem néztem volna onnan, mert sokkal de sokkal rosszabb volt. Mindig mondtam a feleségemnek ha ketten moziztunk, hogy üljön át szembe, de őt például nem zavarta. A plazma is szar volt ebből a szempontból, de ez a TV teljesen nézhető akkor is, ha nem pontosan szemből nézzük.
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
Mondod ezt te, mert neked elég a kis méret. De pl.nekem, bármennyire is Oled az Oled, 85 collban honnan, milyet? És még ha lenne is, mennyiért? Nekem tökéletes a C765-öm, semmi probléma nincs vele, tényleg sajnálom azokat, akiknek viszont van ezzel a márkával. 75000ft-ért nem is vehettem volna jobbat, es ma is megvenném, ha most állnék választás előtt.
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
Nem ez volt a plazmák egyetlen érdeme. Amikor megjelentek egyetlen más technológia sem adott olyan minőséget, mint a plazma. A legelső között vettem a és sose bántam meg. Egyetlen egy LCD sem rúgott labdába mellette képminőség terén. Az, hogy hova fejlődtek már más tészta, de akkor bizony a plazma volt a csúcs. 8 évig használtam, a barátom vette meg, aki akinél még 5 évig ment, amíg meg nem vette tőlem a QLED-et. De a plazma még most is hibátlan, csak már nem használja. Ma már nem kell ezeket egymás mellé tenni, mert a plazma elvérzik minőségben, de ez logikus. Nem veletlenul mondják, hogy az OLED technológia tekinthető a plazmák igazi szellemi örökösének a képminőség terén.
-
kokokka
addikt
A 65''-os Samsung plazmámnak 350W volt a fogyasztása a gyári adatok alapján. A 85C765-nek ez 390W. Én egyáltalán nem sokallom még úgy sem, hogy az ez előtti 65Q6F-nek csak 215W volt.
-
kokokka
addikt
Egy gyári frissitesem volt, miután kivettem a TV-t a dobozból. Azóta csináltam még hármat telegram-ról, az ég világon semmi baja nincs aTV-nek sőt, sokkal de sokkal jobb lett. Gyárilag akadt a Netflix, belső lejátszó és a YT is és ezt az első, TV-ről elérhető frissítés se javitotta meg. Még mindig ilyen lenne, ha nincs a Telegram.
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
Lehet, hogy nem értem. ARC-ba van dugva a HDMI TV-be és Onkyo-ba is. Az a terved, hogy pl. Atmost játszol le a TV belső lejátszójával, és az Atmos-ban is szólaljon meg az erősítőn? Mert ennek működnie kéne, nálam is jó a C765-ön. Nem mintha használnám a belső lejátszót bármire is, de teszteltem ezt a részét is. 676-os Onkyo-m van egyébként.
-
kokokka
addikt
HDMI out mehet pl. projektorba. Nálam is így van.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Analóg fényképezés
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Witcher topik
- További aktív témák...
- Panasonic TX-43MX600E (2023 4K)
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ
- HISENSE 75U7Q PRO UHD Smart MiniLED TV, 189 cm
- TCL 98C7K (248 cm) 4K HDR okos TV 4,5 év garanciával, kifogástalan állapotban!
- LG 55QNED87A / MiniLED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10900KF 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A TV-m a bizonyíték rá, hogy ha jól választ az ember, ma már OLED-hez közeli élményt is kaphat nem OLED TV-n. A korom fekete persze nem teljes, de közelít erősen.

Vhiktor