Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrmft
senior tag
S52 vagy R62 szeriat itthon lehet kapni?
-
mrmft
senior tag
Aki falra szerelt mar keszuleket segitsen nekem, az uzletben nem igazan tudtak. Csak falra tudom tenni a keszuleket c725. Ket VESA foglalat alul, OK, de a vele egyvonalban levo felsokben viszont csavarok vannak. De miert? Vegyem ki es mehet a helyere a konzol? Az elado szerint igen, de feleslegesen minek tettek bele csavart, kicsit furcsallom...
[ Szerkesztve ]
-
-
mrmft
senior tag
válasz rainman72 #11620 üzenetére
Sima rovid csavar volt felul, a hosszu furatban, alul ahol ures volt kellett a rovid csavar...
Megoldodott a falon van a C725.
Google TV firssiteskor reset kimaradhat? Bar ahogy nezem, eleve ugy indult frissites utan mint uj koraban...
File kezelobol, es Serviooval jol mukodod lejatszobol mi az ajanlott?
Eddig tetszik amit latok, LG 43nano753 elbujhat mellette. Ugy tunik megerte valtani, bar a WebOS lenyegesen egyszerubb kezelesu volt, kepmodokat ezen allitgatni nem kellemes. Es nincs is annyi mint ott volt. Folyamatosan allitgatjatok esete / nappal a fenyerot? -
-
mrmft
senior tag
C725 V443 FW-vel. Hogyan tudom megertetni a stock medialejatszoval, hogy abc-s rendezest szeretnek mindig latni?
-
mrmft
senior tag
Modositom, nem vettem le a v464-et tegnap, nem volt kedvem ismet ujra allitgatni mindent.
Tegnap volt reset (shop+all), a frissites utan. Estere aramtalanitas.
A ma delutani indutaskor ismet orszagot, nyelvet kellett allitani evvel kezdete, az eltunt menupontok megvannak.
Tiszta vicc....[ Szerkesztve ]
-
mrmft
senior tag
válasz Mr. Csonti #11896 üzenetére
Azta, -4 forint, amit eleve felkerekitenek ha keszpenzben fizetsz. Ez am az akcio. Ilyennel minek egetik magukat?
-
mrmft
senior tag
válasz HELLAFLUSH #12449 üzenetére
Nincs benne dolby iq. Dolby vision sotet es vilagos van.
-
mrmft
senior tag
válasz GordonSamway #12602 üzenetére
V477 OTA van a C725-re is ez hogyan megy fel? Eddig .img volt a zip-ben de ez mas.
Mondjuk letolteni se birtm meg, kb 4x-er probltam de megall 600-770 meganal, holnap feltennem, ha vegre le birom tolteni. -
mrmft
senior tag
válasz GordonSamway #12792 üzenetére
Vegre a security patch is ugrott. Feltetted?
-
mrmft
senior tag
válasz thefreeman #13563 üzenetére
C725, uj GTV FW, Serviio DLNA szerver. Hibatlanul megy a halozati lejatszas, probald meg igy!
-
mrmft
senior tag
válasz Fehercsoki #13772 üzenetére
Nem kell semmi, en is csak nezten anno, hogy ez mi. A csavar hosszara viszont figyelj!
-
mrmft
senior tag
-
mrmft
senior tag
válasz Gino20 #14588 üzenetére
Akkor merre tovabb? Nekem ilyen gondom nincs mint neked, de lepnek feljebb de csak minosegi termekre, es hat ugy tunik mindenhol van valami ami nem klappol. Vagy PWM-es, vagy nincs DV, vagy tularazottnak tartom, az OLEDekben ha nem tintingel - panelek es alaplapok hullanak..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- PlayStation 5
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest