- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
válasz
Vhiktor #38938 üzenetére
Ezt jó tudni
Néztem a C4-et is igen, de lehet inkább megvárom amíg a C5 is beesik arra az árszintre.
tesztek alapján azért jelentősebb fényerő növekedés van C4 és C5, mint C3 és C4 között.
De néztem S90D-t is. Annál legalább nincs az a green tint, mint az LG-ken.
Nem is az, hogy drága a C5, csak nekem tudásához képest nem éri még meg. -
gabber01
addikt
válasz
mikrofon #38930 üzenetére
Sajnos méretbeli korlátok vannak. 55" az abszolút max ami elfér a jelenlegi helyén és 65" alatt sajnos nem gyárt a TCL sem C855öt, sem C8K-t, sem C9K-t.
Hát, lehet várok valami akciót, meg idővel lejjebb megy az ára majd a C5-nek is, mert ennyit nekem sem ér meg. De még az se biztos hogy C5 lenne, mert ennél meg egy fura zöldes árnyalat jelentkezik, ha oldalról nézi az ember. Szóval a betekintési szög OLED-hez képest nem tökéletes.
Igazából egy G5-re bármikor váltanék, csakhát az ára...Plusz a beégés (tudom, elvileg nem kell tőle tartani, elvileg), meg a szerves komponensek degradációja miatti tovább csökkenő fényerő is némileg a miniled felé billenti a mérleget.
-
gabber01
addikt
Sziasztok!
55" C7K és LG C5 között vacillálok, de nem tudok dönteni. Megéri a jelentős felárat a C5?
Egyébként egy korosodó Phillips 49PUS6561-ről váltanék, aminél a C7K is biztos fényévekkel jobb, az OLED meg ...
A C7K-nak még a fényerő lehet az előnye az ár mellett a C5-tel szemben.
Szóval ha az árat nem nézzük, akkor ti melyiket választanátok? Miniled C7K vagy OLED C5?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest