- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
gabber01 #38916 üzenetére
C5
Miért?
Ha nem azt veszed mindig benned lesz hogy ha azt vetted volna akkor sokkal jobban jártál volna...
Azért nem véletlen az árkülönbség. Még ha nem is indokolt az ekkora különbség...
Mondom ezt úgy hogy nekem TCL TV-m van a premium szegmensből és nem az első. Mindegyikkel elégedett voltam mert a saját kategóriájában kezeltem és sosem adnék annyi pénzt egy TV-ért mint a C5...Esetleg ha nagy méretben és mondjuk a c9k-t néznéd a TCL-ből akkor azt mondom érdekes alternatíva lehetne. Legalábbis egy próbát megérne max visszaküldöd. De a c7k az két kategóriával lejjebb van.
Ennek ellenére nagyon jó TV a c7k a saját kategóriájában.
-
Imi1981
veterán
válasz
gabber01 #38916 üzenetére
Biztos vagyok benne hogy sötétben a c5 még mindig sokkal ütősebb mint egy nagyon jó miniled! Nagyon jók a miniledek de akkor sem oled. Ha lenne rá pénzem biztos a c5-öt választanám.
Világos környezetben a nagyobb fényerő miatt a c7k lehet jobbnak tűnik de általában filmeket és sorozatokat sötétebb környezetben nézzük ( legalábbis én).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest