Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#90317) kovaccss válasza ShadowX (#90306) üzenetére


kovaccss
tag

Ennek így nincs értelme. Amilyen életem volt, nem lehet normális a viselkedésem semelyik emberrel sem, mert az egész életemet más emberek tették tönkre, amiből nincs kiút. Egyszer kezdhettem volna normálisan 20 évesen a felnőtt életet, ezt apám elkúrta, úgyhogy ennyi. A 8 általános után 6 évig jártam még iskolába, 2 szakmám is lett, meg B+C-s jogsim, és az egész nem ér semmit, mert sosem vezettem kocsit az autósiskolán kívül, soha többet nem tudok dolgozni semmilyen melóhelyen semmit, és autóvezetésre is alkalmatlan vagyok. Az idegeimet, a pszichiátriai állapotomat semmi sem hozhatja helyre. Nem fogom elnézni mások baromságait, főleg az e házban lakókét nem, mert megkeserítik az életemet, amit nem engedhetek meg. Szenvedtem eleget. Nem fog itt senki zajongani, vasárnap lakást felújítani, stb.. Ha nekem be kell tartanom a törvényeket, akkor ők is be fogják tartani. Mindenki jobban él nálam, ketten meg egyenesen gazdagok, 3 kocsijuk van 2 garázsban, plusz egy 2xm-s házuk, kiadva a lakások, stb..

Nem érdekel hogy a boltosoknak mi nem tetszik, mert abban a hitben élnek, hogy bármit megtehetnek, a vevőkkel is, és majd minden vevő hozzájuk igazodik, ha meg valami nem tetszik, akkor majd elmennek máshová. Ez nem igaz, ez nem így működik. Nem csak a tömegigényeket kell kiszolgálniuk, hanem a rétegigényt is, ez is kötelességük. Így is 500 Ft/kg a kenyér, meg 4000 Ft a kaja (házi szalámi), amit hozzá veszek (paradicsom ehhez kéne, de 900-ért lehetetlen, ma pl. 1 nagy (10 gerezd) fokhagymát vettem 200-ért), ezek nem olcsó fos kaják, ez már prémium kategória. Ha meg már ennyit fizetek, akkor legyen már elérhető az a rohadt termék a hét minden napján Szeged legnagyobb piacán! Hát nem, mert nem az! Örülhetek, ha heti 5 napon kapható ez a Tatai rozsos 1 kg-os kenyér keddtől szombatig a Favorit pékségnél, mert éppen ma jelentette ki (eddig máshol vettem a kenyeret), hogy vasárnapra NEM lehet ilyet rendelni, mert vasárnap NEM sütnek ilyeneket, csak átlagos kenyereket, plusz hétfőn ZÁRVA van a bolt a Nagycsarnokban.

Hogy merik ezeket megtenni?? 3 napra kellett 3 kg-ot vennem, mert hétfőn máshol kell majd vennem, 4 napra nem vehettem, mert megszárad, és nem volt 4. Eddig kedd, csütörtök, szombaton mentem kajáért, át akartam térni a szerda, péntek, vasárnapra, mert a szombati tömeget utálom, de így lehetetlen. A szalámis vállalkozó meg csak szerda, péntek, szombaton jön be a csarnokba, más napokon NEM lehet ilyet venni! Mi ez a baromság?? Plusz ezeken a napokon sincs mindig ott. Ráadásul ma fél 7-kor mászott be a csarnokba, akkor hordta be a kaját! Hogyan mer ilyen későn jönni? 5-6-kor már egy csomó eladó bent van. Miatta fél 7 után kell mennem, eddigre meg már nem lesz kenyér, mert HÁROM db volt ma az összes, mindet én vittem el, és összesen NÉGYET hoztak reggel! 4 kg kenyér 1 fajtából 5-12 óráig! A másik kenyeresnél rendelgetnem kellett, itt nem fogok, elegem van. Átagnál jobb kenyeret csak rendeléssel lehet megvenni a NAGY piacon egy 170e-es városban?? Ez nem normális! Akkor hol van még a többi kaja? Utálok enni, és kaját venni, mert hiába költök többet, mint kéne, ez van, amit leírtam, másnál is. A kevés pénzem nagy része kajára megy el, és így viselkednek velem? Heti 3-szor kell öltözgetnem, bicikliznem, szarakodnom a maszkkal, mert e nélkül nem szolgálnak ki, és ezt merik tenni? ÉN VAGYOK A VEVŐ, ENGEM KELL KISZOLGÁLNIUK, EZÉRT VANNAK OTT, ŐK VANNAK ÉRTEM, BELŐLEM IS ÉLNEK, ÉN FIZETEK, NÁLAM VAN A PÉNZ, ÉS MINDENÜTT LESZARNAK?? Hogyan tűrhetném el ezt?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.