Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz kovaccss #72179 üzenetére
Nem tudom, melyikünk él más világban, de én bizony kifizetem azt az 1000Ft-ot m3-enként. Igen, ebből készül a leves, a tea, sőt, még a kutyák is ilyen tisztított vizet isznak.
Hogy ez sok-e? Nem tudom, én nem számolom, azokra a kiadásokra mennyi megy el, amik az én jólétemet szolgálják, mert én úgy vagyok vele, hogy a pénz van értem, és nem fordítva..
Az, hogy mennyit tudsz/ akarsz magadra költeni a saját komfortodért, csak rajtad múlik. Te döntöd el, hogy milyen problémás részeket akarsz az életedben megoldani, és azt milyen tempóban tudod megvalósítani. Amikor nekem 8-10 éve még pollenallergiám volt, és pl augusztus 20.-án elmentünk tekeregni egy kicsit hosszabb időre, tudtam előre, hogy másnap tele lesz az orrom. Amióta klíma van, és az szűri is a levegőben lévő port, ez a dolog elmúlt. Az, hogy újpetőfitelepről pl heti 3x elautózok az újszegedi cba novába, mert az ott kapható péksütemények ütik meg azt a szintet, ami nekem megfelel, meg hogy nem eszek meg mindent, ami a boltban kapható, ás ezekről még panaszkodni se szoktam, csak fejben dől el.
Igazából értetlenkedve olvasom a sorokat, mert én hiszek abban, hogy ami az embernek ennyire fájó, ennyi problémát jelentő körülmény, azt azonnal meg akarja oldani, és rövid időn belül meg is teszi. Ha a jelenlegi lakás nem jó, és látom, hogy nem jó, miért nem váltasz? Ha a víz nem jó, csak kell valamit csinálni, ha 1 m3 1000Ft pluszköltség, nem tudom, ki mennyit iszik, én biztos vagyok benne, hogy bárki ki tud a saját egészsége/ igényessége érdekében fizetni havi 200Ft-ot bizonyos szennyező anyagoktól megtisztított vízért. És úgy gondolom, aki 70 ezret magára tud költeni, annak mindegy, hogy a végén az 70 ezer volt, vagy 70200Ft...
Aki erre sem hajlandó, de cserébe képes sok sok időt panaszkodós hozzászólások megírásával tölteni, ott tényleg más a baj...[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone topik
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Robotporszívók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest