Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz bitpork #61690 üzenetére
Hát, őszinte leszek, én most egy szál kisgatyában ülök, mert épp öltözök, csak még 2 malt el kellett küldenem, és épp fázáshatáron vagyok, miközben idebent a hőmérő 24.7-et mutat, kint meg 39-et. It5t nincs fázás, nem a hideg levegő alá/ útjába kell ülni.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
-
ST05
őstag
Z87i-pro mindennel sok garival 40ezer, és a héten Intel Celeron haswell G1820-processzor ajándék hozzá,
mely szintén majd 3 év garis szegedi üzletbe. dobozos ez is hütővel.
halkabb mint a red vagy green-jeim előtte és az első 500Gb-ot ugyanolyn gyorsan olvassa random, mint seq. -
SirRasor
addikt
Hoi!
Szüleimnél van 2 lapos LCD meg 2 régi CRT TV. Van egy szem előfizetésük egy szem set-top-boxxal. Hogy lehet rávarázsolni a többi TV-re is? Nemértek hozzá. Gugliban azt olvastam, hogy annyi előfizetés kell a digitális adás miatt, ahány TV van.
De az nem gond, ha mind a 4 TV-n ugyanaz megy egyszerre. Így megoldható?
Thx!
Make Love not war!
-
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz SirRasor #61706 üzenetére
Meg! Nagy általánosságban a STB-ből kijövő jelet kell odavarázsolnod a többi készülékre.
Konkrétat majd a szakértők mondanak, Azbeszt kolléga nagyon vágja ezeket a dolgokat!
A szolgáltatóknál kérhetsz társkártyát kevesebbért, mint egy előfizetés. Ekkor mást is tudsz nézni egyszerre a készülékeken
[ Szerkesztve ]
Csillagkaput a Csillag térre!
-
-
SirRasor
addikt
válasz Ted_Beneky #61710 üzenetére
Na sikerült eljutnunk addig, hogy a 2 CRT el lesz adva, úgyhogy szerintem a szolgáltatós +bérlés járható út, ha nem adják horror áron.
Make Love not war!
-
FIREBLADE78
addikt
Nekem olyan beltéri kamerák kellenének amik vesznek fel hangot. Nem tudom,hogy létezik e ilyen Fő szempont a gépen,telefonon tudjam élőben nézni,visszatekerni. Felbontásból fhd Van e értelme? Leírhatnám a nagyítás,zoomolást,de tartok tőle hogy akk kva drága lenne
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
HaZse
őstag
válasz SirRasor #61709 üzenetére
A CRT TV-hez veszel egy mezei SCART elosztót. Nem kell ilyen drága ebay-es scart cuc hozzá.
Az STB bérlés IPTV-nél darabonként 1k HUF
[ Szerkesztve ]
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
bb0t
senior tag
Innen valakinek valami? 2500 a cucc amit rendelni akarok, 1000 a posta. És ez fáj.
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
-
-
CSorBA
őstag
Igen, ez valóban így volt, hogy egy előfizetéshez 3db iptv-s set-top box egységet tudsz venni. Azonban augusztustól megszűnik az analóg sugárzás (pénteken kaptam levelet), helyette ugyanazon a kábelen jön a kábeles digitális. Ha új és DVB-C képes tévéd van, akkor azon betudod már lőni a digitális adást, a régi tévékre meg raksz set-topboxot.
T-home közleménye: [link]
Pont ma állítottam be anyámnál, végre nem kell két távirányítót kezelni, meg kapcsolgatni hdmi-re a tévét, szegénynek ez már bonyolult volt...
-
lugosi
MODERÁTOR
[link] igazi gyöngyszem a hirdetések között
-
-
azbest
félisten
Jól látom, hogy az nem derült ki a hozzászólásokból, hogy milyen előfizetésed van?
Ha mindigtv exta, akkor +300 és +400 a havidíjashoz kérhető két társkártya, amelyek minden csatornát nyitnak ugyanúgy mint a főkártya. Néha megesik, hogy elfelejtik aktiválni valamelyik extrások számára "kódolatlan" akciót a társkártyán, de az üf-nek küldött üzenet után megoldják, ha előfordul. Az extrában egyébként azt szeretem, hogy nincs párosítás a kártya és az eszköz (box vagy ca modul) között, így használható számítógépes vevővel is és megoldható relative könnyen, hogy egy pécé segítségével tableten, telefonon is lehessen nézni a műsort. Sokkal többet tud ez mint az stb-k többsége. Nem is használok tévét, itthon a pécé monitorán vagy tableten / telefonon nézem, jópofa dolog kivinni a műsort magammal a konyhába, ha épp vacsorát készítek.
Digi esetén adja magát, hogy kódolatlan az analóg és dvb-c kábeltévé, tehát annyi eszközt lehet rákötni, amennyit csak akarsz. Csak a maréknyi prémium filmcsatorna az amihez box kellene. Kínából lehet kapni relative olcsón pécéhez dvb-c/t/t2 tuner is (22 dolcsi körül, a dvb-c-t csak linux alatt támogatja).
A telekom kábeltévé esetén is van olyan, hogy az analóg adást kivezetik. Helyette az analóg alapcsomaggal nagyjából egyezően kódolatlanná tették a dvb-c adást. Tehát ehhez vagy tetszőleges dvb-c box kell vagy itt is játszik a pécés tuner. Egy hete jött meg a dvb-c kombó tunerem, így ezt is kipróbáltam, beállítottam [link]. Van analóg tévé és telefon is a netelőfizetéshez, mert így volt olcsóbb, de eddig nem használtuk csak a netet, most kíváncsiságból néztem rá a dvb-c-re.
Ha telekomos vagy és iptv van, akkor ha kábeles kapcsolatod van, úgy valószínűleg szintén elérheted a kódolatlan alap dvb-c csomagot. Ha telefonos (adsl származék) kapcsolaton van az iptv az kapufa.Ha ennél bonyolultabb, macerásabb a helyzet, és tényleg mindegy, hogy minden tévén ugyanaz megy egy stb-ről, akkor a legegyszerűbb talán egy analóg modulátorral feltenni házon belüli koaxra az stb kimenetét és azt behangolni minden másodlagos tévén (a boxoknak általában nincs modulátoruk, de érdemes elolvasni a dokumentációt, hogy antenna csatlakozóra is kiadja-e az adást). Így némi analóg nosztalgiával lehet eljuttatni az éppen stb-n behangolt műsort. Van többféle is egyik webshopban, de szegedi cégnél is biztosan be lehet szerezni.
Ha modernebb tévékről van szó és esetleg a HD adás, akkor létezik dvb-t modulátor is, bár abból a hdmi bemenetes úgy emlékszem már borsosabb árú lehet, mint több box szolgáltatótól bérlése.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
-
quailstorm
nagyúr
Hello! Autós kérdés lenne, lévén nagyon nem szakmám. Adott egy elsőtulajos Dacia 1310. Kombi. Lecserélődött egy Daewoo Kalosra. A szerelő aki az elmúlt években tákolta meg állandóan lehúzta nagyszüleimet, de nem akarták máshova vinni...
A helyzet az, hogy véletlen szembejött egy oszlop. Eredmény a képen. Annyira nem gáz, mert műszaki problémát nem okozott, az idom cseréjével eltűnik a nyoma.
Ezen kívül zajos lett a motor. Pedig koszos melóra ez ment még, a Daewoo ünnepi autó volt kb. Szóval nem mernek vele közlekedni, hengerfejes lesz alighanem. Egyébként járóképes, 1 hónap műszakija van már csak, egyéb súlyos műszaki probléma nincs.Ajánlatok: 25 ezer Ft és ingyen elviszem közt mozognak. Remélem nem én vagyok a hülye és ez tényleg többet ér.
Vagy ennél azért kicsit többet szeretnénk kapni érte, vagy megjavíttatni. De lelkiismeretes normális szerelővel. Idő nem gond, ár viszont ne legyen horror. Nem kell restaurálni, meg oldtimert csinálni belőle. Csak legyen megbízható. Mert eddig gyakran pocsék munkát végeztek rajta...
Fogalmam sincsen, hogy ez mennyire éri meg, meg helyette minek van értelme (milyen autónak).Köszönöm előre is!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz quailstorm #61729 üzenetére
"Fogalmam sincsen, hogy ez mennyire éri meg, meg helyette minek van értelme"
Nem vagyok szakértő, de szerintem nem igazán éri meg megcsinálni.
Ha nagyon kell egy - ahogy írod - koszos autó, akkor egy régi Ladát vegyenek inkább szerintem. Az új korában is megbízhatóbb autó volt, mint a Dacia. -
macilaci78
nagyúr
Én sem értek hozzá, de egy kb 25 éves autótól megbízhatóságot várni... Le kéne jönni az anyagról.
Én kilesném, mikor lesz valami vidéki rokongyerek sulijában vasgyűjtés és oda betolnám, vagy fémhulladékként értékesíteném.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
nagyúr
Ennek muzeális értéke van max, mint autó nem ér semmit.
Románok viszont megveszik szerintem, érdemes feltenni hahura, egy százast hátha megadnak érte...Aki él és nem boldog, az téved!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #61731 üzenetére
Nagyon alsó hangon 25 az. Szerintem inkább több.
És minden bántás nélkül, szegény Dacia és a megbízhatóság új korában se voltak szinonim fogalmak. -
lorcsi
veterán
mondjuk, ha a ha.hu-ra felnézel vannak találatok..és ebből ki lehet indulni árképzésben..
[link]eladó: vadi új soundcore motion+
-
bb0t
senior tag
A következő hozzászólásról őstag leszek?
[ Szerkesztve ]
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
bb0t
senior tag
válasz macilaci78 #61736 üzenetére
Jól benéztem, a régire emlékeztem. Mindegy most már méltányossági alapon jó lenne ha megkapnám.
-
quailstorm
nagyúr
válasz lugosi #61730 üzenetére
Ez kb mindenkinek lesz válasz, csak nem lehet jelölni.
Ahogy elnézem a használtautón, 100 fölött már leírás szerint ennél jobbat hirdetnek. Most hogy valójában a napi használatból kivont garázsban tartott ugyanazt jelenti-e, mint nálunk, az jó kérdés.
Ladával az a gond, hogy szerintem jóval többe kerülne, főleg a papírmunka miatt, mint kipofozni a Daciát. Pláne úgy, hogy ennek az árával nem igazán lehet számolni.Mondtátok, hogy adjuk el Románoknak. Egyrészt azoknak se kell, vagy nem íratná a saját nevére...
Ha 1 hónappal korábban odaadtuk volna, akkor elvitték volna egy 100-asért. Akkor még nem volt zajos a motor, meg nem volt megnyomva a jobb első idom sem.Amiben biztos vagyok, hogy nekik se szobadísznek kellene. Azért gondoltam, hogyha félretennénk az anyagi nemérimeg hülyeségeket, és annyi lenne a feladat, hogy mennyiből és hol lehet harcképessé varázsolni, akkor hova kéne vinni? 1 szerelőhöz jár nagyon régóta, helyi monopolhelyzet. Azt meg már mondtam, hogy sokszor bénázott, 3 nap múlva lehetett visszavinni, de legalább jó drága is volt.
25 évesnek tudom, bár asszem 1989 Merkúr. Ami 26.
Esetleg forgalomirányítást kérhetek autós fórumozók közé? Daciás van itt? Mondjuk szerintem ennek nincs akkora feelingje, de láttam már Skoda 105-120 mániákust is.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz quailstorm #61738 üzenetére
Az a baj, hogy a karosszéria egy dolog, de motorikusan is betegeskedik, ami viszont nagyon lutri.
Például hiába kapod meg mondjuk egy ötösért a 8 szelepet, a szaki rezsióradíja elviszi a büdzsét. És legközelebb mi megy tönkre? ...Nálunk egy hasonló korú Lada Samara van benzin-gáz kettős üzemmel. Apám gépészmérnök, aki vidéki mezőgazdasági cégnél dolgozik, tehát gyakorló szerelő is. Így, hogy magának szereli a gépet, megéri fenntartani dolgozós kocsinak. Átlag 4 évente van kiborítva a motortér úgy, hogy gondos kezek közt van és nincs gyilkolva a kocsi.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
tisn
addikt
forgalombol kivonas, bonto?
-
Na tessék Rick4 itt a neked való hír: apósomék házához tartozó garázssort végig feltörték. Csak palackos ásványvizet meg ilyen piszlicsáré xarságokat vittek el. A teljes ház a rendőrségen töltötte a tegnapi napot. Foglalkoznak az üggyel.
-
quailstorm
nagyúr
válasz macilaci78 #61739 üzenetére
Sajnos én ebbe a témába most csak beleugrottam, azért ilyen kevés az infó. Nem egyszerű nagyapámmal egyezkedni, eddig nem is tettem. Nem is álmodtam sose, hogy még valaha lecseréli a Daciát, de nagyon jót tett a reakcióidejének és a pontosságának a Daewoo.
(#61740) bitpork: kősz, beírom oda is.
Valószínűleg Ladavásárlás nem lesz ebből. A Kalost meg sajnálom mocsári ogrénak földútra, de úgy néz ki nincs más. -
A kérdés jó, de nincs még válasz. Nem hiszem hogy menekült lett volna, mert az egész ház nyugdíjas és feszt mennek - mászkálnak. Ezt valakinek rendes időt ráfordítva kellett kifigyelni. Én pl hiába járok már lassan 10 éve a házba minden egyes alkalommal megállítanak hogy ki vagyok, hova megye biztos az arczom miatt
-
bb0t
senior tag
válasz bitpork #61746 üzenetére
Na de ki viszi el az ásványvizet? Filléres dolog és nehéz elcipelni.
-
ShadowX
őstag
A digi csak nálam áll egy órája? Felsôváros.
-
HaZse
őstag
Eladó egy bontatlan vadonat új Kingston V300 120GB-os SSD.
És keresek 1x2GB DDR2-es asztali memóriát.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest