Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrotESC
aktív tag
Megy innen valaki mostanában Tolnára, aki el tudna vinni egy nagyobbacska számítógépházat (DTK CAS9003)? Kérem jelezze nekem, ha igen. Előre is köszönöm.
Brit tudósok megállapították, hogy tíz emberből négy az hat.
-
HaZse
őstag
válasz Vesztor87 #61097 üzenetére
Ahogy Rick4 fórumtárs is megírta, visszagondolva az akkor életemre, mint amennyi most Te vagy (A nick névből kiindulva) én akkor teljesen más dolgot tartottam fontosnak és sok olyan dolgot csináltam, amit így 40 évesen már annyira feleslegesnek tartok, hogy ha lehetne, akkor máshogy sorolnám be a fontossági sorrendet.
De persze mindenki máshogy éli át az eddigi életét. Ismerek olyan embert (több, mint 36 éve ismerem), aki a mai napig nem tudott megkomolyodni. De pont ismerek olyat is, aki épp az ellenkezője az egésznek. Ő például már 23 évesen véget vetet a szórakozásnak. És mivel ő is 40 éves, így látom, hogy mennyire belassult hozzám képest, pedig én se vagyok egy nagy nulizós fajta. Sőt a kocsmákat ki nem állom. Sőt a dohányfüstöt ki nem állom. Mikor eg baráti társaságban vagyok, akkor szerencsére mindenki tudja az illemet és jó messzire elmegy a többiektől. De mikor visszajön, akkor én rendesen érzem azt a büdös dohányfüst szagot. (Figyelj Rick4! Jó a szaglásom. )
Nálam pl. a sorozatnézés nagyon ritkán jön rám, de akkor az tart 1-2 napig, majd az egész elveszik valahol és vagy fél év után előtör. Szerencsére - vagy nem - de a munka teljesen leköti az erőforrásaimat, így néha jó lenne, ha a nap nem 24 órából állna, hanem 36-ból.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
Rick4
félisten
válasz FoxiestFox #61099 üzenetére
Kicsit sincs üldözési mániád..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
HaZse
őstag
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
félisten
-
MaciG
addikt
A T-home-os net csak nálam xar már napok óta, vagy másnál is akadozik a feltöltési sebesség?
BANZAII
-
HaZse
őstag
Fateromnál van T-Home, de ott tegnap rendesen ment a feltöltés (30/5-ös net, Újszeged)
Itthon Invitel van, de az megy rendesen. Esetleg próbálj egy újraindítást.
-
FIREBLADE78
addikt
Ha az iponon veszek tv-t,samut, hibásodás esetén helyi samu szervizbe vigyem?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Rhino666
addikt
válasz FIREBLADE78 #61110 üzenetére
Ne az iPonnál vegyél és ne Samut.
Vegyél a COMPUTHERIUM-nál LG-t.
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Rhino666 #61111 üzenetére
Bizniszelhetünk,mid van. Most 5db kell,később még kb 4. De fehér kéne és 60 cm-es képátló. ehhez hasonló
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Rhino666
addikt
válasz FIREBLADE78 #61112 üzenetére
Most akkor TV kell vagy monitor?
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
bb0t
senior tag
Senkise' ért címke nyomtaáshoz?
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
Rawulf
őstag
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
bb0t
senior tag
SATO nyomi de nem hiszem, hogy az ő sara, szerintem a progi vacakol. Bartenderrel nyomtatok és az a bajom, hogy az utolsó címke után nem tolja ki rendesen a papírt ezért csak úgy tudnám elvágni, hogy félbevágom az utolsót. Nem értem miért nem tolja kicsit tovább, hogy a tetejénél lehessen elvágni. Méret, margók minden jó.
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
_Petya_
őstag
Nyomtass mindig +1 címkét
Na jó, csak hogy konstruktív is legyek:
Itt találtam neked valamit:
Q. What is Tear Off?
A. When the Removal Method is set to "Tear-off" each label printed (or, if a continuous batch is being printed, the last label) is advanced slightly so that it may be torn off easily against the printer"s exit bar. With the Removal Method set to "None" the last label will probably come to a halt partly inside the printer.
In certain circumstances, such as when printing very small labels, "Tear-off" mode can cause misalignment and should be avoided.Próbáltad már?
[ Szerkesztve ]
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #61120 üzenetére
Oké de ezt magyarázd meg XY főtörzsnek, meg a felettesének
-
DarkByte
addikt
Tudtok olyan boltot mondani ahol szokott lenni 0.75mm-es réz (nem rézzel bevont) hangszórókábel és akár 50 méterük is van egyben? Szokásos RET/Szatellit webshopokban nem igazán sikerül rákeresni (Szatellit webshop-nak most a karakterkódolás is kihívást jelent )
[ Szerkesztve ]
-
-
azbest
félisten
válasz DarkByte #61130 üzenetére
Hangfalkábel, ha jól értem, akkor csak az a lényeg, hogy az ellenállása a hangszóró névleges ellenállásának 5%-a alatt legyen teljes hosszában.
-
_Petya_
őstag
A hangszórókábel teljesen rézből szokott lenni szinte mindenhol, az UTP-vel szoktak trükközni. Egyébként a RET-nél biztos van egyben 50m, ha másképp nem, akkor másnapra a nagy raktárból. Amúgy bb0t kollegina is ilyesmiben utazik, érdemes lehet őt is megkérdezni.
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
HaZse
őstag
Ha a villanyászoknak megfelel a rajta közlekedő delej erőssége, akkor a hangszóróhoz is teljesen megfelel. Gondolom, hogy high-end cuccokat akarsz összekötni. (Bár oda nem ilyen vékony tyúkbelet tennél)
-
HaZse
őstag
válasz FIREBLADE78 #61134 üzenetére
55 cm-es 4:3-as CRT TV nem jó? Szerintem azokat ingyen is megkapnád.
-
Rick4
félisten
Kerül majd hozzám egy Asus X101h, 120-as SSD kellene bele a jelenlegi 8GB-os helyett, ill mivel az alaplapra forrasztott 1GB RAM nem túl acélos, kérdés, a virtuális memóriánál létezik jobb megoldás ebben a formában?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
félisten
-
válasz FoxiestFox #61139 üzenetére
Megfordult a fejemben, de olyan kicsi költségvetésem van hogy szemmel nem is látható, és céleszköz kell: vcds-t akarok futtatni rajta autó diagnosztikához ha úton ér a xarkaláb.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
HaZse
őstag
Ér az annyit? El kell adni és venni egy jobbat/nagyobbat.
Pont van nálam egy Core2Duos Toshiba noti.
bitpork Ez neked is szól. Persze, ha érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
-
DarkByte
addikt
Köszönöm mindenkinek!
HaZse: neked pedig kitartást a holnapi műtéthez.
Egyébként amit linkeltél listát azokra a 0.75 hogyan jön ki, mert a nevükkel valahogy nekem nem sikerül az illesztés Bocs de ehhez tényleg nem értek, csak megkértek hogy vegyek ilyen kábelt.[ Szerkesztve ]
-
HaZse
őstag
Ismeri valaki a Invest Medical Kft. -t? Mert pont ma néztem az OEP oldalán, hogy ez a cég elég sokszor nézi meg az én adataimat a TAJ számom alapján.
DarkByte Metrt nem csak a 0.75-ös kábeleket listázza ki.
-
-
félisten
-
válasz FoxiestFox #61148 üzenetére
Akkor lehet tolulni a linkekkel PMben
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
félisten
válasz bitpork #61149 üzenetére
Hát olyanom nincs. Ki kell fogni szerintem. Ezresért hirdette a tag, gondoltam, biztos elírta.. írtam neki, nem írta el, leküldte a haverjával Szegedre, adtam 2k-t.
Még lan kártyát és wifit is kaptam vele. Jó kis szerkezet amúgy, harmonizál a W500-zal.
Csak grafikában gyengébb, mint gondoltam, natívon a Carma2 már szaggatós történet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest