2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Lego 7784 + 76023, avagy mivel csapatja BATMAN

Az új év első legózásában kicsit bekukkantunk egy szuperhős garázsába, némi extrával fűszerezve természetesen.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Üdv mindenkinek, az új év első legózásában!

Az idei év első témájának a Szuperhiró státuszt választottam, így ebben a témakörben legózgatok picit. Legóéknál a DC Super Heroes vonal bevezetésével kezdtek el foglalkozni a szuperhősökkel és a hozzájuk kapcsolódó verdákkal, eszközökkel. Ebben a témakörben régebben csak Batman-készletek voltak kaphatóak, ilyen volt a Batmobil UCS (bár még nem volt így nevezve) kiadása 2006-ban.

Ezt a készletet kb. 9 éve vásároltam egy szegedi játékboltban 30 k-ért. Volt is egy kicsi bűntudatom emiatt, mert elég soknak tartottam akkor, pláne úgy, hogy másnap láttam a Vaterán 10-ért... ahogy az ilyen esetekben lenni szokott. De hamar átlendültem rajta. A történethez hozzátartozik, hogy még megutaztattam Dunaújvárosba, a buszon kb. mindenki engem nézett :D .

Aztán eltelt pár év, és híre kelt az UCS Tumbler kiadásának, már a tervezői bemutatónál lejátszottam agyban, hogy ez bizony kell nekem. A VIP-pontok és az esetleges kedvezmény miatt maradtam a hivatalos LEGO Shopnál, ahonnan végül is az addig összegyűjtögetett kedvezményemmel + a Párom segítségével sikerült megrendelnem.

A megjelenés előtti VIP vásárlásról lemondtam, mert akkor még nem „tudtam” teljesen meggyőzni magam arról, hogy valóban akarok-e ennyit költeni legóra. Végül győzött a „józan ész”, így megrendeltem valamikor október végén, 1-2 hét múlva meg is jött (éppen nem volt készleten), de mivel a Jézuska hozta, így maradt a dobozban egészen karácsonyig.

A legózás első felében az első Batmobilról lesz pár kép, illetve készletinfó, a második felében pedig tumblerezünk. Az iromány végén pedig a szokásos extra, ami egyelőre titok (kíváncsiak és renegátok nyugodtan lapozzanak oda) :D

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.