Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz bitpork #35610 üzenetére
Megy az ítélethirdetés? Melyiken? Be is kapcsolom a tévét.
Szerintem ez ordas hiba. Ugyanis a cikkíró hitelességét nagyban aláássa, hogy ennyire nem igényes, vagy ennyire gyenge, hogy ezt a kifejezést nem ismeri, hogy "kézhez kap", aki pénzügyekkel foglalkozik. Ez annyira a mindennapi életben előforduló dolog, hogy nem tudom hova tenni, vagy ennyire modoroskodni akart? Szerintem ez így igénytelen.
Sajnos ha valaki írással foglalkozik, de nem tud helyesen írni, vagy kifejezéseket nem tud leírni, akkor az olyan (ilyen is van...) ha egy riporter, vagy hírolvasó nem tud folyékonyan beszélni, őőőő-zik meg hümmög. Ne menjen már szakácsnak ha nem tud főzni, ezt nem menet közben kell megtanulni. Ha valaki ír, akkor legalább egy minimális hozzáértése legyen, pl tudjon helyesen írni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Politika
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Horgász topik
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Okos Otthon / Smart Home
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest