Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#76109) kuyarashi válasza kuyarashi (#76108) üzenetére


kuyarashi
őstag

Közben megkaptam az új, "gyári" akkut. Gyárinak gyári, de maximum "Cheng Fen" (Guangzhou, China). Naná, hogy hamisítvány. Javítsatok, ha tévedek!
Az összefoglaló szerint is kamu (11-ből 10 pontban).

Itt a kép az új, kamu akkumról.

Egyből írtam is az eladó Skyphone Kft.-nek. Persze honlapjukon a kép egy eredeti akkuról készült. Szerintük álljak el a vételtől, de a visszajuttatás költségét ők nem térítik meg, csak szakvélemény alapján elbírált hamisítvány esetén, mert egy "internetes iromány" alapján ilyet nem jelenthetek ki. Ez igaz is. Egyébként a gyári 47 g-al szemben, csak 41 g ez az akku, ráadásul 1.5 éves. De ez már csak egy kis ráadás. Valószínűleg az utolsó darabot vettem meg. :D

Lehet van lehetőség ajánlott levélként is visszaküldhetem, ami filléres tétel, de nem ez a lényeg. Ilyenkor az emberek lenyelik a történetet, de ez baj. Nem mintha buzgómócsing szeretnék lenni, de a magyar törvény bünteti a hamisítványok forgalmazását. Lehet az eladót is átverték, de akkor jobb, ha tud róla. Én meg megszívatva érzem magam, főleg, mikor azt olvasom, hogy a BL-T7 akkukat már évek óta nem is gyártják, csak az utánzatokat. Ezt erősítsétek meg, légyszi!

Írtam az LG-nek, megadták egy nem túl távoli szerviz elérhetőségét. Lehet poénból bemegyek.

[ Szerkesztve ]

iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.