Hirdetés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Mi történik egy netes csalás után?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- LDNIO A6140C 140W GaN Super Fast Desktop Charger
- Szólánc.
- E91 blog 2. rész
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
Game.co.uk
Egyet fizet kettőt kap használt játékpl Uncsi 1+2 együtt postával így csak 4500 Ft
-
Bogyi007
veterán
válasz raziel01 #43803 üzenetére
Volna egy kis off kérdésem ezzel kapcsolatban:
Írjátok hogy 3 font a posta, ebbe mennyi játék fér bele és ezt az akciót lehet kombinálni is pl Ps3 és x360-as játékokkal is?
Vannak nagyon jó árban engemet is érdeklő játékok - meg pl látom hogy van Fifa 12 és Fifa 12 Ultimate (1 font a difi) ilyenkor az Ultimatehoz megvannak a csomagban a kódok is?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
zuzu000
őstag
Mit jelent az Uncharted játékoknál az essentials kiadás? 2k-val drágább, mint az alap, mi van benne?
-
DM-Fan
nagyúr
válasz zuzu000 #43806 üzenetére
Olyan, mint korábban a platinum újrakiadás volt (az essentials váltotta a platinum kiadásokat). Tudtommal semmi plusz nincs az essentials-ben, ugyanaz van a lemezen, csak rondább a kiadvány. Egyébként pont az volna a lényege, hogy olcsóbb legyen, mint az alap, de mivel az alap kiadások már elég régiek és potom pénzért mennek (ha van még belőlük egyáltalán, mert leginkább csak használtban találni már), ezért előfordulhat, hogy az essentials drágább. Le szokták nyomni 3 eFt-ra akcióban az essential kiadványokat, ha visszaolvasol 1-2 hetet a topicban, akkor láthatod, hogy linkelve is volt.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
raziel01
veterán
válasz Bogyi007 #43805 üzenetére
Persze lehet kombinálni is. De ha belerakod a kosárba úgyis látod az összegen, hogy levonta-e a kedvezményt.
Rendelésenként 3 font a posta úgyhogy annyit vegyél amennyi jólesik.
A kódokat nem tudom de én hajlok afelé, hogy ha nincs feltüntetve a leírásban, hogy kód nélküli akkor szerintem van benne.Ja és ezek polírozott, karcmentes, tesztelt, újracsomagolt játékok.
De ami mellett out of stock van az elfogyott.[ Szerkesztve ]
-
Wolves#13
tag
válasz DM-Fan #43807 üzenetére
Tőlem a napokban azért nem vette meg egy srác a Killzone 3-mat, mert Essentials kiadás volt. Ha úgy játszol, hogy megveszed, végigtolod, majd eladod, akkor ne vegyél Essentialt, mert az életbe nem adod el, legalábbis gyűjtőknek nem A Platinumokkal is szintén ez a helyzet
-
DM-Fan
nagyúr
-
Bogyi007
veterán
válasz raziel01 #43809 üzenetére
Átlagban mennyi idő míg rendeléstől megérkezik a pakk? És esetleg nyomon lehet-e követni és a rendeléstől mennyi idő a fizetés avagy a pénz levétele a számláról?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Wolves#13 #43810 üzenetére
Én is az első kiadásokat keresem mindenből....pl mostanában az Uncharted sorozatra vadászok. Igaz most volt ugye akcióban essential verzióban,de inkább megveszem használtan,szép állapotban és első kiadásban (még ha nehezebb is beszerezni) , mint ezekben a "borzalmakban"...
-
Mister_X
nagyúr
válasz WhiteWalker #43815 üzenetére
Én meg úgy vagyok vele, hogy a játék a lényeg, felőlem lehet essentials, platinum vagy digitális is. Sőt, nekem tökre tetszik, hogy nekem egy ugyan olyan gerincű dobozos játékom sincs, mert így sokkal egyedibb a polc, valamint könnyebben tudom azonosítani, mint ha a szövegre kellene hagyatkoznom.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Bogyi007
veterán
válasz WhiteWalker #43815 üzenetére
Én nem adom el a játékokat amiket megveszek így számomra lényegtelen a doboz, sőt pl a Gow sorozatnak még jól is áll ez a piros doboz szerintem.
-
Wolves#13
tag
Alapjáraton én sem adom el őket, csak azokat, amik felidegesítenek
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
Gyerekek, belenéztem a GT 5-be mégis milyen...nem trollkodásból írom,de valami írtó csúnyán néz ki...majdnem PS2-es graf csak feltupírozva.. tényleg ilyen?
-
FuRiONight
őstag
GoW:a preowned 35 az uj pedig 20.font csak
Valaki megtudnà nekem venni?
Kiszàllitàssal együtt mennyi volna?
-
zuzu000
őstag
válasz WhiteWalker #43824 üzenetére
Vannak randa részei, kétségtelen. A füst az autónál ronda mint a fene, meg az árnyékok is recések tudnak lenni. De ezeken kívűl gyönyörű.
Milyen videót néztél? -
Mister_X
nagyúr
És még én voltam lehurrogva amikor megjegyeztem, hogy szerintem már a Forza 3 is szebb Ami a GT5-ben engem nagyon zavart, az a táj kidolgozatlansága. Lehet azt mondani, hogy az utat figyeljem, de amikor az út egy baltával faragott sziklát kerül ki, na azt nem lehet nem észre venni...
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Qbász
aktív tag
Igen. Van jó pár GT4 pálya benne. Illetve autók is. Gyakorlatilag a játék fele Gt4 HD. Viszont én a Forza 4 recéitől és a tuning Forza 2 grafikátol sem esetem hanyatt. Főleg a füst...A GT 5 részt ajánlott füldugóval nézni. Számomra most a Project Cars a favorit, annak ellenére is hogy még alpha.
[ Szerkesztve ]
Future Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz zuzu000 #43826 üzenetére
Nem néztem hanem otthon játszottam vele...valami arcade verseny, kocsi kiválaszt + pálya , azt hadd szóljon...a "látvány" csapott arcon először,aztán majd a "hangok"... nem flamelni szeretnék,de meg sem közelíti a Forzát...
Mister_X: próbáltam én elvonatkoztatni,de nekem sem ment...kajak ps2 HD volt...olvastam róla, hogy itt-ott a GT4 ből lettek autók és pályák beintegrálva, de hogy ennyire feltünő legyen , azt nem hittem volna...
Qbász: inkább a Forza 4-gyel kellene összehasonlítani, de ezt meg sem közelíti grafikában...a játéktól is elment a kedvem egyenlőre... , lehet nem kellene elsőre ítélkezni,de az első benyomás elég negatív volt , többet vártam...
Viszont tetszik a 3D mód
Amúgy van még olyan only ps3 cím ami 3D-s módot támogat mint a GT?[ Szerkesztve ]
-
WinnerB0Y
senior tag
Használ valaki HDMI-DVI kábelt?
Milyen vele a kép?
Ha nem wide (16:9) monitorom van akkor lenne valami gáz vele?EUNE: iNeeko
-
Dexar007
veterán
válasz WhiteWalker #43829 üzenetére
Resistance 3,Uncharted 3 biztosan..legalabbis boritojuk szerint.
Give me your cum,bull!
-
Qbász
aktív tag
Future Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'
-
zuzu000
őstag
Azért annyira nem rossz ^^ Forzával nem játszottam, de nekem tetszik a GT5 grafikája.
Kocsik nincsenek eléggé kidolgozva, vagy mi nem jön be amúgy? -
STC Speed
őstag
hali!
a read dead digitális kiadásban benne van a zombi mód?
mert boltba van game of the year kiadás abba benne van.
ez az outlaws to the end a zombis mód? mert akkor ingyenes storeba leszedni.[ Szerkesztve ]
-
Sundesz
őstag
Nem rossz azért a GT5. Spa, Nürburgring, Nordschleife, Madrid, Róma mind jól kidolgozott pályák. E mellé egy prémium autó és meg is van az igen szép látvány, a bevilágítás agyon veri a Forza-t, az autók már-már élethűek. A baj csak az, hogy kb. a játék 1/4-re mondható el ez, a többire az igaz, amit te mondasz. És összhatásra jobb a Forza, az is igaz.
Pl. nagy ganajság, hogy az autók kerekeinek egyszerűen nincs belső fele, csak nagy feketeség, és ez a GT 6-ban sem fog változni.
Hörcsög Powa'
-
Ghard
őstag
La sarthe 2005ös verziója asszem ps2 hd, a 2009es a rendes gt5 pálya, ha estleg ebbe futottál bele. Meg azok a "nem ps2es" autók, amiknek kidolgozott belső nézete van. A füst-árnyék ronda, a ps3 ennyire képes sajnos.
Menj egy kört Special Stage Route 7-en, Cape vagy High Speed Ringen, ha még mindig baj van vele, az elég kellemetlen, mert ps3ra szinte csak rondább játékok vannak
Ha a grafika számít akkor pcre tedd fel a Grid 2-t vagy az NFS Shiftet, talán ezek a legszebbek, de az autók szimulációja 0.
Én csak a forza 3al játszottam, az nem szebb, viszont nem is szimulátor. A 4 lehet hogy szebb,de kétlem, hogy sokat változott volna a fizika.[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
Kis kényszerpihenőn voltam de végre megvan az én gépem is.
PSN ID: Richie_Dale vegyetek fel nyugodtan!
Ha kell valakinek CO-OP vagy bármi segítség szóljon, hiszen azzal játszok amivel akarok. Most épp God of War Ascension - God of War Chains of Olympus - God of War - God of War Ghosts of Sparta - God of War 2 - God of War 3 van a terítéken. Remélem végzek velük mire megjön a Last of Us, bár a promos verzió már itt van nálam, de megvárom a hivatalos launch-ot.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz Xirtam #43840 üzenetére
De ganéj vagy, azt hittem csak nekem van Last of Usom És ez a fehér SuperSlim tényleg nagyon jól néz ki. Amúgy nekem a SS formája is
tetszikelfogadott már, nem annyira vészes az.@Qbász: a SimulViewes játékok támogatják szoftveresen a dual play funkciót 3DTV-ken?
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
-
Mister_X
nagyúr
Ha SDTV-re kötöm a PS-t az kíméli valahogyan? Eljátszotta velem azt, hogy most pihent két hétig a hűvös panelban, hazamentem, két perc GRID-ezés után kidobta a YLOD-ot. Kicsit idegest lettem,ert itt a The Last of Us is, amit tesztelni kell. Kinyomtam, ventipörgetős módszerrel kihalásztam a lemezt, lementem a pincébe a dobozért a garipapít miatt, aztán próbaképpen benyomtam. És megy.
-
Ghard
őstag
válasz Mister_X #43849 üzenetére
Fene tudja, elvileg kisebb felbontásban kevesebb a számításigény. De hdtvn is le tudod venni a felbontást sztem 560 vagy 480pre.
De annak a gépnek nem sok van hátra(#43848) 3RROR
Legtöbbek szerint az M3 a király, nos ennek az ára (nem használtan) kb egy R35el egyezik meg. Innentől kezdve nincs miről beszélni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- TCL LCD és LED TV-k
- Jogász topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest