Hirdetés
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
Próbáld meg azt,hogy töröld ki a Game Datát (a Save Datát ne!),és utána lépj vissza a játékba,de cancel-ezd le mikor felajánlja az update-t,utána lépj be a profilodba hátha odaadja a trófeát. Ha nem akkor más nincs,max tényleg az hogy még egyszer végiggyűjtöd a tollakat frissítés nélkül.
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
james001
veterán
Egyik fórumon találtam:
"For those having issues getting the trophies to unlock, here is how I fixed the issue.
1. Deleted ACB file in Game Data Utility folder.
2. Loaded up game disc.
3. DECLINED update.
4. Let game install.
5. Went back to XMB.
6. Loaded up game again.
7. Installed update.
8. Started new story.This worked for me as I'm now getting all the story related trophies. I hope this helps some of you."
Tehát ahogy írtam előzőleg,csak miután újrainstallált a játék lépj ki és utána rakd fel a frissítést,de mindenképp kezdened kell egy újat.
Egyébként ha mindent kitörölsz akkor a trophy-k nem törlődnek,mert azok az online ID-hez vannak kapcsolva.[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Def26
félisten
Akkor éri meg, ha használod is. Én pl. csak a close quarters pályákat használom. jah, még annyi, hogy a dupla xp -t is csak a prémium tagok kapják meg.
Ha belegondolsz, (én is belegondoltam) akkor lassan itt a bf4, nem éri már meg prémiumon pörögni.Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Ghard
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest