Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz MasterMark #33522 üzenetére
Ez a tábla szintén a plazma topic általam írt #1. HSZ-éből származik. Talán érdemes annak végigolvasni, aki ilyen témában őrlődik.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
bandi0000
nagyúr
válasz MasterMark #33524 üzenetére
hát én szerintem Battlefield MW meg FIFA meg valami verekedős játékokkal játszanék nah meg autós, grafika meg azért számítana
Xbox One: bandymnc
-
papajoe007
tag
-
Vladi
nagyúr
válasz MasterMark #33681 üzenetére
Elvitték, nincs több gerilla marketing.
il sole non sorge più ad Est!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz MasterMark #33876 üzenetére
Látom még mindig nem értitek mi a warez fogalma.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz MasterMark #33879 üzenetére
De ez hülyeség. Felsoroltam vagy 10 funkciót, mit érsz el egy 3.55-ös géppel. Warezhoz egyiknek sem volt köze. Ezt úgy kell elképzelni mint iphone-on a jailbreaket, androidon a root jogot. Nem véletlenül nevezik itt is jailbreaknek a cfw-t.
Attól még lehet eredeti játékokkal játszani. A mostani sprooferrel még psnről vásárolni is. Én is lemezről játszottam attól, hogy tört gépem volt.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz MasterMark #33881 üzenetére
De milyen lopás? Ki beszélt lopott játékról? Mutass már légyszi olyan hozzászólásomat aminél azt írtam, hogy bármi ilyet támogatnék. Dehogy támogatom, sőt. Steamen is rendszeresen vásárolok. De olyan plusz funkciókkal ruházta fel a cfw a gépemet, amit a sonynak kelett volna alapvetően beletenni. De ha ők nem, legalább ügyes devek megoldották.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz MasterMark #33884 üzenetére
Nincs igazad. Közelében sem volt a téma annak, hogy hogyan lehet pl warezolt játékokat beszerezni vagy futtatni.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz MasterMark #33922 üzenetére
De kindlenél, iphonenál, androidnál nem gáz. Még az adblockerek sem rootolt androidon amivel az ingyenes, reklámos progikból tiltod le a reklámot. Érdekes egy hozzáállás.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz MasterMark #34048 üzenetére
Soha nem fog senki szerintem olyan gyorsan és pontosan célozni mint az egérrel. Nekem 2 évig volt ps3-am, annyi idő sem volt elég ehhez.
-
LordAxwell
senior tag
válasz MasterMark #34173 üzenetére
A routernél be van kapcsolva azt néztem, a tűzfal meg a rendes windows tűzfal, a PS3-on meg be van kapcsolva a media server funkció, akkor mi lehet a gond?
Biztos, hogy tud wifin is csatlakozni a géphez a Ps?
[ Szerkesztve ]
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz MasterMark #34176 üzenetére
Ubuntu 10.04
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz MasterMark #34190 üzenetére
Menni kell annak WiFi-n is, ha ott nem megy, akkor kábelen sem fog. Ez vagy router lesz, vagy tűzfal.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz MasterMark #34205 üzenetére
Milyen codec kell hozzá? Hová kell telepíteni?
Mkv-ba ágyazott feliratot ki lehet választani?A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
LordAxwell
senior tag
válasz MasterMark #34223 üzenetére
Az merre van?
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
LordAxwell
senior tag
válasz MasterMark #34225 üzenetére
De nem mindegyik film szaggat!
Minek a beállításainál?
[ Szerkesztve ]
-
nokia párti
őstag
válasz MasterMark #34385 üzenetére
Kivéve az exkluzív játékok készítői.
-
törölt tag
-
ldave
félisten
válasz MasterMark #34575 üzenetére
Abban témában lehet kéne írni egy jó kis 1. hozzászólást, melyben leírja pár hozzáértő a választott konzoljának előnyeit és hátrányait, hátha 10-ből majd 1 ember elolvassa
A Slime draws near! Command?
-
Gebriel
veterán
válasz MasterMark #34575 üzenetére
Annyira pártatlanul írta, hogy elakarja cserélni a PS3-ját, Xbox360-ra.
-
tDr1v3r
veterán
válasz MasterMark #34672 üzenetére
Áhhá.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
dvd_R+
őstag
válasz MasterMark #34698 üzenetére
de ez nem rossz
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
tDr1v3r
veterán
válasz MasterMark #34799 üzenetére
Már pihizik.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
james001
veterán
-
cudarz
tag
válasz MasterMark #34869 üzenetére
Ahaa értem, köszönöm a választ. Ez azért van, mert az optikai csatlakozója videonak és audionak ugyanolyan? Vagy az optikai kábel csak audiot tud átvenni?
-
cudarz
tag
válasz MasterMark #34872 üzenetére
Értem, köszönöm szépen, és a többieknek is köszönöm, akik válaszoltak.
-
Gebriel
veterán
válasz MasterMark #36328 üzenetére
-
Tenager18
senior tag
válasz MasterMark #36340 üzenetére
Igen,csak azt gondoltam lesz valami belső változtatás is...miért meg van irva,hogy konzoloknál nem történhet hardveres fejlődés/okosítás?
-
Tenager18
senior tag
válasz MasterMark #36344 üzenetére
Igen,amolyan korszerüsítésre gondoltamKöszönöm a válaszokat...amugy nekem sem jön be a huzogatós kialakitás....maradok a 320-as slimemnél
-
freestyler8
csendes tag
válasz MasterMark #36429 üzenetére
de miért?
-
meoindil
aktív tag
válasz MasterMark #36439 üzenetére
Mivel valóban nem warez teljesen komolyan gondoltam. De gondolkodj perspektivikusan: ha valaki PS3-at vesz az önmagában hordja a későbbi hack vagy akár (Apage satanas!) warez lehetőségét. Tehát ha minden esetleges lehetőséget figyelembe kívánunk venni, akkor akinek PS3-a van azzal kapcsolatban nem írhatna ebbe a topikba mert ugye, a PS3 megléte önmagában lehetőséget biztosít ilyesmire. Ugye mennyire nevetséges?
Az én gépem is hackelt és eredeti játékokkal játszom rajta. Tuti nem én vagyok az egyetlen ilyen! -
r3dsnake
nagyúr
válasz MasterMark #36442 üzenetére
Apple topicban is megengedett a jailbreak. Továbbra sem értem, hogy itt miért nem.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz MasterMark #36446 üzenetére
"A tableteket azért nem vették bele a felmentésbe, mert nem tudtak egyértelmű definíciót megállapítani arra, hogy mi is minősül annak. (e-book olvasók, iPad-ek, stb), úgyhogy a táblagép feltörése a továbbiakban is illegálisnak számít."
És ezután nézz be egy iPad topicba vagy egy Amazon Kindle topicba... Továbbra is hülyeségnek tartom, hogy ezzel nincs gond, ps3-nál meg mégis. Akkor vagy mindegyik legyen engedett, vagy egyik sem.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz MasterMark #36449 üzenetére
Ezerötszázszor lerágott csont és még mindig nem világos! Na, mostmár módosíttatom a topic címét!
r3dsnake: ha valami máshol tiltott, de ott nem tartják be, akkor az elég indok számodra, hogy Te máshol ugyanúgy szabályt sérts? Vedd tudomásul: itt tiltott és az is marad!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz MasterMark #36452 üzenetére
Ne hasonlítsd már a lopást a jailbreakhez...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz MasterMark #36457 üzenetére
Múltkor is leírtam, múltkor is belekötöttél utána: [link]
tDr1v3r: igen, van olyan. Én is arra használtam, meg a fentebb felsorolt dolgokra.
Ráadásul a "döglött" PS3-at RSOD után nem is tudtam volna feléleszteni, ha nem épp CFW lett volna rajta. Viszont így egy pkg telepítésével tökéletesen megoldódott a dolog. Sok RSOD gépet meg lehetne így menteni, főleg, hogy az leginkább szoftveres gond csak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- (PSN/PS5) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest