- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
Ez csak az én személyes véleményem/élményem a dologgal kapcsolatban: amikor az első kocsimat megvettem akkor megvettem kb mindent: wax, gyorspolír, sampon, ilyen ápoló, olyan tisztító, még ablakpolírt is. Szerintem 15 ezret simán elszórtam ezekre a szarokra, aztán 2-3 óra elbaszása után még az eredmény is gyenge lett
Persze jobb dolgom akkoriban még nem volt, szóval az időmbe épp belefért
Mostanában már nem szarakodok ilyenekkel, 2-3 havonta kiglancoltatom kézi kozmetikában 5-6 ezerért azt kész. Időm is megmarad másra, és az autó is tisztább lesz mintha én csináltam volna
Sok ilyen kézi autómosónál ha megmondod hogy eladáshoz szeretnéd kitakaríttatni, akkor tudni fogják, hogy mire kell figyelni
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Synology NAS
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Welock Smartlock u81
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- JONR P20 Pro Önürítős Forgómopos Robotporszívó !!! Xiaomi MI Home App
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- Carly autó hibakód olvasó
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Használt iPhone 15 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest