Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Van-e még?
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Fandango
üzenetére
Passz, ezek a külső műanyag és festés dolgok elég kacifántos kérdések. Rendes előkészítés és alapozás meg technológiai előkészítéssel nyilván festhető lesz minden.
Plasti dipet mióta a világ világ használnak mindenre. Elég kevesen mutogatják meg egy combosabb hazsnálati idő után
Amit én tudok és bukott: laptop, középkonzol, díszcsíkok. Ezeket szemmel láttam nagyon hamar megpusztulni. És mind rendes munka volt, amit kellett megcsináltak festés előtt. Vannak mindenféle extra cuccok amikkel lehet tartósabbá varázsolni. Csak olyan végösszeged lesz, amiből golyóállóra lefényezik neked kamrában 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amit én tudok és bukott: laptop, középkonzol, díszcsíkok. Ezeket szemmel láttam nagyon hamar megpusztulni. És mind rendes munka volt, amit kellett megcsináltak festés előtt. Vannak mindenféle extra cuccok amikkel lehet tartósabbá varázsolni. Csak olyan végösszeged lesz, amiből golyóállóra lefényezik neked kamrában