- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bareszotron
üzenetére
Adnék de nekem is Graphics kolléga kölcsönöz,ő van tele tőle kérj
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Akkor már inkább szántsák be.
-
Beszántás helyett eladnám, szerintem lenne piaca egy bejáratott brand-nek.
Persz nem olyan legendás, mint a Nokia.
-
Ahogy már írták mások is a OnePlus lényegében Oppo és az OxygenOS egy átskinezett ColorOS szóval olyan nagy dolog nem történne. Szomorú mert szerintem jó balance volt a letisztult de nem annyira minimalista OS és a jó hardver jó áron között. Egy Pixel nekem túl fapados, a Samsung a nevéből él, Xiaomi -ra nem szívesen váltanék.
-
Oneplus nord ce 5g hasznàlok,idén lesz 5 éves. Előtte évente cserélgettem. Nekem tökéletes. Következő telómnak is egy Oneplust gondoltam,remélem lesznek még.
-
A végén még megtartom....?
-
Graphics
Jómunkásember
Akkor is létezett az Oppo, csak akkor még ennyire sem ismertük, és már az OP1 sem volt más, mint egy Find7/Find 7a átirat. ( kis túlzással, de ez valóban így volt, hogy egy lebutított 7a-t kaptunk O+O néven...
Csak ezt sokan elfelejtik, és akkor nem is volt ennyire felemlegetve.. Most ugyanott vagyunk igazából

-
Rick4
félisten
válasz
secretgarden
üzenetére
Neked tuti nem volt oneplusod.
Volt 3, 3T, 6, 7t pro, 8pro van a mai napig, 5.5 éves a készülék. Egy se járt soha szervizben, a mostani úgy működik, ahogy kijött a gyárból, ráadásul mindből kettő volt, mert az asszonnyal egyszerre cseréltük mindig.A haveroknak, tesómnak is tetszettek, vettek ők is, egy készüléket küldtem ki a lengyeleket, vasárnap este 8 órai bejelentés, másnap 9- kor itt volt a UPS futár érte, csütörtökre volt ajánlat mailben, 10 perc múlva ki volt fizetve, hétfőre otthon volt a javított készülék. Több más hasonló esetről is tudok fórumokból, senkinek se ültek rajta, és igen gallánsan kezelték a garit, sokszor ingyen és bérmentve cserélték aksit, ha ki kellett nyitni a telefont.
Tmx-es tapasztalat még nagyon sok éve Samsung s4-gyel volt, akkor a nevük is más volt, érintőképernyő csere,.mondom a szervizesnek, hogy ne hajligassa el a hangszórórácsot,.mert úgy nem fogom átvenni, eltelt 4-5 nap, jön az sms, mehetek érte, következő héten mentem, vennem át, természetesen elhajligatta, kezdhette elölről, én meg mentem dolgomra...
Szóval sok apróságon múlik, mitől lesz valaki jó ügyfél, de élő példa vagyok, hogy nem volt értelme a 8 pro-t cserélni eddig, talán majd a 15-re, de csak nem akar tönkremenni.
-
milkabrams
őstag
válasz
secretgarden
üzenetére
Anno az Lg is így b...ta el, hiába tetszett mindenkinek a munkahelyemen és hiába hallgatták tágra nyílt szmmel egy Beyer dt 770 pro társaságába, ha egy darab gsm boltban volt kapható az egész országba.
-
judas13
veterán
Így múlik el a világ dicsősége.
-
GhostVector
tag
válasz
secretgarden
üzenetére
Nekem 2/2 alkalommal előbb ért vissza Lengyelből javítva, mint az itthon vett telefonok a csodálatos TMX és Samsung szervízből, szóval ez szerintem nem volt probléma.
-
secretgarden
aktív tag
Szerintem a jelenlét hiányával rontották el. Nálunk (UK) egy évet kivéve (amikor ja jól emlékszem a OP 8/8T kapható volt az O2 hálózatán keresztul is), soha nem voltak kaphatók se szolgáltatóktól, se boltokban (mint Argos, Tesco, Currys stb). Így aztán nem csoda hogy nem vette a nép, mert hát a tobbség nem OnePlus Store-ból vagy Amazonról vesz telefont kp-re... Az se segített, hogy nem volt sosem helyi szervíz, ha elromlott lehetett kuldeni Lengyelországba vagy máshová, és várni x. hetet...
-
joey04
titán
Nem csodálnám. Már nem olyan egyedi és árelőnye sincs. Sima oppo.
-
gPéter
tag
Azt hiszem ez a hír (is) megmagyarázza, hogy az OP15 miért kapott középkategóriás kamerákat. A következő oneplus csúcsmodellt már nehéz lesz 1000+ euróért kitenni a polcra Európában és az USAban.
-
válasz
Bareszotron
üzenetére
Akkor Graphics az ADONISZ
-
tms+
senior tag
Közben megszólalt a OnePlus, és azt mondják, hogy nem igaz. De nyilván volt már rá példa, hogy az Oppo is mondta, hogy nem vonul ki sehonnan és 1 nap múlva mégse maradt még nyomuk sem az EU-s piacon.
https://www.androidauthority.com/oneplus-statement-on-shutdown-3634109/
-
Shyciii
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Felületben nem sok, de maga a design, és működési elv, pl a kameránál...
-
CptAdamica
veterán
7Pro-ról váltottam 12-re még 2 éve, mindenki írta, hogy ez már nem az a Oneplus, meg elveszett az egyénisége és amúgy semmilyen radikális változást nem vettem észre a felületben a korábbiakhoz képest.
Viszont, ha tényleg megszűnnek az eléggé sajnálatos lesz. Azt hiszem a Pixelek felé fogok fordulni, ha bekövetkezik.
-
Shyciii
veterán
Nincs is értelme Oneplust kiadni. Egy az egyben Oppo már a telefon. Régen legalább volt egyéniségük, ahhoz képest hogy akkor sem voltak teljesen önállóak. Most meg szinte egy az egyben ugyanazt adják ki. Részemről a Oneplus 7-7T Pro volt az utolsó igazán Oneplus telefon.
-
kcsa
veterán
válasz
Bareszotron
üzenetére
Hát igen, van az a réteg ahol ezt így gondolják.
-
Bareszotron
aktív tag
válasz
Alogonomus
üzenetére
Ez miért balhé? az az igazi férfi akit köröznek, vagy volt már legalább egyszer börtönben.
-
Alogonomus
őstag
Most egyébként is kicsit túl sok balhé kerekedett a OnePlus körül. Körözik az alapító vezetőjét.
-
Oneplus használóként sajnálatosnak tartom ezt, ugyanakkor teljesen ésszerű lépés lenne. Akár megtehetnék, hogy az Oppo márkanév alatt (Redmi/poco vonalhoz hasonlóan) meghagyják a nevet, és a 1+ lenne az oppo Fan edition sorozata (a Samsung S sorozathoz hasonlóan), kevés extra fejlesztéssel, aminél nem lenne domináns eltérés más modellekhez képest, így pl a szoftvercsomagok sem igényelnénke eszeveszett erődorrásokat.
Három vonal megtartása nem éri meg ekkora volumennél. Még a Honor 70M-s száma is határeset, de sok volt a csúcskészülék (20%) és sok volt a közép, felsőközép is. A Realme hiába produkál 9 számjegyű eladást, de a kis marginnal operáló területen teszi ezt, ami nem kompenzálja az igényeket.
Persze nálam sokkal jobban átlátják ők a számokat, meglehet, hogy mást vagy mást is látnak, és még több okuk is van az esetleges beszántásra.
Szeretem a 1+ készülékeket, és ha egy ilyen kivonulás okán olcsón dobálnák a készülékeket, még be is vásárolnék egy "utolsót"...
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest