Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomyoy
senior tag
aphra2 mondott nagy igazságot! Így van... ugye nem egyformán van kikopva és ha a középső "csatlakozás" van jobban elkopva akkor nem birod beleütni, meg halottam egy olyat is egy autósboltostól"szaki", hogy műszakin "megnézhetik" azt is hogy a stift gyári e..tehát túl kell lógnia a zsanéron, ami most az enyémben van az nem jó, nem tudom mennyire helytálló, jah meg még szereznem kell hátra sárfogó gumit, mert az sincs rajta, ami szintén kell hogy legyen, az új gyári opel 8e Ft

buher:
tesóm is azt mondta, hogy vegyek bele gyárit, és valami célszerszámmal meg kell nyomni a zsanérokat, szervizben is így csinálják, bár ha elvinném szervizbe sztem 2-3e ért megcsinálnák....csak tudod milyen durva a vezetőoldalim
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tesóm is azt mondta, hogy vegyek bele gyárit, és valami célszerszámmal meg kell nyomni a zsanérokat, szervizben is így csinálják, bár ha elvinném szervizbe sztem 2-3e ért megcsinálnák....csak tudod milyen durva a vezetőoldalim