- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Harmincegyedik rész
- sh4d0w: Amikor az ostobaság szorgalommal párosul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pajac: Szinte mindene megvan
- sz_tibor: Fekete, kerülendő cégek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordring
aktív tag
Én a D2-t is többnyire soloban tolom, csak a mindenképp szükséges pvp-vel, tehát anti-Marathon beállítottsággal. Ennek ellenére nagyon érdekelt a Marathon világa, gunplay, stb., ezért megvettem kb. féláron egy áruházban és azóta is minden nap megyek 1 vagy 2 runt. A kezdő pályának van solo változata, itt max. egyszermélyes emberi ellenfelekkel találkozhatsz, csapatokkal nem. Sztm én eddig csak gépi ellenfellekkel futottam össze, viszont azokból is, ami nem a legelső szint, hanem mondjuk predator-szerű ghost vagy pajzsos nagy böhöm, azok már komoly kihívást adnak. Van benne sztori szál+ frakciók saját küldetésekkel. A gunplay brutál jó. Nagyon jól el elehet vele szórakozni soloban is. A modolásba, buildelésbe még bele sem szagoltam.
-
Daelion
őstag
Sokan azzal számoltak, hogy a Marathon megjelenése után majd bejelentik a köv. kiegészítôt és megy tovább minden. A jelentések szerint a fejlesztôk is, ôk se tudtak arról, hogy befejezik..
Ha találgatnom kéne akkor a Sony rájuk fog tukmálni valami film adaptációs projectet büntetésbôl, aztán ha azt sikerre viszik meggondolják a D3 finanszírozást.
Persze én meg tudom érteni ezt az oldalát is meg, hogy biztos csalódást is okoz az ilyen pláne ha nem erre számítottak.
Egy jó ideig engem is érdekelt a játék és agyaltam is rajta, hogy beleugorjak mert imádom a looter shootert csak egyedül annyira nem akartam inkább illetve nem volt időm még 1 ilyen időigényes játékra és sajnos jelenleg sincs..
Attól függetlenül szerintem ez is elég tisztességes, hogy mennyi ideig kapott legalább valami tartalmat.Marathon engem teljesen hidegen hagy, nem játszom már semmi PvP témát. Annál egy D3 is jobban érdekelt volna engem is az..
-
wjbhbdux
veterán
Én ugyan nem játszom a játékot de ettől még miért lenne vége?
Én pl a mai napig játszom néha Borderlands 3-at valamelyik endgame karimmal 1-1 Raid runra vagy valami mert egyszerűen szórakoztat a játékmenet még így ~1200+ óra után is.
Ugyan ez Diablo 3-ban is ami már évek óta maintance módban van de 1-2 hétre még a mai napig is fun beugrani 1 seasonbe hiába van már benne 3000+ órám.
Szerintem ez minden online service játéknál könyvelhető, hogy valamikor eljön az az időszak amikor már nem fog több updatet kapni.Sokan azzal számoltak, hogy a Marathon megjelenése után majd bejelentik a köv. kiegészítôt és megy tovább minden. A jelentések szerint a fejlesztôk is, ôk se tudtak arról, hogy befejezik..
Ha találgatnom kéne akkor a Sony rájuk fog tukmálni valami film adaptációs projectet büntetésbôl, aztán ha azt sikerre viszik meggondolják a D3 finanszírozást.
-
Daelion
őstag
Én ugyan nem játszom a játékot de ettől még miért lenne vége?
Én pl a mai napig játszom néha Borderlands 3-at valamelyik endgame karimmal 1-1 Raid runra vagy valami mert egyszerűen szórakoztat a játékmenet még így ~1200+ óra után is.
Ugyan ez Diablo 3-ban is ami már évek óta maintance módban van de 1-2 hétre még a mai napig is fun beugrani 1 seasonbe hiába van már benne 3000+ órám.
Szerintem ez minden online service játéknál könyvelhető, hogy valamikor eljön az az időszak amikor már nem fog több updatet kapni. -
oriic
HÁZIGAZDA

"How is your Marathon?"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wjbhbdux
veterán
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nálam az első rész 10 percnyi gémpléje után.

Viszont úgy néz ki, hogy ezzel a Marathonnal eléggé mellényúltak. A megjelenéskor mindenki hogy rá volt pörögve, aztán még ott van rajta a tojáshéj, de már halódik...
-
norti
addikt
Jól kinyírták a Destiny-t a Marathonnal. Nyilván már előtte is baj volt a sok tartalom eltávolítás, de a Marathon lett a koporsószög és közben az is megfekszik (bár véleményem szerint eleve bukó volt).
Nagyon sajnálom, nem játszottam már egy ideje, mert egyre kevésbé volt minőségi a tartalom (hála a Marathon fejlesztésnek), de mindig szerettem, mert szabadabb looter-shooter volt, mint a Division 2.
-
ViZion
félisten
Destiny 2 nálam akkor halt meg, amikor steam-re migrált és minden előzményem kuka lett...
-
Necroman_Mk2
őstag
Kérdés, hogy ezzel a lépéssel a D2 keménymagból hány játékost tudnak átcsábítani a Marathonra.
Amúgy fontolgatom a Destiny-be ugrást, és lehet, hogy belevágok az ingyenes részbe. Ennek amúgy van különálló launchere, vagy csupán Steam alól indítható? -
Yodafon
őstag
amugy ez mennyire elvezheto soloban? Van valami ertelmes story modja? Vagom hogy mmo de akkor is

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
wjbhbdux
veterán
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
wjbhbdux
veterán
-
Yodafon
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
wjbhbdux
veterán
?????????????????????????????
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Nekiment a MacBook Neónak az AMD
- 35 millió forintos géppel értelmezné újra a PC-t az NVIDIA az ASUS jóvoltából
- Microsoft Rewards
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Projektor topic
- Facebook és Messenger
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)