- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gerner1
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sza_Sa
senior tag
Találkozott már valaki olyannal, hogy a h astránál a küszöbbe volt víz? Másfél hete lemostam, de mivel nem én járok vele, csak a hétvégén hallottam, hogy fékezésnél víz bugyogás hallatszik, akkor azt gondoltam, hogy a tankból jöhet. Tegnap lementem a kocsihoz mert nem hagyott nyugton, aztán addig mentem vele, míg be nem azonosítottam a zaj forrását, a bal küszöb felől jött a hang, mintha az egyik pohárból önteném át a vizet egy másikba.
Alábújtam, az egyik dugót kivettem, majd kb 1 liter víz jött ki a küszöbből, de csak a balból, a jobb csont száraz. Ma minden dugót átnéztem, megvoltak, dobbetétet a küszöb felől megbontottam, ott is látszólag minden a helyén volt, a dugón még a gyári alvázvédő is rajta volt.
Honnan kaphatott ennyi vizet? Lehetséges, hogy a tavaszi intenzív alvázmosás ( sima slagos, nem magasnyomású) be tudott nyomni ennyi vizet, de ha igen, hol?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest