- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
Jaaa, azt hittem már konkrétan tudod mi a bajod vele! Így már más ;)Én nagyon sokat vezetek dízel autót, de nem nagyon szeretem őket.
Amit szívesne vezetek az VW csoport PD/TDI verziók, meg a Berlingó.
A Nissan Pathfindert pl kifejezetten útálom!!! Na az a tipikus lent semmi, fél napos turbó luk, aztán megindul mint a barom, de már el is fogy és ha nem vigyázol letilt a faszba se perc alatt. Elég 2x lefullasztani, onnantól bajos az elindítás. Na meg a 80-ig váltok 10-et típusú vezetéstől is herótom van. Nekem nem jön be ez a tolok 1 nagyot, érzetre de jól megy, váltani kell, tolok 1 nagyot, "pfúúú de fasza", de már megint váltani kell, tolok 1 nagyot, jééé, még csak 70-80. de érzetre hú de megy. Megy a faszt! Olyan mint az 1.0 Suzuki, hangos, váltasz 20.at és már is úgy érzed de nagyon megy. XD Szerintem úgy szar az egész ahogy van.(már mint a NISSAN 2.5 DCI-je) Tökre ilyen az új D Corsa 1.3-as CDTI-je is. Egyfeszt kamillázbom kellett a váltóvál, hogy ne ragadjak be, meg haladjon. Rendesen tanulni kell a városi szapora haladáshoz az autót. Szal nem az igazi. Nekem dízelből marad a VW meg a hosszú váltó
De pl haver 3.0 A6-ja az automatával, na az bejön. Mondjuk az 525D sem volt annyira rossz, ha már mentél legalább 50-el,onnatól jól ment, d az is automata volt.
A másik, minél komolyabb a dízel moci, annál drágább és bajosabb, kényesebb, ami meg bazira sokba tud kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mini-ITX
- Macska topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Először lépte át a 400 dollárt az okostelefonok átlagára
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
De pl haver 3.0 A6-ja az automatával, na az bejön. Mondjuk az 525D sem volt annyira rossz, ha már mentél legalább 50-el,onnatól jól ment, d az is automata volt.