Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
diegho
üzenetére
Na, én ezt irigyelem, ez az álmom. Velem még sosem volt ilyen, pedig igyekezem ilyet találni. Csak ha ismeretlenül megyek oda valahova heylből bizalmatlanok velem (ami érthető, hiszen új vagyok).
Márkaszervizben is úgy érzem ha benn vagyok az autónál, hogy annyira nem látnak szívesen a szerelők. És ha 1 kérdést is felteszek (egyszerűt), akkor arra nem nagyon kapok választ, és úgy érzem fárasztom őket (pedig nem szeretnék fárasztó lenni, és sztem nem is vagyok az).
Esetleg ha ez a szerelő Bp-i privátban el tudod küldeni az elérhetőségét? (bár pont az újabbik autóhoz keresek jó szerelőt, ahol már kis informatika is kell, a régihez találtam jót (csak ó is mindig elfogalalt))
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED monitor topic
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest