- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Volt nálam egy 5000K-s az összehasonlítva a jelenlegi 6000-es szettjeimmel nem volt észrevehető különbség közöttük, 4300-ast még nem próbáltam de 8000-est már láttam párat az szép lehet kiállításon meg a garázsban de nem kellene.
Ködben a xenon egyébként egész jó csak nem árt pl a fényszóró magasságát levenni teljesen mert úgy többet látni, sok autóban jól látszik a xenon magasságának hülye beállítása mert diszkó jelleggel az eget világítja a kis fénycsóva
Jellemzően golf 2, lada amelyikben benne van a xenon de beállítva sincs pedig 1200 huf-ért nem sok. Ugyanakkor kérdeztem a srácot aki csinálta a beállítást, hogy nagyon rossz-e a vetítési kép xenonnal de azt mondta, hogy teljesen jó és úgy is nézett ki a műszerben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Arc Raiders
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Zbook 15 G5,15.6",UHD,TOUCH,i7-8850H,32GB DDR4,1TB SSD,P2000 4GB VGA,WIN11,IR KAMERA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- Samsung Galaxy A33 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jellemzően golf 2, lada amelyikben benne van a xenon de beállítva sincs pedig 1200 huf-ért nem sok. Ugyanakkor kérdeztem a srácot aki csinálta a beállítást, hogy nagyon rossz-e a vetítési kép xenonnal de azt mondta, hogy teljesen jó és úgy is nézett ki a műszerben is.