Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atilla001
senior tag
Lehet menni éjszaka is. én a brutál fokozaton játszottam ott nagyon hamar észrevettek és semmi esélyed nem volt, csak menekülni. ha szeretsz sötétben rohangálni és elég ügyes vagy hozzá akkor jó lehet de szerintem egyetlen egy előnye a többi xp azon kívül teljesen felesleges iccaka küzdeni. Egyetlen egy esti küldetést találtam egy nyilpuskáért aminél már eleve jobb volt. De vannak plusz lények amiket este könnyebben vagy csak este találsz meg és esetleg plusz matériát vagy fegyvert található náluk.
A mentés mindig is hasonló volt de itt szerintem azért kötötték biztonsági helyhez mert nagyon könnyű volt közlekedni. elmentél valameddig, kiléptél visszaléptél és máris ott voltál egy biztonsági helyen. nem kellett vissza rohangálni ezt sokan kihasználták, főleg speedrun-nál.
Én azt mondom hogy ha a grafika maxon van és van hozzá a vasad, szerintem abszolút kiváló. -
Rossi
addikt
válasz
Atilla001
üzenetére
Nem mondom, közelre nézve nagyon szép a grafika, de ha háztetőről távolabbra néznél, ott már látványos a grafikai korlát.
Egyébként kezd beszippantani.
Éjszaka annyira sem lehet menni, mint a második részben?
Ott ha nem mentél le utcaszintre, akkor igazából el lehetett mászkálni.A mentési rendszer viszont katasztrofális, azt hittem, hogy mission progress triggereli, és kiléptem, aztán buktam kb. 20 percnyi progress-t...
-
Atilla001
senior tag
Szerintem ez a legszebb epizód. A fények a textúrák, az animáció a zombik mozgása reális támadása sebzése. Menj be a ligetbe az erdőbe különböző napszakban, a fények a mozgás. A füst a por a tűz megvalósitàsa. Menj be a turista központba. Annyira élethű hogy hihetetlen. VR szemüvegben simán elhinném. Erre rájön még az hogyha nem lenne ilyen leharcolt a környék szerintem gyönyörű és hangulatos nyaralóhely.. volt. A küldetéseken kívül is rengeteg jelöletlen!! loot hely van. Ez mint brutál fokozaton. Ha gyengébben kezdtem volna nem indítanék új játékot erősebb fokozaton. Nekem tökéletes játék lett, simán megérte az időt és a pénzt. Egyetlen egy fontos negatívumot vettem észre, hogy éjszaka menni gyakorlatilag teljesen felesleges és halálos. Ezt úgy mondom hogy nagy rajongó vagyok, mind a két előző rész minden epizódjában több száz órám van.
-
Rossi
addikt
Megvettem, elkezdtem, de egyelőre nem érzem azt, amit a korábbi részeknél.
A grafika kicsit csalódás, látszik, hogy többet nem nagyon tudtak kihozni belőle, de az animációk szépek.
Ez a mentési rendszer kicsit dühítő, de ha jól értem, akkor a safe house-ban való alvás fixen triggerel egy mentést.
Remélem...
Még nagyon az elején vagyok, nem jutottam el a Town Hall-hoz sem.
Legmagasabb nehézségen kezdtem, de aztán az első Chimaera-nál lejjebb kellett raknom...
-
Atilla001
senior tag
Nagyon szép volt ez a város és környéke a fertőzés előtt. A lakások belseje is sokszor nagyon hangulatos..
-
Peat76
őstag
1.24 frissítés kijött tegnap, de ez sem tartalmazza az RTX update-et
, remélem azért hamarosan jön... -
Rossi
addikt
Zombikillerek, szevasztok!
Ez a hivatalos topic?
Csak mert nem pörög annyira.Mivel bekreptált az XSX-em tápja, tervezek venni egy PS5 Pro-t, és az első cím a The Beast lenne.
Imádtam mindegyik részt eddig.
-
jimpo
senior tag
-
jimpo
senior tag
-
Atilla001
senior tag
-
Peat76
őstag
Nvidia trailer-ben beharangozott RTX támogatás, Ray-Tracing és társai egyelőre nem elérhető a játékban, későbbi frissítés formájában érkezik valamikor..
Én nem kezdem el addig, pedig megvettem, szerintem egy jó dolog...
Ez olyan fél játék érzés megint, nem?...?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő