- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- potyautas: Szomszéd
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Szada85
üzenetére
Ez csak én véleményem volt, mert nyáron 40 fokban kétlem ne lenne majd emiatt nála is meleg a kocsiban (nekem gyárilag van rajta, szart sem ér), kinézetre meg ugye látjuk nem sok difi. Plusz ha azt vesszük alapul hogy a kocsi nem drága, és így 100 ezret ráköltött, részemről feleséges pénzkidobás (ezzel nem arra utalok hogy olcsó kocsi akkor nem költenék rá, csak arra értem hogy értelmetlenül 100 ezret tuti nem), és nem összekeverendő azzal hogy valaki feloptikázza a kocsit szíve szerint, mert az csak ad valami pluszt. De ez csak az én véleményem, a lényeg neki legyen megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Battlefield 6
- Robot fűnyírók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Smart home kiarusitas
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest