Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
A hazadra sem azert teszel szigetelest, mert jol nez ki, vagy hogy ne kelljen füteni
, hanem hogy ne annyit kelljen füteni es ha kisüt a nap ne legyen 2 masodperc alatt minden tüzforro. Azert ha nyaron autokazol a tüzö napon nem annyira tökmid1, hogy egy hövedelem nelküli üvegen keresztül 100% ban telibekapod a napsugarzast vagy egy folia megszüri es nem kapsz annyi karos UV sugarat+höenergiat.(#73132) Luck Dragon hat a kepek alapjan mar szemgörcsöt kaptam attol ahogy kinez. Nem is kivülröl, az meg egesz ok, de a belseje az borzaszto. En hybridböl most a golf GTE t vennem. Szerintem nagyon szep, kenyelmes, normalis autokinezete van, 100% ban tudnek elektromosan ingazni, megy szepen a 200loval es palyan is hybridkent egesz kulturalt lehetne......10+milla....

-
Szada85
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Nincs ezzel gond, ez a fórumok lényege, mindenki szabadon leírja a véleményét.
Egy idösebb autónál a karbantartáson kívül esö semmilyen pénzköltést nem mondhatjuk racionálisnak, mert az árához képest aránytalan lesz, ezt elismerem én is, de például én sem eszerint élem az autós életemet, illetve még néhányan, köztük Petsoky Sem.Mi is tisztában vagyunk ezzel, hogy nem ez a racionális, nem ez az " elvárt, gazdaságos viselkedés ", de ha megteheti, hogy erre költ százezret, és Ö ettöl jobban érzi magát, tegye.

Van, aki a fóliázást, van aki azt, hogy körbe OPC-zi az autót, mert neki ettöl görbül mosolyra a szája, ha meglátja, vagy ha benne ül. Ugyanilyen felesleges pénzköltés pl a nagyobb kerék is, mert az emberek 80%-a nem azért veszi, mert kiautózná azt a plusz, hanem mer´ jónézki.

Én pl ugyanígy vélekedem a dohányzásról is, ami amellett, hogy egészségtelen, még eléggé gazdaságtalan is, hiszen pénzt fizetsz ki azért, hogy tönkretedd a szervezeted.
Mégis elfogadom, hogy van akinek ez kell, és erre költ tizen-százezreket.@WP14:
Persze, csak a vásárlóknak vajon mekkora része veszi az ergonómia miatt, és mekkora részük azért, mert " OPC, meg dejólnézki ". Tippre olyan 10-90% körül mondanám az arányt.
BTW én is addig tököltem egy gyári Vectra GTS Irmscher kormányon, amíg elvitték, most szívom is a fogam, persze csakis ergonómia miatt néztem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Petyyyyy
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Öröm 'óvasni a magasröptű eszmecserét végre.

Én is tisztában vagyok vele, hogy most jön majd a puding próba, majd 45°-ban kiderül a tuti. Viszont egy gyári 20-25% üvegszínezést nem hasonlítanék egy fóliához, elég nagy különbségek lehetnek.
Ettől függetlenül részben jól látod a dolgot - ugyanúgy fel fog melegedni a kabin a napon állva, mint a nem fóliázott/gyárilag színezett üvegű autókban. A különbség annyi, hogy míg utóbbiakban ajtó kinyit, nagy meleg kimegy, benyomod a klímát és lehül a levegő. Majd klíma kikapcs és fél óra múlva megint szauna. Elvileg meg az elmondások alapján egy jó fóliával ajtók kinyit, nagy meleg ki, klíma be és lehül a kabin. Viszont ha kikapcsolod a klímát, akkor nem fog visszamelegedni az utastér a fólia miatt.
Hidd el én vagyok a legkíváncsibb működik-e.
Majd hozom is a tapasztalatot. -
kmarci25
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
részemről feleséges pénzkidobás
Freud kajánul vigyorog egy sötét sarokban...

WP14: illetve ilyen még a hátulra, előre, oldalra, illetve bárhová elhelyezett OPC jelzés. Bizonyítottan javítja az úttartást, növeli a teljesítményt, csökkenti a fogyasztást, és hosszabbítja a péniszt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- ZEN.com
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, hanem hogy ne annyit kelljen füteni es ha kisüt a nap ne legyen 2 masodperc alatt minden tüzforro. Azert ha nyaron autokazol a tüzö napon nem annyira tökmid1, hogy egy hövedelem nelküli üvegen keresztül 100% ban telibekapod a napsugarzast vagy egy folia megszüri es nem kapsz annyi karos UV sugarat+höenergiat.