- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
Zsolt!! #70787 üzenetére
Nincs mit állítgatnom.Nem az én gépemről van szó.Úgy látom nem ismered az előzményeket.
Így kezdődött
válaszoltam
viszontválasz
itt a vége -
norrberth
addikt
Sziasztok!
Opel Astra H 2006
1.4 Z14XEP
Benzinszűrő nincs benne? Azt írja az internet élettartam szűrő.
De ha mégis ki akarom cserélni. Hol keressem?
Egy idő után minden szűrő telítődik. -
AMD Power
titán
válasz
Luck Dragon #70789 üzenetére
-
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz
mohabá 007 #70777 üzenetére
Nem sèrtegetèsből irtam autóiparban tènyleg így használják amùgy jól leirtad èrthető volt.
Vectra A oszlopa igen trükkös első kèpen nem is láttam hogy milyen sárvèdöhöz mèrtèk valószínű a gyárban.Mièrt nem állítasz rajta ha zavar.
-
ufonauta
aktív tag
válasz
mohabá 007 #70785 üzenetére
Ehe... mondom, hogy ez már az utolsó stáció. Mi az, hogy melegen is csattog és ez nem zavarja? Főleg az autóba ülve ez igazán hallható. Mondom, hogy lehet, hogy vájt-fülű vagyok, de szerintem a hidrotőke hangja melegen csak azt nem zavarja, aki van olyan elvetemült, hogy a menet közbeni motorzajt elnyomja holmi HIFI hangjával. Hallottam már olyan elvetemült kartársról. aki menet közben például rádiót hallgatott.
Pfujj.
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
ufonauta #70783 üzenetére
Nem a diaggal van bajom,az tiszta sor.Akitől kérdeztem,neki be van állva,hidegen,melegen csattog,de őt ez nem zavarja,mert a kocsiba ülve alig hallja,hogy csattog.Jól van az úgy,majd a nyáron meggyógyítják.Ezért kérdeztem rá,hogy igazak e az állítások,mit tapasztalt:valóban nagyobb e az olaj,üa fogyi,füstölés,stb.
-
ufonauta
aktív tag
válasz
mohabá 007 #70781 üzenetére
Szerintem a hidrotőke hiba diagnosztizálásnál fordítsuk meg a sorrendet. Hidrotőkéknek jellegzetes hangja van. Lehet, hogy vájtfülű vagyok, de először a hidegindításkori kopogás figyelmeztet a hidrotőke hibára. Mondjuk erős mínuszokban indítva pár másodperces kopogás, ami akár lehet a nem megfelelő olajtól (pl. 5W helyett 10W), de legelőször a hidrotőkéknél jelentkezik. Az olajfogyás, fogyasztásnövekedés, füstölő kipufogó már mindezek után (ha a delikvens baxik a pár másodperces kopogásra) jön elő. De, ahogy Regős Bendegúz mondaná - "ez már az utolsó stáció" Itt már erősen javallott kézifék behúzása nélkül orral a Duna felé fordítani a géperejűt.
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
javorszky #70762 üzenetére
Azért kérdeztem mert nincs személyes tapasztalatom a csattogós hidrotőkés motor viselkedésével kapcsolatban.Ezért gondoltam,megkérdezem akinek van,mit tapasztalt,mi ebből az igaz:
"…A hidrotőke hibát a következő tünetek jelezhetik: Olajfogyás (sűrűn kell a motorolajat utántölteni), megugró fogyasztás, motorerő látványos csökkenése,a kipufogó erősebben füstöl.A jó fülűeket pedig figyelmezteti a hidrotőke kopogás is…"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest