Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Syl: UPS - te áldott!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
nálunk régi órával így nézett ki: 44 litert tankoltunk bele 99% főút után (ennél lejjebb nem is nagyon ment a mutató, mert fel volt akadva
) ...ez meg legutóbb 99% város után (37 litert nyelt el) ...télen/városban 400-500km-enként szoktam tankolni ilyen 40 liter környékén átlagban... (ilyenkor azért megeszik simán 8-10 litereket, ha pedig több a főút és jobb az idő, 6-7 liter)ui: jó poros a verda, ha meggyógyul, kap egy teljes külső-belső takarítást... az "új" óracsoport nagy előnye, hogy van szegénységjelző lámpa, ami utolsó litereknél világít
mondjuk ritkán jutok odáig, hogy pislogni kezdjenui2: ma gurítottam át a gépet szervizbe... beszéltem főnökkel a hidrotőkés elméletről... mondta, hogy bennevan, de szétkapják és ki fog derülni rövid időn belül, mi is az igazi baja... jó lenne hengerfej nélkül megúszni
reggel is néztem az olajat és nem sok hab volt a kupakon... ami képeket láttam neten, sokkal brutálisabban nézhet ki úgy, hogy mégse hengerfejes a gép
ami viszont fura volt: 5km után nyitom fel a motorháztetőt és enyhe gőz szállt fel a hűtőrács környékéről... ott ereszthetne? vagy csak egyszerű pára lehetett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) ...ez meg
mondjuk ritkán jutok odáig, hogy pislogni kezdjen
ami viszont fura volt: 5km után nyitom fel a motorháztetőt és enyhe gőz szállt fel a hűtőrács környékéről... ott ereszthetne? vagy csak egyszerű pára lehetett?