Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz AMD Power #69837 üzenetére

nálunk régi órával így nézett ki: 44 litert tankoltunk bele 99% főút után (ennél lejjebb nem is nagyon ment a mutató, mert fel volt akadva :D ) ...ez meg legutóbb 99% város után (37 litert nyelt el) ...télen/városban 400-500km-enként szoktam tankolni ilyen 40 liter környékén átlagban... (ilyenkor azért megeszik simán 8-10 litereket, ha pedig több a főút és jobb az idő, 6-7 liter)

ui: jó poros a verda, ha meggyógyul, kap egy teljes külső-belső takarítást... az "új" óracsoport nagy előnye, hogy van szegénységjelző lámpa, ami utolsó litereknél világít :) mondjuk ritkán jutok odáig, hogy pislogni kezdjen

ui2: ma gurítottam át a gépet szervizbe... beszéltem főnökkel a hidrotőkés elméletről... mondta, hogy bennevan, de szétkapják és ki fog derülni rövid időn belül, mi is az igazi baja... jó lenne hengerfej nélkül megúszni :) reggel is néztem az olajat és nem sok hab volt a kupakon... ami képeket láttam neten, sokkal brutálisabban nézhet ki úgy, hogy mégse hengerfejes a gép :K ami viszont fura volt: 5km után nyitom fel a motorháztetőt és enyhe gőz szállt fel a hűtőrács környékéről... ott ereszthetne? vagy csak egyszerű pára lehetett?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés